Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swenk
aktív tag
Én most csak egy megoldást látok, vissza a 028-at. Ezért próbálok most szerezni egy 028 IMG filet. Úgy látszik a neten nincs, ezért megpróbáltam egy szervízből hozzájutni, bár azt mondták, hogy alaplap csere esetén az alaplap már tartalmazza a szoftvert. Holnapra megkérdezi a kollégáját, háha Ő valahogy kimentette.....Nem tudom, hgy ki lehet-e menteni egyáltalán valahogy. Holnap hívom őket. Én mindenképpen vissza akarom tenni a 028-at, mert így az az igazság, hogy lett egy nagyon szar tv-m, az én hibámból. Esetleg ki lehetne könyörögni a gyártól egy alap fw-t. És meg egy pici lehetőség: a hivatalos szervíz: a tv garos, hátha.Engem már az sem érdekel, ha nem csinálják meg garanciába, de legyen olyan jó, mint amikor megvettem. Sajnos már hallom a választ: gari nincs, csak alaplap cserével tudjuk javítani, mert fw file-t nem kapunk a gyártól mi sem. Na, akkor itt ér véget a story.350000 Ft-ért lett egy streaming tv-m.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bonatlan Philips 43" (108cm) 4K LED TV - 43PUS7609/12
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN900B 190CM 8K NEO-Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Vhiktor