Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
dm1970
üzenetére
Szia,
nekem ez egy elég nagy csalódás a Google TV rendszernél: azt gondoltam, hogy szinte "minden" releváns appot fel tudok tenni a tv-re, amit a telefonra is, különben mit ér az, hogy Google TV a rendszer? Hát nem lehet. De még a Fotók alkalmazást sem
Mamának szerettem volna végig pörgetni a Fotókba szinkronizált nyaralás képeket, de nem találtam megoldást rá. Mondom, akkor marad a régi módszer: telefon tükrözés. Csak hát annak a minősége TCL-en erősen kompromisszumos.
Ha megvannak a streaming appjaid egy adott rendszeren, akkor szerintem oly' mindegy, hogy milyen a tv-d rendszere. A saját felhasználásomban én nem látom semmilyen előnyét annak, hogy ez Google TV. Semmivel nem ad többet, mint a 10 éves Samsungomon a mittudomén milyen rendszer. Ugyanezt tudtam megcsinálni azon is, kivéve a Disney+, azt nem fejlesztették le arra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mamának szerettem volna végig pörgetni a Fotókba szinkronizált nyaralás képeket, de nem találtam megoldást rá. Mondom, akkor marad a régi módszer: telefon tükrözés. Csak hát annak a minősége TCL-en erősen kompromisszumos.
Vhiktor