Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Magisk
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Google Pixel topik
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
Új hozzászólás Aktív témák
-
enzahobi
aktív tag
2.: akár egyet rezzenhezne is percenként? ill a 15percet meg tudod csinálni vagy a wait-el, vagy ami jobb egy időzített profillal. Nekem van egy ilyen, minden este zenével alszok el és meguntam hogy elfelejtek időzítőt beállítani és reggelig szól a musica. Van egy profil ami este 10kor kapcsol be és aktivál egy kijelző kikapcsolási eventet ami az órából kiszámol egy 40perccel későbbre időzített profilt, ha addig nem jön kijelző bekapcs, akkor kioffolja a zenét, youtubeot, twitchet stb. Ha addig bekapcsolom a kijelzőt akkor a következő kikapcsolástól újraindul a 40 perc. Na ebből kibányászhatom neked az időzítést, de tudok jobbbat: ha van root a telódon akkor megoldható akkár az is hogy a töltést kapcsolja le a tasker, nekem előző redmi 4xemen megcsináltam, sztem OP-n is meglesz valahol az a szükséges kernel fájl :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- YouTube
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G4i - i5-1235U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest