Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
Csók a családnak, ha minden jól megy, holnap már én is tédéúkettőzök

-
Rusher
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére

-
imi0314
csendes tag
Sziasztok nagyon szeretnék magamnak tudni pár dlc-s jármüvet erre milyen módszerek léteznek?
És nem szeretnék rá pénzt költeni.
Előre köszi a válaszokat.
Üdv,imi. -
bognar110
őstag
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Komoly

-
grunge
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
omg ez nagyon nice!

-
BigBlackDog
veterán
-
hokuszla
senior tag
Sziasztok!
Rászántam magam egy xbox 360 wireless controller for windows vételére,
visszatettem a gépre a tdu2-t, és pár óra pwd reset, install, download update után
úgy éreztem, na most fogok egy jót játszani.
Probléma semmi, detect device, játék indít megy minden mint a karikacsapás.
Pár perc után észrevettem, nem lesz jó ez így, a bal mutatóval gázt adok,
a jobbal fékezek, bal hüvelykkel kormányzok.
Ez nekem nagyon kényelmetlen. Azt kérdezném van valakinek valami tapasztalata,
mivel lehet kényelmesen és gyorsan vezetni nem default mappingen?
Tehát érdemesebb a gáz/féket a jobb joyra tenni, vagy mind a 4 irányt egy joyra,
vagy a defaultnál nincs jobb? -
Asbee
veterán
Hát nálam is cheater detected.

-
poster
csendes tag
Hát ha szerencséd van akkor beenged. Egyik ismerősömet beengedi, ingyen megvásárolhatja az összes dlc-s kocsit meg mindent és még nem érzékelte a cheater detect

Csak azért nem értem, mert én nem nyúltam hozzá, mert igaz csábító, hogy feltörthetem őket, mégis ott van bennem, hogy mi van akkor ha engem meg kidob?
amilyen szerencsés vagyok... -
Asbee
veterán
Fel kéne tennem újra a játék megnézni engem egyátalán beenged-e. Volt minden, játék kibontás, dlc2 előtt autó betevés, pénz, pár mod.

-
poster
csendes tag
Igen mindent jól csináltam, de azóta már végül is egyszer csak beengedett, örültem is neki, csak pár perc után jött a cheater detected, tdu2 online cheat key???
, hozzáteszem, hogy soha nem volt megpiszkálva, feltörve, hack sincs, megvettem az autókat is ezért nem is értem ezt..Létrehoztam egy új profilt és most minden megy tovább... tiszta szánalmas ez a játék, na de mindegy kitolom újra

Köszi még1x a segítséget mindkettőtöknek!
-
poster
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám van, hogy feltettem újra a Win7-et (64bit), mentésemet előtte kiszedtem, revoke meg volt.
Ezek után akarok játszani a meglévő profilommal és nem érzékeli, egyszerűen csak azt írja ki, hogy írjam be az online nick nevet, profil meg stb...
Ha beírom a nevet ami eddig volt el is fogadja, csak kezdhetek mindent előröl, van erre valami megoldás?
Köszi előre is

-
Quiwer
csendes tag
És ebben egy kis privát segítséget kérhetek? Mert tényleg nagyon szegényes az angolom.
-
Quiwer
csendes tag
Lenne egy nagy problémám amiben talán ti tudtok segíteni és jó lenne ha valaki segítene.
Az lenne hogy vettem egy új gépet és erre a securom feldobta hogy túl sok aktiválás van már ezen a kulcson ezért forduljak hozzájuk. Angol tudásom ehhez nem sok. Valakinek esetleg ötlete,hogy lehetne ezt megoldani? -
bognar110
őstag
Megvettem a játékot aki akar csapatni vegyen fel Nick: Bognar1HUN

-
bognar110
őstag
2011 Monster Energy Gymkhana Design Ejjha nem semmi

-
feka007
veterán
Most próbáltam ki a játékot, hát.. ez a játék egy szar. Nem voltam TDU 1 fan se, de az sokkal jobb volt ennél a trágyánál.
GTA IV rendes berakott kocsikkal ezerszer jobb autós játék, mint ez
-
bognar110
őstag
Sziasztok lehet megveszem a játékot kérdés hogy megér ennyit ? [link]
-
capafog23
őstag
Leszedett a játék most valami új nagy patch-et és nem enged mert authentikációs baja van.
Password resetet meg nem tudok csinálni mert azt írja hogyUnable to send mail. Please contact the site admin.
Szóval nem azt hogy rossz az e-mail cím nagyon szuper.
-
TommyX_
őstag
válasz
OceanStorm
üzenetére
Igen jó lett videó, ment is a kedvencek közé

-
OceanStorm
tag
Szép jó reggelt, itt a legújabb videóm.

Test Drive Unlimited 2 - Monster Energy Superbike Run (Ibiza to Hawaii)
-
vulnrea
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Jaja, de legalább még foglalkoznak vele.
- Aki még is így jár, annak teljesen új profilt kell létrehoznia, szóval e-mail, profil a TDU2 oldalán, illetve felhasználó nevet is. -
Egyik oldalon olvastam róla, több embernek működött.
-
vulnrea
aktív tag
Itt az új Anti-hacking/cheater detect szűrő... sok embert fog ez érinteni

-
Ryder62
őstag
Hali
Az létezik hogy a játék igencsak fölpörgeti a vidikari ventijét? Ugyan csak 50% volt játék alatt (2200 RPM). Ez volt a max kb 40 perc játék alatt. De az amúgy csendes gép igencsak felhangosodott, ezért tettem be játék alá a MSI Afterburnert.
Egy 6850-ről van szó de az az érdekes hogy se Battlefield 3, se NFS Run se más gépigényesebb játék alatt nem pörgött ennyire a venti. Bár meg is izzasztja ez a csoda játék hisz míg egy dirt 3 full ultrában mindenféle élsimivel stabil 60 fps-el száguldott, itt meg össze vissza ingadozott az fps még sima high-on is. Very high-ot nem is bírta 45 fps volt a max és laggolt.
A vidikari kihasználtsága 99% ergo fullon megy. Ez tényleg ennyire optimalizálatlan?
Kb 2007-es grafikai szint, akad össze vissza, és olyan érzésem van mintha egy repülőgép turbinája mellett játszanék. Nice.
-
Luzso
tag
Sziasztok. Egy kérdésem lenne hátha már próbálta valaki. Megvan a játék pc-re és most xbox-ra akciósan 2990 Ft. Az xbox fel tud csatlakozni az Atari szerverre vagy külön szervere van? Tehát tudnék a fiammal játszani online együtt pc-n és box-on, természetesen külön regelve?
-
vulnrea
aktív tag
Megjelent az új AMD driver, akinek esetleg voltak problémái az eddigi driverekkel az most megnyugodhat, mert tökéletes, legalábbis nálam minden okés

Eddig csak a 11.6-os driver vált be.
-
vulnrea
aktív tag
Csináltam egy teljesen új profilt és visszaállítottam egy régebbi időpontra a mentésemet, de sehogy sem jó.. lehet valamit elrontottam, mert kicsomagolt a játék, viszont már vagy fél éve így játszok vele

Na de mindjárt feltelepül és kicsomagolatlanul meglesem hátha jó lesz

-
vulnrea
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, nálatok vannak játékosok a map-on? két napja nincs senki a szigeten, egyedül vagyok

-
Skizz
addikt
Történt valakinél olyan, hogy indítás után pár másodperccel, még a töltőképernyőnél kidob a játék? Minden indításnál. A játék eredeti, mod nélkül.
-
kozi71
senior tag
Második napja nem tudok belépni. Akkor frissítette magát.
Pedig azt írja zöld betűkkel szerverek rendben vannak.
Másik írás is zöld. Mutogatja a tájképeket autókkal, aztán felugrik nincs szerver éppen most.
No mindegy, úgy sem nagyon játszom vele. Csak kicsit idegesítő egy olyan frissítés miatt száll el, ami automatán kúszik fel, minden kérdezés nélkül. Kétszer küldött hibajelzést már E-mailben a fejlesztőknek. De semmi válasz rájuk. -
Skizz
addikt
Csáo
Kocsi modot hogy kell installálni? Egy f10-es BMW M5-ről lenne szó, csupa .bnk fájllal. innen
üdv.
-
grunge
addikt
Na jol van a fene essen bele akkor uj profilt kel lkreálánom az ionline cuccok miat..
ehh... -
smk17
tag
Valaki nem tud felevenni valami normális klubba ?
Én valami németeknél vagyok , de hát azok sosem sincsenek fent és nem tudom teljesíteni a Klub küldetéseket . Nemszólva arról , hogy én benyomtam v 3 millát , de senki semmit .
Sóher népség !
-
pocok96
csendes tag
Valaki segítsen! Offline játszok a tdu 2-vel nálam egyszersem esett az eső, apám is offline játszik, nála mindennap amikor belép egyszer kétszer esik az eső. Ez miért van?
-
grunge
addikt
Pedig rohadtul tetszi ka kis dög. Agilis szinte harapja az utat amerre tekerem a korméynt. De ez a véto dolog eléggé poén

Más. Anno offline profil-al inditottam a gámát, ergo nem tudom atarri honlon sem regisztráln ia játékot a steames cd-kulccsal. Meg klehet ezt változtatni valahogy? nehogy már uj profilt kelljen kezdemen mert akkor tuti nem állok neki ujra 40 ora játékidő után..
-
grunge
addikt
Lotus evora vagy mi. Ezt a váltót nemigen értem. A 4es rövidebb mint a 3as. Nem hiszem hogy ennek igaziból is igy kéne lennie. Ahogy használom: 1-2-4-3-5-6, vagy 1-2-4-5-6. Kicsit vicces.
-
albert8
veterán
chase módot, hogy lehet csinálni?
nekem az hiányzik, de nem tudom, hogy lehet
olyasmit is ir, hogy legyek rendőr, de hogyan?
-
Valaki tudja, mit hegesztettek most? Jött egy 28 megás frissítés (v026).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Renault, Dacia topik
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robotporszívók
- Crimson Desert
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- ZOTAC RTX 4080 16GB AMP Extreme AIRO
- Transcend ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha kell akkor legyen rá pár száz forintod, mert kb. annyiba kerül...

ehh...