- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Ez a RUF RTurbo marha jó kis gép. Röhögve lehet vele nyerni a gép elleni bajnokságot. Pedig az időmérők nem voltak eddig az erősségeim.
-
Tattix
tag
válasz
TESCO-Zsömle #12086 üzenetére
...akkor ennyi volt!befejeztem a tédéúkettős pályafutásomat.
-
válasz
TESCO-Zsömle #12095 üzenetére
Illetve tettem pár javaslatot is.
Pl, h hova dugják a játékukat ?
-
Asbee
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #12093 üzenetére
Én biztos visszaírnék, neki, hogy kicsit nézzen már utána akár a google segítségével, mennyire van képben a játékkal.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TommyX_ #12092 üzenetére
Jah, az esélytelen. kb 2 éve nincs meg semmi abból a mentésből*. Ez volt a legelső játékstart és 2-3 heti játék után repült. Gond nélkül kezdtem újat, mert akkor még nem tudhattam, hogy ezzel végérvényesen buktam a kaszinós cuccokat.
* - Úgy másfél éve a rendszerből se...
-
TommyX_
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #12091 üzenetére
A lényege a Téma Összefoglalóban van leírva, keresd ezt a részt:
"Barthezz2 javaslata az elszállt mentésekre" -
TommyX_
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #12088 üzenetére
Esetleg amit írtam, az nem jó megoldás nálad?
-
Asbee
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #12088 üzenetére
Elég jól működhet. A héten több brutál cheaterrel találkoztam mint eddig összesen.
-
Asbee
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #12086 üzenetére
Jézusom... Akkor a dlc hackes dologra, már bele sem gondolok, mit reagálhatnak.
-
TESCO-Zsömle
titán
Megjött a válasz az Atari Suporttól. Nem is vártam jobbat a leírtak alapján...
Megírták, hogy sajnos nem áll módjukban az elveszett mentés visszaállítása, mert az a játékosok számítógépén van tárolva, valamit közölték, hogy az összes DLC autó továbbra is megvásárolható a használtautó kereskedésben.
Ez utóbbi mindent elmond, amit tudnom kell. Egyrészt, mert a kaszinós verdák sose voltak ott megvehetők, másrészt mert DLC2 óta a sima DLC-s kocsik se elérhetőek ott. Szóval vagy egy droiddal beszéltem, aki táblázatból nézi a válaszokat, vagy valakivel, aki nagyon nincs képben...
-
mepet
addikt
megvan, itt kell regisztrálni:
-
Asbee
veterán
Azért nem hittem hogy még mindig összefutok, olyan playerekkel akik minden hacket használnak ami létezik. ( Bárhol autózás, repülés, vízen járás, kocsi hackek, tuning hackek , tankmod stb stb stb) És még büszke is rá, meg hirdeti. Szánalom...
-
apollo12
veterán
nah nem sokára meg lesz 1.6milló és veszem a buggatit
-
mepet
addikt
Megvettem ma steamen a PC-s TDU2 játékot.
Elindul, minden ok, eljutok egészen a "New Profile" részig.
Ott azt írja, hogy kattintsak a linkre. Link pedig nincs, azt hittem, a piros atari logó a link, de nem csinál semmit, ha rákattintok.
Regisztráltam külön böngészőben a tdu2.com (atari.com) honlapon, de ha azzal próbálok belépni, akkor azt írja, hogy "tdu2.com account does not exists".
Hogyan kell új profilt létrehozni? -
Tattix
tag
Én nem tudom hogy mi van ezzel a játékkal de lehet hogy azért mert már régen voltam fent nem tudom beállítani úgy a kormányzást ahogy régen mentem.Ezen is változtattak talán?A másik elbalta meg ez a dlc hack-es móka!Majd légyszi szóljon rám valamelyikőtök ha megjavították már!Köszi
A C3 egyik nyerő verdája a quattrovalvole a másik meg a Jaguár E type(csak manuálban jól kihúzatva .4 sebességes és rugalmasabb tehát ajánlott a kanyargósabb pályákon)
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Satan_Claus #12078 üzenetére
Akkor ezen meg se kell lepődni.
Ez a Spyker Peking-Paris egész jó gép. Ahhoz képest hogy B3-as terepre való simán megy közúton 300-at. Nagyon kellemes csalódás azt hiszem a Subaru helyett mostantól ezzel megyek utakat felfedezni.
C3-ban a 308-as Ferrari a nyerő gép?
-
Kiskokó
veterán
Valaki most egy kis menet ??
-
Satan_Claus
őstag
Hát a szegény Lotus váltójával mi van? Angliai gyártás ez is tuti
-
apollo12
veterán
na most kezdem megutálni a4-a3 joksi nál pályás résznél, amikor a viper kell vezetni szörnyű iszonyú szar autó csak egyszer be csuklózik és vége, és már keresztbe is dobja
-
czundermák
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8 #12075 üzenetére
Ezek a játék megjelenése után 1-2 hónappal már előkerültek.
Az oroszok nem feltétlenül csalók, az van mindenhol, de személy szerint ruszkikkal szívesen gurulok, kevés balesetet okoznak, nem kenődnek minden fára, legalább is az a néhány akiket anno "megtaláltam".
Német 10-15 éves lurkókkal annál több gond szokott lenni, nem egybe futottam bele multiversenyek folyamán aki kellemesen elautózgatott a 10000 tonnás kocsijával, a másikat egy apró koccal a sziget túloldalára röpítve gyakorlatilag. Igen ez pont a németekre jellemző, ezért emeltem ki külön, hogy inkább velük kell vigyázni.Hekkelés sem feltétlenül azt jelenti, hogy 1500-al megy a Lancia Delta, hanem új hangok a kocsinak, szebb (és működő!) irányjelző, vagy ehhez csatolt hangok. Persze ennek ott van a sötét oldala, aki egy ilyen erő birtokában van, hamar elemészti és előbb utóbb nekiáll moddolni a kocsik fizikáját sebességét, de ez az itt lévőkre nem jellemző.
Ahhoz, hogy rád vagy másokra hatással legyen menet közbe arra nem sok esély van. Nálad nem lesz nagyobb a játék gépigénye, ettől laggolni sem fogsz, hogy neki szép a táj, nagyobb a fű élethűbb a szél, sokrétűbbek a növények, valódi város zajokat hall.
A jó oldalról tekintve, rengeteg olyan dolgot tudsz belevarázsolni ami sajnos kimaradt a játékból, de nagyon nagy löketet adnak az apró részletek, amikben a kisördög elbújt.Nálam sincs kibontva a játék, nem használok launchert, de nem csak a rossz oldalát kell látni mindig a dolgoknak. Opelos meg pont nem az a fajta, aki szívatni fogja ok nélkül a mellett autózó társaságot.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Továbbá az ilyen moddolások nincsenek hatással más userekre? Olyan értelemben ha vértpisti felteszi a grafikai pakkot
mert ugye nem a vezetés a lényeg egy autós játékban hanem hogy csillog az ablak meg a beton amit marinéni felmosott gondosanakkor adott esetben csökken a perfomance nem okozhat kellemetlenséget másoknak?Universal Launcher? Netán Hackelt Launcher is van amin majd az orosz csalók jönnek fel?
Csodálatos.
-
TESCO-Zsömle
titán
Versenyeket bárki indíthat szinttől függetlenül. Vezető tud klubot fejleszteni, költöztetni és autót venni.
Egyébként még nem néztem ,de ha nem tudod a klubot Hawaii-ra költöztetni, akkor valszeg újat kell majd alapítanunk. Emlékeim szerint klubon belüli versenyt csak azon a szigeten lehet rendezni, ahol a klub is van, Hawaii-n pedig több a lehetőség.
bazso29: Az a baj, hogy ez iszonyúan sokáig tartana szvsz...
-
Zebu
addikt
válasz
Napfénysüti #12069 üzenetére
Vezető tud felvenni embereket és versenyeket indítani plusz ő tud ha jól tudom lub autót is venni.
-
bazso29
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #12071 üzenetére
Icetihi elég jó matricázásban. Én pl. nem szoktam, minden autóm eredeti festésű.
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem tudjátok ki szokott itt autókat festeni? Volna egy ötletem/megrendelésem felé...
-
bazso29
aktív tag
TDU2 Graphics Enhancer, avagy több Lightbloom és HDR.
-
Zebu
addikt
Lehet át kellene adnom inkább a klub elnöki poz0cióját, mert sajnos elég ritkán tudok mostanság beszállni.
Zsömi átveszed? -
Satan_Claus
őstag
Lehet jelentkezni valami kezdő klubba?
-
TommyX_
őstag
FB-n írták ki:
"We are aware that the severs have been going down recently, and we apologize for the inconvenience. We are currently looking into the issue, and hope to have this resolved soon. We thank you for patience." -
Kiskokó
veterán
válasz
czundermák #12059 üzenetére
Na most megyek fel. Mi a neved?
-
Kiskokó
veterán
válasz
czundermák #12059 üzenetére
na az király nekem is sok fotós hely meg út hiányzik.
Szerintem A3-A2 es kocsival leszekSaabe60 vagyok a játékban.
-
Kiskokó
veterán
Nemsoká valaki Ibizán kocsikázás meg kis felfedezés ?
-
Gigi01
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #12052 üzenetére
Most váltottam gamepadra.A kormányt meg lehet eladom.
Így már én is gyorsabban megyek,mert könnyebben,gyorsabban kanyarodok,mint 900fok-ot tekergetni,vagy akár 720-at.De az alá meg nem akartam adni,ha már egyszer kiadtam érte annyi pénzt.
Persze más feelinget ad ez is-az is.Hát igen,a 7.-dik sebességben igazad van.
Amúgy mentem tegnap a Lotus-sal,ugye fel van cserélve asszem a 3-as 4-es fokozat.
Kiváncsi voltam automatán milyen.2-ből felvált 4-be(persze 3-at mutat),aztán 5-be.
Tehát a mutató szerint kihagyja,a 4.-et,ami valójában a 3-ik.
Ezt jól leírtam! -
Napfénysüti
nagyúr
-
Kiskokó
veterán
válasz
Napfénysüti #12051 üzenetére
Pasz. Nem rossz a Ferrari alapból én adom a hangjukat benne nagyon.
A 3ba (vagy a4 nem tom) a california nem rossz gyárilag -
atomeec
senior tag
Érdekel valakit a Crossfire engedélyezés, vagy aki érintett már úgy is tudja?
-
Kiskokó
veterán
válasz
Napfénysüti #12048 üzenetére
Nem tuningolható és nem is festhetők a Ferrarik a játékban. a kocsi adatainál ki is van alul a lehetőségeknél piros X-el húzva
-
válasz
Napfénysüti #12048 üzenetére
Szerintem sehol. Tudomásom szerint a Ferrari az életben is tiltja a Ferrarik tuningolását.
gondolom amikor beszerezték a játékhoz a licenseket, akkor itt is kikötés volt. -
Napfénysüti
nagyúr
Ferrarikat hol lehet tuningolni? Mindkét szigeten felfedeztem egy-egy olasz tuningmestert de Ferrari egyiknél sincs a lehetőségek között.
-
atomeec
senior tag
válasz
Gigi01 #12046 üzenetére
Ferrariban a pillangóváltó adja az érzést, nem véletlenül
Viszont egy kisebb autóban élvezem, hogy kuplung és sebességbe rakás...Bár az első részben a kuplung jobb volt szerintem. De akkor marad az állítgatás (igaz, még az elején vagyok és egy Golf-fal csapatom csak, sok idő van még a Ferrari-ig, de lehet valami komolyabb lesz).
Azért köszi. Jó játékot mindenkinek! -
atomeec
senior tag
Ha már...
Lenne egy kérdésem. Biztos más is van itt G25/27-tel. Megoldható, hogy ne kelljen állítgatni a beállításoknál a váltást és ha pillangók vannak a kocsiban, akkor az is működjön, ha meg H váltó, akkor az? Vagy minden autóváltáskor át kell állítani, hogy szekvenciális vagy H? Sejtem a választ, de lepjetek meg
-
InfiniteReality
őstag
Tegnap este csapattunk egy kicsit. 8 emberből végül 5-en lettünk + 2 külföldi néha bentvolt a layerben. Egy darabig tudtunk együtt menni, de ketten nagyon laggoltak. Aztán mindenkit kivágott a layer, de újra sikerült összekapcsolódni és a laggolás is megszűnt. Kicsit még tudtunk így gurulni, de aztán sorra "eltűntek" emberek és "odafagytak" a térkép különböző pontjaira. A játék online mutatta őket, de nem mozdultak. Na itt untuk meg az egészet...
-
atomeec
senior tag
válasz
Satan_Claus #12040 üzenetére
Na igen, tengap reggel még én is úgy voltam vele, hogy akkor nem megy...de mondom csak elindítom és lőn világosság
Hála az égnek, mert hétközben nem nagyon tudok játszani...bár tegnap bepótoltam a szombatit is
-
Asbee
veterán
válasz
Satan_Claus #12040 üzenetére
Pedig ment/megy az. Nálam sem volt gond. Launcher bármit ír mindig meg kell próbálni.
-
Napfénysüti
nagyúr
Ma egyszer ledobott de újraindítás után ment rendesen a játék. Gyorsan vettem is egy California-t.
-
atomeec
senior tag
válasz
Satan_Claus #12037 üzenetére
Indítsd el a játékot és nézd meg, megy-e, az a tuti. A honlapon azt írták tegnap is egész nap, hogy nem megy, de mégis egész délután játszottam és semmi gond nem volt
-
Satan_Claus
őstag
Most, hogy kitáraztak akciós játékból, nem is lesz többet szerver, vagy mi van?
-
Asbee
veterán
Ma este egy tegnapihoz hasonló menet? Talán ma már több sikerrel.
-
apollo12
veterán
sose lesz már szerver?
-
Asbee
veterán
Én sem mókoltam semmit a játékkal az ég világon, aztán jött is a dlc hack. Token nem tűnt el, mondjuk csak 40 volt, viszont csomó játékbeli lóvét bukhatok, mivel a rózsaszín mustangok semmit nem érnek... Ha valami kárpótlás vagy egyéb dolog nem lesz akkor viszont, leszarom, kibontom én is a játékot, aztán jöhet a jó világ...
-
atomeec
senior tag
Jó kis hétvége...Én is azok között vagyok, aki egy hete vette, mert akciós volt. Meg most már van hozzá elég erős gépem...de most kezdjem elölről offline? Meg utána folytassam a másik mentést ha lesz szerver? PEdig úgy rákészültem, hogy ezzel fogok játszani...és így mással nincs is kedvem...na majd egy hét múlva talán...
-
icetihi
csendes tag
válasz
Tattix #12028 üzenetére
Azoknak, akinek sok lett hirtelen a rózsaszín Mustang...
Angie tegnap letisztította a játékát, és a hiba forrása valószínűleg a moddolt Physics.cpr. Nála legalábbis az volt. Ha berakta, DLC Hack Detected, ha kivette, minden ok. Próbáljátok ki. Szerver leállás volt, ilyenkor előfordulhat, hogy valamit piszkálnak.Egyéb esetben javaslom a Knyazev féle launcherrel való belépést, mielőtt bármit is csinálnátok a játékkal!!
-
smk17
tag
válasz
TESCO-Zsömle #12022 üzenetére
Ez egy kicsit idegesítő !!!!
Megpróbáltam ma fellépni : nincs szerver ! Oké ! Blokkoltam a tűzfallal a progit , és tudtam nyomni offline-ba !
Aztán megint megpróbáltam , majd kb. 10 másodperc után ledobott egy DLC HACK DETECTED üzivel !!!
Most miden megvett DLC-s kocsi helyére betette a rózsaszín fordot !???????????????????????????????????????????????????????????????
Hát de könyörgöm !!!! 7000Ft-nak megfelelő atari tokent vásároltam pár napja .Na ne csesszenek már ki velelm !!!
A pénzlehuzás úgylátom megy de a szerverek meg egy nagy rakás ......
Az szép lessz ha most a megvásárolt tokeneimet lehuzta !!!
-
HartgeH3-2.8
addikt
Látszólag minden rendben volna, de egyszer most nekem is hirtelen eldobta a szerót. Azért így küldetéses futamok alatt az nem vicces
Asszem várok még.
Remélem azért javítottak valamit vagy fejlesztés történt nem csak leállás. Steam nem frissített..
-
TESCO-Zsömle
titán
160 token és az összes DLC-kocsim zutty...
-
apollo12
veterán
nem jók a szerók??
én be regeltem, de nem jut tovább, csak az autót mutatja
-
TommyX_
őstag
Ez érdekes, belépek, játszok egy kicsit, erre meg kivág, hogy dlc hack detected
-
Asbee
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #12013 üzenetére
Én benne vagyok.
-
TESCO-Zsömle
titán
Lesz akkor csapatás?
-
Asbee
veterán
válasz
HartgeH3-2.8 #12011 üzenetére
Na! Be mondjuk még nem jutok.
Szerk: Megy
-
HartgeH3-2.8
addikt
-
apollo12
veterán
egy kérdés offline módba érdemes ki tolni??
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
InfiniteReality #12007 üzenetére
Nem csak te...
Egy páran abban bízunk, hogy valaki felkarolja a TDU-t és csinál belőle egy F2P MMO-t. Hetente kitolnak 1-2 autót DLC formájában, havonta pár új bajnokságot, negyedévente egy mapot és kész... Örök élet... Ne mondja senki, hogy 200Ft drága egy darab autóért, ha nincs kötelezettség megvenni...
-
Kiskokó
veterán
Hát igen.Nem hiszem el hogy ennyire ne érje meg foglalkozni rendesen a szerverre.
Amúgy nem úgy volt anno hogy itt már 16 fő lehet egy layeren? vagy csak mondták aztán mégse úgy lett ?
-
InfiniteReality
őstag
Inkább szánalom. Valahogy nincs kedvem nevetni.
Már a TDU 1-nél is úgy gondoltam, ezzel valami hatalmasat lehetne alkotni, erre már ott is megmutatkozott a szánalmasság. Az is szánalmas, hogy miért csak 8 játékos láthatja egymást egyidőben.
Az meg már csak hab a tortán, mekkora flash lett volna, ha a PC-n csatlakozó játékosok és az XBOX-osok egy szerveren vannak...Kiadhatnák a szerver forrását, hogy csinálni lehessen sajátot... Akár a TDU 1-ét, később a 2-ét. Magyar szervert magyarországra!
-
Asbee
veterán
válasz
InfiniteReality #12005 üzenetére
Vicc amit művelnek...
-
InfiniteReality
őstag
válasz
czundermák #12004 üzenetére
Ennyit a mai gurulásról. Köszönjük atari.
-
apollo12
veterán
na sikerült meg vennem
aki akar fel vehet steam: bomi19920301
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- DOOM - The Dark Ages
- Battlefield 6 - Nagyon sokan rávetették magukat az első nyílt bétára
- Battlefield 6
- One mobilszolgáltatások
- Alkoholista nevelde
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest