- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enzahobi
aktív tag
2.: akár egyet rezzenhezne is percenként? ill a 15percet meg tudod csinálni vagy a wait-el, vagy ami jobb egy időzített profillal. Nekem van egy ilyen, minden este zenével alszok el és meguntam hogy elfelejtek időzítőt beállítani és reggelig szól a musica. Van egy profil ami este 10kor kapcsol be és aktivál egy kijelző kikapcsolási eventet ami az órából kiszámol egy 40perccel későbbre időzített profilt, ha addig nem jön kijelző bekapcs, akkor kioffolja a zenét, youtubeot, twitchet stb. Ha addig bekapcsolom a kijelzőt akkor a következő kikapcsolástól újraindul a 40 perc. Na ebből kibányászhatom neked az időzítést, de tudok jobbbat: ha van root a telódon akkor megoldható akkár az is hogy a töltést kapcsolja le a tasker, nekem előző redmi 4xemen megcsináltam, sztem OP-n is meglesz valahol az a szükséges kernel fájl :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Macska topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Villanyszerelés
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Napelem
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Androidos fejegységek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- További aktív témák...
- Toshiba KXG50ZNV1T02 1TB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Apple Watch Ultra 2 - Black - Akku:100% - Jótállás: 2028.05.29-ig
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest