- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
Sajnos a %WIN változó nem jött be, ez az app pont nem tölti. Amúgy megnéztem pár random app-nál a telefonomon, kb. 20%-a az appoknak nem használja.
No de sebaj, enélkül is működik a dolog, csak hát így szebb lett volna.Amúgy utánaolvasgattam az SD kártya írásnak 5-ös Android alatt, és annyit találtam, hogy a Tasker fejlesztője nem tette bele, mert nem akart vele pöcsölni.

Amúgy 6-os droidot is emlegették, hogy kétféleképpen tudja használni az SD kártyát, egyrészt FAT-re formázva, ekkor ugyanúgy gebasz van, mint 5-ös droidnál, illetve integrálva, ekkor ext4-re formázza és titkosítja, innentől ugyanúgy viselkedik, mint a belső storage, cserébe ha kiveszed a kártyát a telóból, sehogy sem éred el a rajta levő adatokat. Kipróbálni nyilván nem tudtam, szóval bátran cáfoljon meg, akinek más tapasztalata van 6-os droiddal. Néha tele van a p.csöm a Google mindenféle újsüttetű korlátozásaival.

7-es droidról nem találtam ezirányú infót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
No de sebaj, enélkül is működik a dolog, csak hát így szebb lett volna.