Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
mandras81
üzenetére
Uhm a location net-hez szerintem állandó kapcsolat kell, máskülönben bajos lenne lekérdezni egy-egy frissítésnél a helyet. De a szó szoros értelmében nem, nincs folyamatos átvitel. Csak addig megy netre, amíg meglesz a pozíció. Én úgy vettem észre, hogy cella infó se pontatlanabb a mobilnetes bemérésnél, és az nem kerül se plusz energiába, se adatforgalomba.
Legalábbis nálam a %LOCN változó lekérdezésekor (ugyanaz a funkció elvileg) ilyen 6 km-es szórással adta meg a koordinátám, ha jól rémlik. Sőt, meg merem kockáztatni, h cella infóval talán még pontosabb is. De ezt csak erre az egy tapasztalatomra alapozom, talán jön majd vki, aki rámcáfol, h a netes lokalizáció tud ennél jobbat is.
Szóval ha nem koordinátákra vagy kíváncsi, hanem csak az érdekel, hazaértél-e, arra jobb a cella infó szvsz.Igen, kettő profil. Vagy ugyanarra a feladatra csinálsz kettőt, különböző helyszín feltételekkel.
Vagy csinálsz egyet a helyre, ami mondjuk létrehoz egy %HOME változót, majd egy másikat, ami a böngészőre gerjed és Task-ban a változó értéke szerint végzel feladatokat. Utóbbi praktikusabb út.ERPY
És a helyes megfejtőnek jár egy virtuális vállveregetés!

Sose jöttem volna rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Apple iPhone 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval ha nem koordinátákra vagy kíváncsi, hanem csak az érdekel, hazaértél-e, arra jobb a cella infó szvsz.