- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
snyper990
őstag
válasz
szoltan70 #39056 üzenetére
Nekem le van töltve. Ha kéred, fel tudom lökni Google Drive-ra délután
#39058 AxBattler:
„Gyári firmware helyett jobban bízol az innen-onnan összegereblyézett, ki tudja honnan származó negyedéves frissítésekben?”
Nem tudom, ezt honnan vetted, de pont az ellenkezője. Nyugodtan olvasd el megint az ezzel kapcsolatban írt hozzászólásaimat, meg azokat a hozzászólásokat, amikre azok válaszul érkeztek, és próbáld meg újra értelmezni (lehetőleg addig a velem kapcsolatos előítéleteidet tedd félre, úgy könnyebb értelmezni, mert nem azt fogod olvasni, amit ki akarsz belőle látni, hanem azt, ami le van írva, illetve vedd figyelembe a teljes szövegkörnyezetet, mert anélkül tényleg nehéz megérteni, miről is van szó)„Tehát Te minden készülékeden, minden gyártó esetében kételkedsz a frissítések tartalmában, és ellenőrzöl?”
Nem. Csak - mint ahogy azt már írtam, - az általam nem megbízhatónak tartott országok állampolgárai által létrehozott és üzemeltetett platformokon ismeretlenek által terjesztett, ellenőrizhetetlen forrásokból származó, ellenőrizhetetlen eredetiségű firmware-ek manuális telepítésével kapcsolatban vagyok (ezek szerint) az átlagosnál óvatosabb. Frissítésekről nem volt szó részemről egészen szerda délutánig, amikor is több mint fél év után végre érkezett egy újabb, magától a gyártótól.„És melyik gyártó vállal ilyen "teljeskörű tájékoztatást"?”
Nem a gyártókról beszéltem (bár a normálisabbak/jobbak/drágábbak azért legalább egy changelogot oda szoktak biggyeszteni egy-egy frissítésük mellé), hanem arról, hogy itt a topikban úgy folyik a diskurzus ezekről a firmware-ekről, mintha teljes mértékben kockázatmentesek lennének.Nem tudom, ezek hogy nem világosak bárkinek, aki olvasta az ezzel kapcsolatos hozzászólásaimat, de most magyaráztam el utoljára. Nem tudok mindenkinek különórát tartani szövegértésből
Új hozzászólás Aktív témák
- Mazda topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Witcher topik
- Anime filmek és sorozatok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Borderlands 4
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest