Hirdetés
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
enzahobi
aktív tag
2.: akár egyet rezzenhezne is percenként? ill a 15percet meg tudod csinálni vagy a wait-el, vagy ami jobb egy időzített profillal. Nekem van egy ilyen, minden este zenével alszok el és meguntam hogy elfelejtek időzítőt beállítani és reggelig szól a musica. Van egy profil ami este 10kor kapcsol be és aktivál egy kijelző kikapcsolási eventet ami az órából kiszámol egy 40perccel későbbre időzített profilt, ha addig nem jön kijelző bekapcs, akkor kioffolja a zenét, youtubeot, twitchet stb. Ha addig bekapcsolom a kijelzőt akkor a következő kikapcsolástól újraindul a 40 perc. Na ebből kibányászhatom neked az időzítést, de tudok jobbbat: ha van root a telódon akkor megoldható akkár az is hogy a töltést kapcsolja le a tasker, nekem előző redmi 4xemen megcsináltam, sztem OP-n is meglesz valahol az a szükséges kernel fájl :)
-
enzahobi
aktív tag
Sziasztok! Aki használ app-monitoring-os profilokat (pl adott app megnyitásánál csináljon valamit) annak milyen monitoring időzítéssel mennyire meríti a telót?
Nem vagyok kezdő Taskerhez, csak eddig az app stateket xposed eventekkel kezeltem le, az talán akkubarátabb volt mint másodpercenként lekérdezni egyfolytában :)
most szívatom magam meddig bírok el lenni root nélkül xD
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- HP Compaq 8200 Elite asztali számítógép PC i5 / 8GB ram / 120GB SSD + 500GB HDD
- PS5 Original Disc Driveval
- FELTURBÓZOTT Dell Vostro 1015 (2,67GHz, 6GB RAM, 250GB SSD, gyors wifi) 2 órás akku, töltő, gari
- Dell Latitude E5570 - 16GB RAM, 500GB SSD, kiváló állapotban + dell dockoló és töltő (180w)
- Redmi note 12 128GB hibátlan állapotban dobozában
- Xbox 360 Elite Flashelt
- i3-12300 (i7 8700 szint),16G,512 SSD, akár játékra is (választható iGPU, 1060 6G,RX570 8G)
- Dell Latitude E5570 Laptop, 16GB RAM, 256GB SSD, pici kijelző hibával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest