- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
válasz
Vhiktor #18189 üzenetére
A te videóddal kezdte a TV használatát. Már vétel előtt olvastam a topikot azért is a tieddel kezdtem.
Később javasolták a visszaállítást azt is megtettem. Nem volt érdemi változás.
Van egy spanyol srác akinek van hasonló videója TCL-ről azt is megpróbáltam az se volt jobb.Ami jelenleg komfortosabbá tette az a 652 es frissítés.
"Szemrebbenés nélkül mondom továbbra is, hogy jelenleg az egiyk legjobb tv."
Ok, de mire? Azért az almás TV-n tényleg van olyan amin nagyon jó, de érdekes módon olyan is ami nem annyira. Saját youtube app-ján 4k ban is van nagyon szép tiszta kép. Az én felhasználási szokásom meg a foci, nlf (TVGO-ról) és youtube nézés. Néha nem látványt igényló sorozatok online nézése (nem streamingről). Itt viszont hát hogy is mondjam hagy kívánnivalót maga után a nálam lévő darab.De ennyi volt. Egészen a frissítésig azóta a SmartTube os videók rendesek lettek bárminemű beállítás módosítás nélkül.
User error el tudom fogadni, de az LG ugyan azokkal a forrásokkal szebben működik.
2014 ben vettem utoljára TV-t azóta ez az első, nem követtem az iparágat csak venni akartam egyet jó áron mielőtt az LG váratlanul megadja magát és egyik napról a másikra kell venni valamit akció nélkül.
"Vagy kifogtál egy hibás darabot" ez is lehet, de hogyan lehet erről 100% ig meggyőződni?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- Formula-1
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest