- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swenk
aktív tag
Új szakma született: a TCL TV bemérő és beállító. Ez komoly műszerezettséget és elméleti felkészültséget igényel, és valóban sokat javít a képminőségen.
Vagyis, ha ma veszek egy TCL tv-t pl 350000Ft-ért,akkor nem az van ám, hogy bekapcsolom és gyönyörködöm a szép képben, és örömet okoz:" de jó, megérte" Nem, mert vacak a képe / a részleteket itt fórumon bőven olvashatod/.
Ígyhát próbálkozom,bár nem számoltam, kb 30 menüpont kapcsolgatásával, aminek a legnagyobb részét nem is értem, kísérletezgetéssel, így aztán egyre szarabb lesz a végeredmény.
Találom a fórumot, és nagyon sok hasznos, okos tanácsot kapok, hogy egy kicsit szakmailag kikupálódjak, a gyári beállítások felét kapcsoljam ki és akkor javul a helyzet,de sajnos ez sem segít, a kép továbbra is vacak.
Nem értem: a szabványos, gyári beállítás esetén miért nézhetetlen a kép? A gyárban nem kapcsolják be, vagy nincs hozzá műszerük, vagy nem látják , ki sem próbálják a mozgás javítást és társait? Ha nem kell, mert csak ront, akkor meg minek van?
Mit szertnék? Venni egy tv-t, bekapcsolni és örülni neki, szellem fejű focisták nélkül, és azt sem tudni, hogy hogyan jön elő a menüje, mert úgysem tudom, hogy mi az a dinamikus kontraszt, meg a többiek.
Új hozzászólás Aktív témák
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Apple MacBook
- Battlefield 6
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Robogó, kismotor
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- Samsung QE65Q80TATXXH (4K-120Hz HD) Hibátlan állapotban!
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SHARP 43BN5EA Smart LED, 108 cm, 4K Ultra HD, Android GARANCIÁS
- SAMSUNG (QE75QN900D) 190 CM NEO -QLED SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő