- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
B@ldrick
üzenetére
Szia!
Én már rég nem használok Zoopert, de abban a verzióban, amit én használtam, nem volt erre lehetőség. Akkor gondolom mét most sincsen...

Viszont, ha a Zooper támogat custom betűtípusokat, akkor csinálhatod azt, mint @slice' annó (igen leleményes megoldás
), hogy az ikonokat betűnként felveszed és a JS taskban csinálsz egy switch-et, amibe deklarálod, h ha pl stormy az idő, akkor az 'a' betűt tegye a változóba. A zooperes betűtípus pedig a helyett egy stormy icon-t fog behozni. 
Ui.: mint mondtam, nem tudom, h ez működőképes workaround (nah, magyarul nem jut eszembe) e...

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Lenovo Thinkpad T495 Ryzen 5 PRO 3500U/8GB RAM/256 GB SSD/14" FHD Magyar bill. laptop
- Lenovo Thinkpad X390 i7-8665u/16GB RAM/512GB SSD/13.3"FHD Touch laptop eladó
- Legolcsóbban - Érintős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i5-1145G7/16GB/512Gb NVMe SSD/14"FHD IPS)!
- Legolcsóbban Bivaly Workstation Lenovo P15 (Core I7 10750H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia)
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), hogy az ikonokat betűnként felveszed és a JS taskban csinálsz egy switch-et, amibe deklarálod, h ha pl stormy az idő, akkor az 'a' betűt tegye a változóba. A zooperes betűtípus pedig a helyett egy stormy icon-t fog behozni.