Hirdetés
- Google Pixel topik
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Ne kezdjetek már flamewart egy szakmai topikban, rendezzétek le privátban pls!

Én is tévedtem így vaktában...
Most leteszteltem és kell elé a droid. prefix, mert ugye az androidon belül van a getScreenBrightness.De írtam Neked egy teszt kódot, h világos legyen, íme:
import android
droid = android.Android()
a = droid.getScreenBrightness().result
print(a)@Bozek
Olvastam én is pár meredeket a kollégától, de ezt most csak egy kérdés volt. Írta is, h próbálkozik vele. Amúgy S4LA topikról nem tudok. Esetleg a python topikban tudna még rákérdezni, de nem hiszem, h a droid specifikus részekben otthon vannak.
Jó, az a paraméter a zárójelben nekem is mosolyt csalt az arcomra, de én is valahogy így kezdtem. Soha nem olvastam, csak egy programozásról szóló könyvet, a Javaról.
De sok minden nem jött át, így inkább begépeltem a példákat, moddoltam rajta és így tanultam meg az alapokat. Nem vagyok hivatásos programozó, de ha tudok segítek!
Persze ha Te és a többiek offnak érzitek a témát, akkor max püben folytatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Most leteszteltem és kell elé a droid. prefix, mert ugye az androidon belül van a getScreenBrightness.
De sok minden nem jött át, így inkább begépeltem a példákat, moddoltam rajta és így tanultam meg az alapokat. Nem vagyok hivatásos programozó, de ha tudok segítek!