- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
persze hogy néztem, 4-5 résszel a vége előtt már nem fogom kaszálni, meg amúgy se.....és nem azt írtam, hogy kár, hogy folytatták (egyáltalán nem baj, sőt) hanem azt, hogy ha akkor abbahagyják, nem süllyed jóbarátok szintre egy addig elég egyedi sorozat. (bocs, leslieke)
-
ToBeY
nagyúr
Az ember kiváncsi,hogy hová fut ki a story (nyilván lehet sejteni),de minden epizód után megy "faceplam" nálam mostanában...
Meg ha már végig pörgette az ember a 11évadot,nem kaszálja el finále előtt 4 résszel! -
bLaCkDoGoNe
veterán
Felemás érzéseim vannak.
S10E16: 6/10, tisztes iparosmunka, néhol jó pillanatokkal, kicsit a korábbi kockaságból is visszahoztak.
Szerintem az is jól jött ki, hogy ebben a részben Raj kicsit nagyobb fókuszt kapott, és örültem annak is, hogy a faterja ismét felbukkant. Viszont rájöttem, hogy Amy karakterét gyűlölöm, nagyjából úgy látom, hogy ő a sorozat mélyrepülésének az oka. Egyáltalán nem vicces, és Sheldon karakterét is megfojtják vele. Bernadette-tel hasonló a helyzet, de vele kicsit elnézőbb vagyok, mert ő legalább borzasztóan dögös. Ezzel együtt azt is sajnálom, hogy Howard karakterét így tönkretették, tegnap néztem meg azt a részt a S04-ből, ahol a robotkézzel szórakoztatja magát... az ilyen zseniálisan beteg dolgok nagyon hiányoznak. Vagy legalább lenne több utánzás tőle, vagy valami. De így nem sok vizet zavar, kár érte.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Nem, szerintem nem magyarázza meg.
S04E13, amikor mindannyian elmentek egy tudományos konferenciára. Idegen hely, ráadásul Leonard-del egy szobában (vö. "No-one’s supposed to be in my room."), és mégis a szokott módon alszik.
Egyszerűen annyi történt, hogy az írók nem következetesek a karakterrel, és egy-egy poén kedvéért személyiségjegyeket, szokásokat változtatnak meg. Ez nem csak a TBBT-nél van így, szinte minden hosszú ideje futó sitcomnál becsúsznak ilyenek (pl. Friends, ahol Joey jól használja az ujjakkal levegőbe írt idézőjeleket, majd pár évaddal később az a poénforrás, hogy nem tudja ezeket helyesen alkalmazni). Sajnos ez elkerülhetetlen, sokszor kicserélődik, változik az írógárda, de ha nagyjából állandó, akkor sem emlékeznek az előző X évad minden jelenetére, ill. sokszor a sorozat kezdetekor nem is tudják, hogy esetleg hány évadot ér meg a dolog, így a korai részekben máshogy viselkednek a szereplők (pl. Sheldon, aki "semi-pro" önkielégítésben a legelső (spermabankos) rész szerint, vagy a Friends-ben Rachel nem ismeri Chandler-t az évadnyitóban, holott később kiderül, hogy Ross barátjaként csomószor találkoztak már egyetemistaként is).
Az ilyen következetlenségek persze azokat nem zavarják, akik egyszer néznek meg egy sorozatepizódot, de azok, akik többször végigpörgetik az évadokat, kiszúrják; engem például zavar. Lehet, hogy kissé obsessive-compulsive vagyok én is.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Hát ez az, én is nézném még. De azt a sorozatot, ami az első 4-5 évadban volt, telepakolva intelligens poénokkal és válogatott geekségekkel, nem pedig a mostanában futó tucatnyál párkapcsolati baszkódós dramedyt.
Nyilván senki nem tart fegyvert a fejemhez, hogy tovább nézzem, ebben igazad van, csak picit elszomorít, hogy "mivé lett" az egyik kedvencem. -
bLaCkDoGoNe
veterán
-
ToBeY
nagyúr
Ez teljesen normális pénz ezen a szinten.Ha megnézed a Jóbarátokért is 1millát kaptak,úgy 2003-4 körül,és Charlie Sheen is 1,25 millát kapott a Two and half a man-ért/rész
Amúgy most be fogom próbálni a silicon valey-t,jókat hallottam róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Synology NAS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest