- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
bAtt001 #18297 üzenetére
Egyébként azért kellene, mert kint van az adatfogalmam fordulónapja ami minden hónap 21., és ugye 21. után már a következő hónapot kell kiírnia, 21. előtt meg a mostanit. Jelenleg így néz ki:
(Fordulónap: $21!<=#Dd#?december:#DMMMM#$ 21.)
Itt ugye a december-t kellene helyettesíteni a jövő hónappal.
Az ötlet jó, de nem akar működni, viszont nem találom a hibát. A fenti kódban a december helyére ez kerül:$#DMMMM#=január?február$$#DMMMM#=február?március$$#DMMMM#=március?április$$#DMMMM#=április?május$$#DMMMM#=május?június$$#DMMMM#=június?július$$#DMMMM#=július?augusztus$$#DMMMM#=augusztus?szeptember$$#DMMMM#=szeptember?október$$#DMMMM#=október?november$$#DMMMM#=november?december$$#DMMMM#=december?január$
Ez utóbbi önmagában működni látszik, csak akkor nem ha a december helyére illesztem. Mi lehet a bibi?
(#18299) Dottore
Ezzel kezdtem én is a legelején. #W1DEEEE# működik,kiírja jelenleg hogy hétfő, de a hónapokkal nem működik. #W1DMMMM#-re és #W2DMMMM#-re is novembert ír.
-
1tigris
tag
válasz
bAtt001 #17952 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
Köszönöm való igaz bocs!
Ez a kritikusoknak de nem félreérteni!
- tehát én úgy látom ha valami nincs sorba szedve elüt a megszokottól az az új vagy más az már baj. Lehet hogy egy páran leragadtatok!? Féltek nem sablont készíteni csak azért mert az az elvárás azt tapsolják éljenzik!
Egy kicsit túl kéne lépni és ha lehet eltérőt készíteni gondolom pont erről szólna az egész!
Itt van pl: ha nem egyformák a betűk az már.... Vagy csak azért mert rejtett ikon van a képernyőn az használhatattlan? Igen más számára de nem is kell turkálni más telójába!
Nem kell félni az újtól ki kell használni a lehetőséget variálgatni megmutatni. Természetesen nem kell hogy tetszen mindenkinek de van egy kép ami egy induló pont lehet másnak!
Továbbra is várom a kritikákat!
Nem adom fel!
-
twine
veterán
-
-
callmeakos
veterán
válasz
bAtt001 #17702 üzenetére
Köszi a tippet
Sajna ez az app kicsit máshogy értelmezi a 4x1es méretet, és az alatta lévő widgethez képest kb 2-3%al szélesebb, úgyhogy kénytelen voltam egy méretet visszább venni, mert elég csúf hogy a felső alig szélesebb mint az alsó. Cserébe tényleg rengeteg sablon van, hétvégéig lehet kreálok valami egyedit, egyenlőre akkor marad így -
animoo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest