- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tome08
tag
jelentem elhajtottak
"A jótállási jegy tanúsága szerint ezt a TCL a csehországi piacra szánta. Magyarországon a garancia nem érvényesíthető. Kérem forduljon a kereskedőjéhez a garancia intézéséhez."
Mall.hu-s rendelés volt
-
Tome08
tag
Sziasztok!
Úgy tűnik garanciális problémám van a C835-ös TV-mmel.
Néha random kikapcsolgat és most már egyre sűrűbben jelentkezik a probléma.
Ilyenkor gond nélül be tudom kapcsolnai amúgy, az FW szint pedig up-to-date.
Volt már valakinek itt dolga TCL márkaszervizzel? Bp-en hová vittétek?Előre is köszi,
-
Tome08
tag
Már egy hete hajtom az új 55C835-öt, de megmondom őszintén nem dobtam hátast tőle.
A betekintési szög enyhén szólva katasztrofális, mondhatni csak szemből mondható jónak a kép. Amerikai konyhából és az erkélyről, egy éppen kisülő képet látok, ami nagyon elkeserítő volt számomra, még a 10 éves LG LM660s régi TV-mhez képest is. Feltehetően a VA panel miatt "szúrja a szemem, de vásárlás előtt ódákat olvastam erről a TV-ről, tehát valahogy nem ezt vártam, Illetve felmerül a kérdés, milyen lehet a többi akkor?! Én a hangjától se vagyok elájúlva, járt nálam (anyós TV) NANO783, abban nagyobb a bassus, mint ebben amiben még külön bass egység is van....Nekem a maga a software is elég kezdtleges...kezdve a TV bekapcsolásakor megjelenő "jel keresése" felugró szöveggel a kikakapcsolásig, ami szintén tényleg a prémium kategóriába röpíti a gyártót.... a kép elmegy, de hang még vannyilván ezeket lehet még javítani FW frissítéssel, de ezt jelenleg a legfrissebb verzóban se sikerült javítni...no de még nyúzom azért, de lehet visszaküldöm inkább.. mindenesetre akinek van egy jó beállítása TV-zésre az ne tartsa magában....próbáltam a tökéletes kép beállításait, de nekem valahogy ez jobban fekszik, de még mindig nem az igaz..tehát várom a tippeket, véleményeket
-
Tome08
tag
válasz
Geza74 #14384 üzenetére
Köszi szépen, de azért kiváncsi lennék COAX-on, hány Hz-en működik a TV.
Hiszen csomó reklám arról szól, hogy élvezhetőbb akár a Forma1 vagy a Focimeccs.
A TV az adatai alapján tényleg nagyot durrant, de TV nézéshez ezek szerint semmivel se tud többet, mint a 10 éves LG LM660S TV-m. -
Tome08
tag
Sziasztok!
Nagyon szemezek egy 55 C835-el.
Nekem az nem tiszta, hogy Digi előfizetőként ugye a COAX-ot kötök a TV-re. Ilyenkor milyen Hz számon dolgozik a TV? Jellemzően HD sportműsort néznék rajta, ezért is lenne fontos a 100Hz teljesítmény, játszani nem szoktam, így a 144Hz Game mód, nem releváns számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest