- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Én felettem kb 40 perce. Tv adások jónak tűnnek de persze a mozgásjavítást itt is ki kell kapcsolni mert akkor szellemképesedés van ( kezdem azt hinni, hogy tényleg minden firmware-on ilyen volt mint ahogy itt írta valaki). Viszont kikapcsolva a mozgásjavítást semmi probléma mert ugye a tv adás 50 Hz alapból így nincs szükség rá.
Kodiban nézek most filmet és nem láttam akadást eddig. A színek valahogy szebbnek ( mintha mélyebbek lennének a színek) mint v1-en. Szerintem a v098 volt ilyen színekben de a franc tudja már 🙂.
Dolby vision itt is sötét módban indul és leállítás után dinamikus képmódra vált. Ez így volt V098-on is ( érdekes, hogy kodiban próbálgattam és 4 -5 alkalommal is normálisan működött, dolby vision fényes módon indult és leállítás után mozi módra váltott vissza! Utána netflixen is kipróbáltam és azóta már úgy működik mint V098-on. Pedig már örültem hogy jó lett).
Local dimming működését csak este sötétben tudom megnézni. Bár azzal nem volt problémám V098-on sem.Valakit érdekel valami írja le és megnézem. Csak hangal kapcsolatban nem tudok megnézni semmit mert csak tv hangszóróit használom. 55C745 -ön használom a v6-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Házimozi belépő szinten
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN90FAT) 190CM 4K NEO QLED SMART 165HZ 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- Új, bonatlan Philips 43" (108cm) 4K LED TV - 43PUS7609/12
- SHARP 43BN5EA Smart LED, 108 cm, 4K Ultra HD, Android GARANCIÁS
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest