Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
A következő projektem: a DSC Auto Rename alkalmazást szeretném kiváltani.
Ami nekem kell, az az, hogy miután csináltam egy fényképet a kamerával, és a kamera elmentette DSC_xxxx néven, azt nevezze át éééé-hh-nn_óó-pp-mm formátumúra mondjuk 2 másodperc késleltetés után. A fényképek a /storage/sdcard1/DCIM/100ANDRO mappában jönnek létre.
Megnéztem, mit is használhatnék, de az egyetlen kiváltó esemény, amit találok az a "Hardware" kategóriában a "Button: Camera". Megpróbáltam egy egyszerű task-ot elindítani vele, a WiFi bekapcsolást, de valamiért nem megy, kipróbáltam a hardveres kamera gombbal (Sony Z1 Compact-on van ilyen) és a képernyőn megjelenő virtuális elsütőbillentyűvel is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Kuponkunyeráló
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nintendo Switch 2
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest