- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solymi81
aktív tag
Ott van rajta, hogy X2, meg amit írtam az alapján is ez, csak az érdekel, hogy gondolom akkor ez nekem jó, mert fejlettebb cuccot kaptam.
Viszont azt nem tudom, hogy ez az FW mit javít, miben különbözik a többitől és h ez nekem jó-e.
Nem egy HDR10-es tartalom sötét az én szememnek, így át kell váltanom mozi módba és állítani a gammán. -
muranyir01
csendes tag
Szerintem is nagyon jó ár ez a 249 érte, nem is várom hogy olcsóbb lesz. Csak pont az a dilemma, hogy ha csak november végén venném és mondjuk 50-el több lenne szidnám magam, miért nem vettem meg.
Attól tartok hogy mivel új megjelenés, elkezd lenni egyre több kereskedőnél és ök is belövik 300 körül, majd az emag is újra árazza...
Messze még a karácsony -
muranyir01
csendes tag
Pont ezzel kapcsolatban akartam is kérdezni valaki véleményét mennyire változó lehet majd ez az ár?
Karácsonyra szerettem volna venni egy c745 -öt, a c845 árát már soknak véltem magamnak. Játékra meg filmekre az előbbi is jó lett volna, az ára is szépen lement 240ig erre felkerültek árukeresőre a 805 verziói és azért ez jobb vételnek tűnne 249ért. Olyan butított 845 nek vélem, szerintetek?
Gyengébb hang, alacsonyabb fényerő, de többi kb ugyan az, ha jól látom.Az emagos 249 a 805-ért szerintetek mennyire lesz stabil, november végén vettem volna de ha ez csak ilyen bevezető ár és utána visszamegy 300 fölé biztos idegesítene hogy megvártam a novembert!
-
rumkola
nagyúr
Egy ideig, aztán valamiért újra kezdi...
Viszont nekem a ma beüzemelt 75C643 nem csinálja, tökéletes a DoVi.
Egyből frissült 559-re bekapcsoláskor.1. Activate Quick Start (EVEN if you have this option ON, just do TURN OFF AND TURN ON THIS OPTION once AGAIN)
2. Turn off (hold power button on remote control 5 seconds and say YES/ OK to turn off question and unplug the TV and of course after 10-15 sec, plug in powercord to TV again)
3. Turn on the TV
4. Let it load all the GTV UI
5. Turn off the TV with the remote control button (but not completly, just one short click - to quick start standby mode)
6. Turn the TV back ON with the button on the remote
7. Put the movie or series with Dolby Vision
8. Enjoy, finally, the movie or series without brightness changes in the scenes -
rainman72
nagyúr
-
imsa
csendes tag
Köszönöm! Még kísérletezgettem: egészen közelről (30 cm) sikerült... aztán eldobta, legalábbis a párosítást, ekkor a hangutasítás nem működik. Az érdekesség, hogy minden funkció használható, kivéve a hangutasítás, ha eltávolodok a tvtől. Menüben távra "leválasztva" ír. Teló látható... Elemcsere, ua. A telefon sem tudott csatlakozni kb 2 méterről, csak ha szintén 30 cm re volt. Telón bt ki majd újra be, és ekkor már csatlokott távolról os. De a távval nem... lehet reset lesz, azt még kiprobálom. Ha nem googletv-t használom a telón legfeljebb.
-
imsa
csendes tag
A mikrofonos keresés hibája: nem tudom összepárosítani a bluetooth-os távot a tv,vel. Párosítás sikertelen, próbálja újra. Kivettem az elemeket stb... Nem is látja az eszközök közt. Lehet újra kéne telepíteni a rendszert? Ja és nem az 519 van fent, hanem 516-s. Ezzel szűnt meg a DV fényerőingadozás és nem kockáztattam az újabb telepítéssel a dolgot. Egyébként OTA ment fel az 523 vagy pendriveról? Nekem még az androidos alapon frissített utoljára OTA-n, GTV óta mindig magam csináltam.
-
randras_83
addikt
Az is megvolt már. Lassan tényleg kifogyok az ötletekből.
elvileg az optikai kimenetnek folyamatosan világítani kellene - legjobb tudásom szerint -, szóval tényleg olyan mintha kis idő elteltével egyszerűen kikapcsolna.
mar a 1950-es szerviz menüt is átnéztem de abban nincs semmi olyan ami jó lett volna. Mondjuk van ott is reset all, arra nem nyomtam rá -
ricsik
őstag
Az már megvan. Egy Dune HD Real Vision 4K, most hogy rákérdeztél sanszos, hogy nem is tud 4k 120 Hz-et...
Na majd ha meglesz a tv, lesz mivel játszani...Vagy ha jól sejtem nem is baj, mert akkor a Dune megy 24 Hz-en és majd a tv megoldja az ötszörözést és akkor megint jó lesz a 120Hz, csak azt nem tudom van e értelme ennek így.
natív 24, vagy 5x24 120, nem tudom melyik eredményezne jobb mozggást, vagy talán ezis egyéni preferencia.
Csak elmélkedem. -
cd930
senior tag
Ha a C73-at kifutónak mondod, akkor mit mondasz pl. a C72-es sorozatról?
Van jópár egy évvel korábbi modell is náluk, valóban jó áron.
Szűrtem párat, hogy a legalja lehetőleg ne legyen benne
65C728 189k
65C825 339k
75C725 312k -
flash-
veterán
"Te hogyhogy nem GTV FW-t hasznalsz"
hát gondolkodok rajta, azt így csak simán tegyem rá a legutóbbi androidosra? vagy androidosról hogy kell gtvre váltani? (na és a gari nem fog ugrani? android rendszerrel vettem a tv-t..)
mi az előnye, illetve nincs valami hátránya?(pl lasabb, vagy magyar hangvezérés hiánya?, vagy android programok? illetve ugyanúgy a kezdőképernyőre ki lehet tenni az ajánlott, kapcsolódó, stb. youtube videókat? -
-
jeni
félisten
megy majd a macera és bizonygatás,hogy kinél sérült meg a TV?
Alza? Gebrüder Weiss? vásárló?
csodálkoznék,hogy az Alza egyből jóvá írja majd a sérült szállíátsból vagy sérült TV átadását (eltitkolt) elhallgatva. bár ha a Gebrüder Weiss azt modta ,hogy már így kapták akkor miért vállalták be ennek a szállítását? ennyire hülyék vagy kellett a hír,hogy tudnak és képesek szállítani? -
-
törölt tag
Nem tudom, a Gorenjére nem mondok semmit, én Hisenseről beszéltem. De egyelőre pár hónapos, eddig semmi baja. Ha lesz, mondani fogom.
A forrás a magról van, 4db BPWF lett letöltve. Ide nem akarom beszúrni, átküldöm privátba. Ezeket hasonlítgattam össze, de már nem tudom, melyik melyik. Az biztos, hogy van közte sima HDR, HDR10+ és DV is.
-
Nwis86
aktív tag
Sajnos így se jó, egyedül az segít a sötét jeleneteknél ha a gammát -3 ra rakom, de utána meg akkor a nappali jeleneteknél lesz fakó a kép
Amúgy a nappali jelenetek normális beállítások mellet gyönyörűek, alapvetőleg nagyon tetszik a tv, csak a sötét jelenetek katasztrófa.
Rohadt idegesítő ez, fél éve TV-t keresek, az euronics akciókról mindig lekéstem, most végre emagon elcsíptem ezt jó árba, 155-ért, most már 165 az ára. De volt 180 is. Erre 1 ilyen szart kaptamAmúgy a dobozt nyitva kaptam, furcsálltam hogy nyitva van, de a tartozékok zárt csomagolásba voltak, lehet már 1 visszaküldött tv-t kaptam ?
Én soha nem küldtem még vissza semmit, nem is tudom mi a menete, utána kell olvasnom.
A "P" szérián gondolkozok az olcsóbb, abból nagyobbat is tudnék venni és még úgy is olcsóbb lenne, kérdés mennyivel gyengébb annak a képe, mennyit számít a qled, valaki aki esetleg már látta mind a 2 típust, tudna erről valamit mondani? Nyugodtan vehetem a P szériát is, 635-öst, vagy most már ez a C735 után azt rondábbnak fogom látni? -
cd930
senior tag
Nem egyszerű összegyűjtögetni a különböző sorozatok tudásait, mert a TCL oldalon is alapból a legmagasabb tudást mutatja (pl a C83x-nél azt írja, hogy van Timeshift, holott csak a 75"-osban van, a kisebbekben nincs).
Ti láttatok már TCL tévékatalógust? Nem találok, pedig keresgéltem már. -
Mivel a LAN port 100 megabites (ami kb. 94 mbps sebességnél meg is áll), nem csoda, ha szűk keresztmetszetet jelent nagyobb bitráta esetén. De ez az USB 2.0-nál egész biztosan nem áll fent.
De egyébként általában nem szokványos a 100 mbps feletti bitrate. Jellemzően alatta szokott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged