- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
_András_
tag
válasz
legiaap #1003 üzenetére
Nem csak launcher pro plus desktop visualiser és multipicture live wallpaper használtam
Itt vannak ikonok meg leírás stb
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=910918&highlight=wp7
itt darky ra meg docra írják de nekem sima jpy on meg sm kernellel futAz aksi nem merül jobban viszont SOKKAL lassabban bootol be meg hosszú mediakeresést csinál, nem tudom hogy ez a LauncherPro miatt van vagy a rengeteg ikon miatt de sokkal lassabb a boot idő amúgy ha megtalálja magát utána ugyan olyan
-
syl5
őstag
Work in progress...
Egyébként nem nagy szám a többi oldal, mert nálam kis design mellett a praktikusság és a teljesítmény is fő szempont.
Bal oldalon csak ikonok, 5*4, ezekre kell majd még valami jó kis ikon set-et ráhúzni.
Jobb oldalon meg egy naptár. Gyorsba jelenleg csak az Lpro-s naptár.
Meg majd egy jó lock screen-t akarok még összehozni. -
djkrisz1
csendes tag
-
Lasy
veterán
igen sajna csak ezeket lehet kirakni, de a parancsikon megváltoztatható, viszont ha a marketen vagy akkor meglátod, hogy létezik másik is ami pont ilyen. home, a music, és ha minden igaz van még egy.
a színeket lehet változtatni, hogy ne csak kék legyen, hanem piros, naracs, citrom, és hasonló... -
Jadro
veterán
- Bármilyen ikont beállíthatsz, ez kép amit látsz, csak nem ikon van a képen hanem betűk.
- A power amp widgethez a transparent skin külön letöltés volt. Innen szedtem le.
- Igen a BW része. Mind az időjárás, mind az óra külön skinezhető. Jópárat le lehet tölteni a programmal.babosmiki: Igazad van, át lehet méretezni végülis, csak nem töltöttem még fel ide és nem tudtam mekkora thumbnailt csinál a PH! motor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Nyaralás topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 10
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest