- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
válasz
leslieke #3668 üzenetére
Itt trailer-e,egy esélyt én is adok majd neki szerintem.Bob Hearts Abishola
-
.Szaki.
addikt
válasz
leslieke #3662 üzenetére
Este megnéztem.
Nagyon jó lett a befejezés, reméltem, hogy ez lesz a sztori. Viszont szerintem úgy fejeződött be, hogy ha nagyon akarják, akkor legyen lehetőség a folytatásra. (Igen, tudom, hogy erre kb 0 az esély)
Hiányozni fog ez a sorozat, ez volt az egyedüli, amit szívesen néztem. Ismét vége egy korszaknak.
-
rétisün
veterán
válasz
leslieke #3421 üzenetére
van, sőt már felirat is van.
-
Ventur@
senior tag
válasz
leslieke #3398 üzenetére
Mikor megjelent az első rész, gondoltam megnézem. Fél óra után kikapcsoltam. Most pár hónap elteltével eljutottam nagy nehezen a 3. részig, de megint abbahagytam.
Ha néha Jim Parsons nem narrálna bele Sheldonként, meg nem mondanám, hogy ez róla szól. Simán lehetne akár csak Young Genius a sorozat címe. Nekem kifejezetten unalmas is az egész. Majd lehet adok még neki egy esélyt, de szerencsére beindult a sorozat dömping, így nem tartom fontosnak, hogy végignézzem
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
leslieke #3295 üzenetére
Évad kezdésre +1. Ami nekem feltűnt, hogy nagyon hamar eltelt az idő a sorozat alatt. Még néztem volna
.
Young Sheldon S01E01: Felénél abbahagytam és továbbra sem vagyok kiegyezve a kis inassal. Ha nem hallom az elején Sheldon narrálást, meg nem mondtam volna, hogy ez a Young Sheldon, hanem csak valami sima "vicces" családi sorozat. Adunk neki még egy esélyt ma
.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
leslieke #3288 üzenetére
Utána belefutottam a fiatal Sheldonos spin-off promójába is (ez lehet, hogy csak nekem volt új), hát az is katasztrófa. Ráadásul
Sheldon apját az a színész játssza, aki Jimmy Speckerman-t, Leonard középiskolás nemezisét az S05E11-ben. Utálom az ilyet. -
válasz
leslieke #3044 üzenetére
Én remélem, hogy megegyeznek és lesz 11. évad is.
Mondjuk durva már, hogy egy jó esetben 10 perces szerepért (ha összeadjuk senki nem szerepel ennél többet összesen egy részben) millió dolláros gázsi!
Az nagyon bivalyos órabér, mégha hozzáadjuk, hogy többször vesznek egy jelenetet, meg kell tanulni a szerepet stb. akkor is... -
Ventur@
senior tag
-
Ventur@
senior tag
válasz
leslieke #2970 üzenetére
nem mondanék neki nemet....najó, talán nagy duzzogva...talán
.
Amúgy éppen azt néztem, hogy már csak 2 rész van az évadból...és azon agyaltam tegnap este, hogy a sorozat kb. sehova se tart
. Raj tartja még a függetlenségét (na jó, meg még Stuart, de ő nem főszereplő
), aztán ennyi. Könnyed szórakozásnak jó, mint a Jóbarátok volt anno
.
-
Ventur@
senior tag
válasz
leslieke #2646 üzenetére
Ez most azt jelenti, hogy jól nyitott az évad? Kínai nekem ez a sok szám
.
Egyébként kicsit fura, hogy eddig az volt a rituálém, hogy: péntek du melóból haza, TBBT aktuális rész betölt és néz, most meg mindez átmegy keddre vagy szerdára és azt hiszem, hogy már vége a hétnek
. Az a baj, hogy ekkor jön ki a The Walking Dead S04 aktuális szinkronon része is...és hát ez így nem jó. Nagyon nem jó
.
Tudom: Bzdmeg! Milyen problémáid vannak!!! kovy29 nem nyert egy huncut vasat sem tőled, mert egyszer sem írta a 7. évadban, hogy: "Ez jó rész volt!", te meg ki vagyok "akadva", hogy nem a megszokott időben van a TBBT
.
Bocs kovy29, de a nyald meg a fülem miatt, ezt nem hagyhattam ki. Peace and Love
!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
leslieke #2618 üzenetére
...és remélhetőleg nem szidni fogjuk, mint a bokrot. Ha annyira vacak lesz az új évad is mint az előző volt, akkor nem fogom végigszenvedni mint tettem a mostanival, amiből az egyetlen értékelhető rész az volt, amikor Sheldon nem tudott dönteni az Xbox One és a PS4 között.
-
Ventur@
senior tag
válasz
leslieke #2419 üzenetére
Ott a pont. Korrekt összefoglaló.
Én sem adnék erős 6-nál többet rá, mert bár mindig vártam az új részeket - és fogom is várni - picit elment Jóbarátok irányba a sorozat. Az is tény, hogy csak geek poénokkal nem is élt volna meg 7 évadot a sorozat. Csak na, nekem picit hiányoznak a régi poénok
. Viszont a karakterek - szerintem - még mindig hozzák azt, amit az elején tudtak, talán Penny "okosodott" egy csöppet
. Itt az ős szereplőkre gondolok (Penny, Leonard, Shelod, Wolowitz és Raj).
Viszont a cikkel ellentétben én legtöbbször Raj hülyeségein tudtam nevetni. Egyrészt kva jó ez az indiai-angol akcentus, másrészt még talán ő nyomatta a régi geek dolgokat egyedül.
Szóval köszönöm mindenkinek a megtisztelő figyelmet és szeptemberben folytatjuk
.
kovy29 & leslieke: Emily, Bernadette és Penny képeket lehet posztolni. Ne fogjátok vissza magatokat
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest