- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gipsztigris
addikt
válasz
#27813376 #24513 üzenetére
"vagy mint most, lefotóztam készülékkel együtt. Magában nem mutatna annyira. Javaslom mindenkinek ugyanezt, feldobja nagyon a munkákat."
Ez igaz, de csak akkor ha több feltétel egyszerre tud teljesülni.
Egyrészről nem egyszerű lefényképezni egy telefont úgy, hogy a kijelzőn minden éles és tükröződésmentes legyen. Fotós gyakorlat előny, ami nem mindenkinek van.
Másrészről lehet, hogy az összhatás jobb, de csak akkor ha maga a készülék is makulátlan. A telefonom alul megkopott egy kicsit, ezért nem szeretem fényképezni, mert minden fotón látszik.Kép Ha pedig elő kell venni a PS-t akkor egyszerűbb egy képernyőmentést ráilleszteni egy meglévő "alapra".
Egyébként alternatív megoldásként ajánlom (azoknak, akiknek a telefonját támogatja a program) a Screen maker nevű alkalmazást. Saját képernyőképet rá lehet illeszteni kül. effektekkel a telefon alapra.
-
cool13
őstag
válasz
#27813376 #24374 üzenetére
Próbáltad már a K9 mail-t? Nekem ez kezeli a 3 fiókomat. 2 magán 1 céges. Mind átnevezhető, színezhető stb.
Életem első próbálkozása. Köszönöm a segítséget.
Egyenlőre hasonlít a tiédre, de fogalmam sem volt hogy ilyet is lehet csinálni. Tanulási fázis van.
Mondjuk egyenlőre nem tudom hogy lehetne nagyobb távolság az ikonok között. Meg hogy az értesítési sávot hogyan tudnám átlátszóra alakítani. Színezni tudom, meg ikonokat picit variálni. Éppen csak annyit amit a Gravitybox enged. -
kakukkmarci
senior tag
válasz
#27813376 #24144 üzenetére
A dokk átlátszósága állítható százalékosan, a noti sáv valóban nem átlátszó, csak áttetsző. Külső app a megoldás, gondolom vagy másik ROM... Nekem rejtve van kiterjesztett asztal felett, így eddig fel se tűnt és nem is zavar.
Zeon 24143: szerintem Nova nem tudja, én Gravity box-szal oldottam meg!
Dension , mivel tolod ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpársportok
- Kuponkunyeráló
- AliExpress tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- Mobil flották
- Metal topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest