- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
Adamis #12549 üzenetére
Rájöttem...
Nem baj, a tabon meghagyom, olyan látvány-projectnek. Igy igazán csak a hardcore twitter-facebook-instagram userek tudják használni, nekem hiányzik, hogy az appokat gyorsan elérjem, erre pedig kevés az a pár hely a dockon. Még ugy is, hogy oldalanként változo lehet. Pedig szép... -
RaZroX
addikt
-
air
nagyúr
válasz
Adamis #12040 üzenetére
Megtennéd, hogy megcsinálod? Vagy leírnád pontosan, hogy hogyan kell? Ugyanis azt gondolom, hogy egyáltalán nem mindegy, milyen launcher, mert az appdrawer-t indító ikont nem mindegyik launcherben lehet a sarokba helyezni. A keretezett design-ról nem is beszélve. Szóval kíváncsian várom a részleteket.
Köszi. -
qamu74
őstag
válasz
Adamis #10812 üzenetére
Hasonlít a debrecenire,szép templomotok van!
De hogy nem, szombatonként du 4kor van a családi istentisztelet.....
És nem csak reformátusok járnak rá.....
Volt itt egyszer egy kenyai lelkész, na az halalujázott rendesen és volt táncikálás is,én csak ültem és néztem csendesen. -
James Dean
csendes tag
válasz
Adamis #10765 üzenetére
666!Én megvetem az ilyen helyeket multkor is minusz 10 fokban bekopogtam isten házába(Érted bekopogtam....Pedig mindig nyitva kellene lenni az ajtónak...)és elhajtott az ottani bérenc pedig csak egy teát akartam kérni.
És ez nem az első ilyen eset.Gusztustalan pondrók.Egyébként eléggé gyászos és oda nem illő az óra/időjárás widget probáld meg átélátszóvá tenni mint az kellene az egyház vagyonát.
-
Arween
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Ford topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Kerékpársportok
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest