- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gluke
csendes tag
Sziasztok,
Nekem is frissült a C835. Azóta viszont amikor a PS5 - re váltok a hang is játék módba áll át csak sajnos utána úgy is marad a Digi kábel tv-n is. Nekem jobban bejön a dinamikus mód. Ezt a váltás dolgot nem lehet valahogy kikapcsolni, hogy ne kelljen mindig manuálisan kapcsolgatni? -
gluke
csendes tag
Sziasztok,
Kérnék egy kis segítséget..
Vagy a gyerekeim nyomkodták el vagy nem tudom minek a hatására de a TV bemeneten csak a Digi kábelen fogható 3 rádió között lehet lépkedni valamint a csatorna váltó gomb is bemenetek között vált
Guide nézetben látom a kábeles csatornákat számokkal oda is lehet egyesével kapcsolni de a +/-P gombbal nem lehet csatornát léptetni.
Újrainditottam ugyanaz. Újra hangoltam a Digi kábelt ugyanaz. Nem akarok factory resetet csak ha nincs más mód... -
gluke
csendes tag
válasz
Fogachi #17505 üzenetére
Szia!
Szerencsére megoldható, hogy a csatornák a szolgáltató sorrendjében rendeződjenek. Digi-nél pl. Ausztriára kell állítani az országot a csatorna kereséskor. Ettől a nyelv természetesen még magyar lesz. Annyi van, hogy utána több hangsávos csatornákat egyesével magyarra kell állítani. -
gluke
csendes tag
válasz
dgyuri0123 #16417 üzenetére
Ha kevés a szerviztapasztalat az jót is jelenthet.
Szerintem nem szabad néhány indulatos és elégedetlen ember kommentje alapján általánosítani. Nekem pl. a feleségemnek szánt Redmi telefonnal volt 3 garanciális köröm az Alzánál ahol szintén nincs nagyon kivel beszélni, csak ott hagyod és majd írnak 30 nap múlva, hogy kész. De az Emagon is hasonló a helyzet. De nem mondom azt, hogy ezeknél nem szabad vásárolni, vagy hogy a Redmi egy sz@r telefon.
Remélem nekem nem lesz gondom a TV-vel és nem kell szervizelni, de azért az mindenképpen jó lenne ha a TCL-nek használható magyar Ügyfélszolgálata lenne. -
gluke
csendes tag
-
gluke
csendes tag
M4 Sport témához:
Én most Ausztriára állítottam az országot, az M4-et és M5-öt automatikusan nem hangolja be, de a csatorna sorrend a Digi szerinti, nem az ABC sorrendes.
Kell indítani egy manuális csatornakeresést ahol a frekvenciát 128500kHz-re kell tenni. Ez kb 3 sec, és utána már a helyén van az M4HD, és M5HD is.
Viszont az Ausztria miatt azokon a csatornákon ahol van angol hang, ott az lesz beállítás, így azt egyesével át kell állítani magyarra.
65C835 -
gluke
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NBA és kosárlabda topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged