Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok

Az ügyben fordulok felétek, hogy le szeretném egyszerűsíteni az eddigi tasker profil használatokat (ha van rá lehetőség).
Eddig úgy volt megvalósítva hogy minden előadás és gyakorlati órámra külön profilt készítettem (naptár esemény alapján) és annak kezdetekor némítottam majd végekor a némítást kikapcsoltam.
Erre szeretnék egy olyan egyszerűbb megoldást, hogy nem a konkrét naptár eseményt adom meg hanem csak egy általam (a naptár eseménybe is benne lévő) prefixet -> mondjuk: "ÓRA-XY" ..
Valami olyasmire gondoltam hogy a tasker profilnál megadom ezt a "ÓRA-" prefixet majd az után valami helyettesítő karakter (mint SQL-ben) megadja hogy utána bármi állhat.Válaszotokat előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Crimson Desert
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest