Hirdetés
- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
üzenetére
Azért próbálok ráhúzni egy függvényt, hogy ne kelljen csinálnom hozzá n számú parancsot egyenként megfeleltetve a bemenetet a kimenetnek. Az elég primitív módszer lenne. E helyett az lenne logikusabb, ha a telefon számolná ki mennyi az annyi. Egy sor az egész. Csak... mindegy. Majd próbálkozom vmi szakértői fórumban.

Vagy lemérem a csengetési hangerőt és kikövetkeztetem a szabályozás működését.Ui: annyira tudtam, h te azonnal lecsapsz majd az ötletre.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy a plugin méri a zajt, Tasker alapból nem tud ilyet. -
Tomace91
senior tag
válasz
üzenetére
Csak ez a GravityBox nevű Xposed framework modul, abban van smart radio rész és az tudja váltani, csak sajnos mégsem egy tasker és nem azzal a feltételekkel tudja kapcsolni, mint amik nekem kellenének. De, hogy tudja akkor megcsinálni?
Mert ez az alap 4.4.2 KitKat-en is megtudja csinálni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Segítség PC össze szerelés legjobb komponensek (ár-érték) összeállítása 0-ról is.
- -151 760 Ft KEDVEZMÉNY: ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF:i5 14500, 16GB DDR5, 512GB, nVidia T1000
- Samsung Galaxy Buds3 (Fehér)
- Nikon AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G objektív
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Dell 3490 Intel i5-8250 laptop (hibás)
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mert ez az alap 4.4.2 KitKat-en is megtudja csinálni.