Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gery2123
üzenetére
Egy variable van, és az amit linkeltem is, lehet akkor félreértettük egymást

Nem látom át az egészet az a baj, nem tudom mi ez a variable, ezért nem is nagyon értem mit kell vele csinálnom
De hogy tiszta legyen, így nézne ki a teljes profilom (már ami a neteket kapcsolgatja):
Cell near (otthoni hely beállítva) -> Wifi ON és Data OFF
Not wifi connected -> Data ON és Wifi OFF (tehát bárhonnan eljövök ahol wifin voltam, akkor bekapcsolja a mobilnetet, és ez jó, mert sokszor elfelejtettem)Ez így nagyon szépen stabilan működik is, csak az a bökkenő, hogy otthon két wifire csatlakozik a helyezkedésemtől függően, és kapcsolgatás alatt érvénybe lép a "Not wifi connected" profil, vagyis hogy lekapcsolja a wifit és be a mobilnetet.
A wifi még annyira nem is zavarna, hogy állandóan be van kapcsolva, de a mobilnet az igen, mert gyakran a hifi mellett van és olyankor a hangszórón az az idegesítő térerő hang mindig átjön, meg egyébként sem szeretném ha állandóan az be lenne kapcsolva

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Horgász topik
- Dark Souls sorozat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xbox Series X|S
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest