Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nevo
aktív tag
Szerencsére nálam semmilyen lag nem jön elő, pedig szintén full hd és max-on minden.
-
Pecc
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Az elsőben is volt hasonló jelenség jópár embernél, emlékszem. Hiányzott a map, bepirosodott a kép, kis szigeten a semmin lévő emelkedő, a kapukon való áthajtási lehetőség mapra ki mapra vissza váltogatással...stb

2év eltelt és még mindig nem lehet futtatni normálisan egy jó gépen. Ebben alulmúlja az előző részt

-
TESCO-Zsömle
titán
Semmi. Nincs optimalizálva. Mostanában az a szokása, hogy városban 20-30... Eddig ott is volt 40, de most nem... Meg néha ilyeneket csinál...
Bizonyos helyeken, bizonyos irányba fordulva. Játék újraindítása megoldja a problémát.
-
Pecc
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ejha, nagyobb procival próbáltad esetleg, több fps lenne?
Csak kiváncsi vagyok, mi az a konfig amin 70-80fps-el elmenne, ahogy régen ment nekem a tdu1 kb. -
Pecc
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ez milyen képi beállítás? Azt látom, hogy fullhd.
Very high? ?xAA? -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Második próbafelvétel. Ezúttal már van hang is.
-
TESCO-Zsömle
titán
Kis kocogós karika szekvenciális váltóval. Hangja nincs, mert @&#;€°&$Ł...
Következőnek remélem már lesz...
A kiesett hétvége természetesen pótolva lesz. E hét végén az első, jövőhét végén pedig a második verseny lesz újra feltöltve péntektől hétfő reggelig.
-
nap
addikt

-
Pecc
őstag
Újra itt

Feltettem a játékot, régi mentést bemásoltam ahova kell, de corrupted savedata bla bla bla.
Csináltam új profilt ugyanazzal a névvel, atari accounttal de más jelszóval az atarihoz, rámásoltam, akkor is.
Valszeg a jelszó miatt szenved.
Viszont a friend list maradt a régi, illetve a klubtagság is megvan, érdekes ez
Alacsony szinten szuperautók és pénz nélkül koptatom a gumikat ibiza utcáin

-
Emunem
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
-
Emunem
őstag
Már megy a szeró.
-
Emunem
őstag
válasz
czundermák
üzenetére
milyen kormánnyal is?
Grat! -
Kiskokó
veterán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
én fél4 felé játszottam egy fél órát....
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
-
Napfénysüti
nagyúr
Még mindig nem megy a szerver?

-
Kiskokó
veterán
Amúgy a FF még mindig nem működik a játékban vagy komolyabb kormányokkal már megy ? Nekem nem megy a Logitech formula froce EX-el.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Diopapa
üzenetére
Nekem más játék akkor csinált ilyet amikor a játékban elállítottam a tengelyeket.
Igaz az gáz féknél volt.
Mert az egyik játéknak a gáz féket csak ugy tudtam belőni hogy egy tengelynek érzékelje a kettőt... aztán ha ugy hagytam (ez kormány driver beállítás) akkor a többi játékban meg megkaptam hogy a féket nemtom belőni mert a gáz már bevan állítva arra a tengelyre.. -
nap
addikt
Látszólag megy a szerver, de amikor bemennék a crc-be, azt írja ki, hogy nem elérhető a szerver.
-
TESCO-Zsömle
titán
Második verseny feltöltve.
-
TESCO-Zsömle
titán
Változik némileg a szabályzat.
Praktikai okokból a versenyek 10 napig fognak élni, péntek reggeltől hétfő reggelig. Így minden verseny lefed 2 teljes hétvégét. A fentiekből adódóan hétvégente 2 verseny is elérhető lesz.
Egyúttal közlöm amit eddig lehet tudni a bajnokság futamairól:
PH 101 - Sík aszfalt - Ferrari 458 Italia
PH 102 - Autópálya/fő útvonal - McLaren MP4-12C
PH 103 - Terep - VW Touareg V10
PH 104 - Hegyi aszfalt -
PH 105 - Terep - VW Touareg V10
PH 106 - Hegyi aszfalt -
PH 107 - Terep - VW Touareg V10
PH 108 - Autópálya/fő útvonal - McLaren MP4-12C
PH 109 - Sík aszfalt - Ferrari 458 ItaliaBármilyen ellenvetést vagy kritikát szívesen fogadok a pályákkal, autókkal kapcsolatban az első futam tapasztalatainak tükrében.
-
apollo12
veterán
hali van itthon egy Logitech Momo Racing kormány, azzal megy a gém?
-
czundermák
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Is-is.
Opelos feelingben, bár a kiosztás valószínű nem ugyan az.
Kormánnyal megyek, de billentyűn váltok.Zero: Italia fenntartom, hogy alig kamatozik, ha figyelmetlen a tettes, akkor jobbára hátrány lesz belőle. Szekvenciálist amiatt nem szoktam használni, mert ahhoz mind két kézre szükség van a kormányon. Így jóval kényelmesebb, jobbára ez megszokás kérdése.
-
bazso29
aktív tag
válasz
ZeroX92P
üzenetére
Emlékszem az egyenes végére már valami 2-3 tizedes előnyöm volt a szekvenciálissal szemben. A legtöbbet azzal lehet nyerni, hogy nem egyesével kell visszaváltogatni, így rövidebb a féktáv a jobb motorfék miatt. Utána vissza is töltöttem az összeget más versenyekkel.
-
ZeroX92P
tag
válasz
czundermák
üzenetére
pedig de jelent mi is tesztelgettük anno, valamelyiknél egy kicsit kevesebbet valamelyiknél egy kicsit többet de minden autó jobban gyorsul nem véletlen az a bő fél perc amit rávertek a többiekre, régen is ez ment amikor még ts csinálta a tricktrack enzo versenyeket ha jol rémlik opelos elvitte mindet nem lehetett megfogni
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
czundermák
üzenetére
Kormánnyal tolod?
-
SylarHUN
senior tag
válasz
czundermák
üzenetére
Nem egyszerű ahogy mész. Grat.
-
nap
addikt
Azt hiszem, eddig enyém az utolsó hely.

-
ZeroX92P
tag
válasz
czundermák
üzenetére
látom a "kuplung" még mindig megy az esélyegyenlőség fényében

-
csaba951
veterán
válasz
apollo12
üzenetére
PL. itt megtalálod az egyiket
-
apollo12
veterán
válasz
czundermák
üzenetére
felvettem, de Community Racing Centert hol találom ?
-
Davetim
aktív tag
válasz
czundermák
üzenetére
Na, erre magamtól biztos nem gondoltam volna.
-
Davetim
aktív tag
válasz
czundermák
üzenetére
Uhh, nekem ez még messze van
Részemről ennyi volt a móka mára, majd talán holnap folytatom. -
apollo12
veterán
egy hülye kérdés ezt hol tudom megtalálni??, be próbálkozok én is
-
Davetim
aktív tag
válasz
czundermák
üzenetére
-
czundermák
senior tag
-
Debilon
addikt
válasz
czundermák
üzenetére
mondjuk én TDU2-ben nem használok kormányrt, de Race07 / iRacing / rF 1-2 / GTR2 / GT Legends mindenhol hibátlanul működik a kormány W7 és W8 alatt is, szintén DFGT
eszközkezelőben ez a verziószáma a logi drivernek: 5.9.129.0
-
czundermák
senior tag
válasz
Debilon
üzenetére
De, ha egyszer nem működik vele.
Hiába van fent, meg sem érzi, ezt nem írom a TDU2 rovására, mivel Project Cars alatt sem úgy működik ahogy kéne. Ott a hiba megint csak az én készülékemben van, driver fentvan, nem működik a feedback, driver törölve, már is hibátlan, már amennyire lehet annak nevezni.
Érdekesség mellé az, hogy GTR Evolutionben viszont régi gyári CD-s driverrel hajlandó csak működni, újabbak szóba sem jöhetnek.
Magyarán nincs driver hozzá, még normálisat nem találtam, ami mindenhol életképes. -
Debilon
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
ezért kérdeztem

-
Debilon
addikt
válasz
czundermák
üzenetére
csak én értem rosszul, hogy azt írod nincs W7 driver DFGT-hez?
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Most nézem hogy nem feltétlen esőt tesz be az fasza. Elsőre richtig esőben kellett mennem.

-
nap
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Szerintem nekem is maradt még benne 20 mp, lehet meg kéne próbálnom billentyűzettel is.

Ja, és túl hosszú, a végére teljesen elfáradok.Milyen gáz már, hogy csak 10mp-ig büntet, ha tökön-paszulyon keresztül teljesíted a versenyt.

-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Crazyoldman
üzenetére
Én próbálkoztam de szerintem nem fogom erőltetni.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Crazyoldman
üzenetére
Ezek szerint igen.
Én speciel azért nem mentem még mért kört, mert nem akarok elijeszteni senkit.

Majd péntek magasságában nekiesek. Holnap meg az új versenyt dobom össze. Sprintverseny lesz és McLaren kell majd hozzá.
Már azt is megmondhatom, hogy a harmadik, ötödik és hetedik verseny lesz terep.
sz: Valamint a verseny részleteit tartalmazó hozzászólást is bővíteni fogom.
-
Crazyoldman
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
-
Emunem
őstag
válasz
Diopapa
üzenetére
Nekem Manta típusu (tecsós) van, elvileg xp-ig kompatibilis, de win7-en is remekül muzsikál, minden játék felismeri...
Csak annyi, hogy egy frissítés jött tdu2-re és azóta azt csinálja, hogy játék elindúl, kormány rezeg 1000-el. Ilyenkor kormány kihúz, majd kb 5 mp után be, és minden a régi.
Pró meg te is közben ki-be dugni. Hátha segít.
Sok sikert! -
czundermák
senior tag
-
Davetim
aktív tag
válasz
Diopapa
üzenetére
Annyit tudok hozzászólni, hogy nekem a Formula Force GP-vel ment a játék, ami ugyan olyan mint a tied csak van benne force feedback. Asszem 5.10-es logitech profeler volt fent. Azt hozzá kell tenni, hogy azóta volt párszor patchelve a játék, lehet elromlott

szerk: még megvan a kormány, este kipróbálom.
-
Diopapa
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Középen van olyankor ofc. Számtalanszor megpróbáltam akár jobbra, akár balra. Nem segít.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Diopapa
üzenetére
TDU-k akkor rögzítik az alapállást, amikor belépsz a menübe. Szóval ha belépéskor teljesen jobbra van tekerve a kormány, akkor a teljesen jobbra tekert állapot lesz a nulla. Legyen középen a kormány mikor belépsz.
A képen nem azt mondja, hogy jobbra nem engedi, hanem hogy a bal irányt próbálod egy második funkcióhoz (jobbra) is hozzárendelni, holott azt már megtetted.
-
Diopapa
addikt
Üdv!
Nemrégiben beszereztem én is a TDU2-t, mostanra jutottam el odáig, hogy előbányásztam a régi Logitech Wingman Formula GP kormányomat. Nem tudom volt-e már szó róla, az a problémám, hogy a játék a Detect Devices rész alatt nem ismeri fel a kormányomat, de key bindingnél működik, separate pedals etc megvan, tehát gáz/fék jó, viszont ha pl balra irányt beállítom, akkor már jobbra nem engedi mert közli, hogy már használom a stick 1-nél azt a tengelyt. :/ plz help! Sajna billentyűvel már nem tudom az A3-as licence-et megcsinálni mert béna vagyok

Valahogy így:

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Fent van a verseny!
PH Bajnokság 101
-
TESCO-Zsömle
titán
V E R S E N Y
Ezennel útjára indul a sokadik PH! TDU Bajnokság. A verseny menetéről és a szabályokról dióhéjban:
Minden verseny 7 napig lesz fent. A csalók zavaró hatásait kiküszöbölendő valamennyi privát lesz, úgyhogy aki indulni akar, annak fel kell vennie batárnak "Zsomi" nevű profilomat. A szűkös létszám miatt a következő pontozási rendszer él: 10-7-5-3-2-1.
A szavazás értelmében a bajnokság 9 versenyből fog állni, vegyes terepviszonyok mellett. A versenyek hossza 3-10 perc lesz, sík és hegyi terep egyaránt. A régi bajnokságok szellemiségét megőrizendő, valamennyi pálya technikás és izzasztó lesz, sok nehéz kanyarral, hogy mindenki komoly kihívást találjon benne, és még édesebb legyen a győzelem. A vágások ellen a legkeményebb büntetőfokozat lesz érvényben, de a forgalom ki lesz kapcsolva.
Jelentkezni a verseny végén kiírt időeredményről készített képpel (Fraps, Steam, akármi) lehet majd, melyből csak a legjobbat vesszük figyelembe. Minden verseny vége után maximum 24 órával kérjük a képeket. A képen látszania kell az időnek és az autónak is.Az első futamhoz egy Ferrari 458 Italia szükségeltetik majd.
-
Dante73
tag
a, b, c, a, c, c,
-
BreeZeRr
tag
A TDU 2 magyar közösségnek van TS szervere vagy valami? Egyedül néha unalmas vezetni.

-
nap
addikt
Hogy a francba lehet megcsinálni az Aston Martin DBS Carbon Black autóleszállítós vackot?
Ez az utolsó, és a gt500-ason kívül egyik sem okozott gondot. -
BreeZeRr
tag
Sziasztok!
TDU 2 patchelés végén ERROR #4 fogad. Ez mit takar?
-
Asbee
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
1: a
2: c
3: b
4: c
5: a
6: c
-
icetihi
csendes tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
acbbbc

-
Zebu
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
1. - Részt vennél-e egy bajnokságon?
a. - Igen2 - Milyen versenyeket preferálnál?
c. - Mindkettő.3 - Milyen hosszú legyen egy verseny?
b. - 2-4 perc4 - Milyen útvonalat preferálnál?
c. - Mindkettő5 - Hány versenyből álljon egy bajnokság?
c. - 12-206 - Hány napig legyen aktív egy verseny?*
c. - 7 -
TommyX_
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nekem is 2db van, egy a dobozos előrendelés + a steamen is meg van.

-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Eddig 8-an jelentkeztek.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Tényleg hogy áll a versenysorozatos kérdőív?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Dobozost el is adhatnám. Nekem így már kettő van...

Igen kényelmesen belaktam a Steam-et. Pedig csak kényszerből regisztráltam a DeusEx: Human Revolution miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 256GB Sárga Független Bontatlan / 27% áfás számla
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(SLI-vel)
Esetleg a profil-filet fel tudod tölteni valahova? Nincs más ötletem, hogy nálam miért nem működik, elvileg már minden ugyan az, kivéve, hogy nálam 64 bites a Windows... 

Játszani mi is tudunk, csak a bajnokságot kenhetjük a hajunkra...