Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Ha exportáljátok a profilokat, akkor úgy emlékszem az xml-ben lesznek láthatók, vagy esetleg a biztonsági mentésben szövegszerkesztőben ezek az azonosító számok.
Ha vkinek nagyon ki kellene bogarászni mi micsoda és miért, akkor így találhatja meg őket.MÁS:
Azt nem tudja esetleg vki, hogy Android hangerőkezelés fizikailag miként történik? Logaritmikus a skála, vagy lineáris?
Sehogy nem tudok összehozni egy függvényt, ami valószerűen fedné le a hangerőskálát (Y tengely) és a környezeti hangerőt (X tengely).
Autovoice-al állítgatom a telefon hangerejét a környezet függvényében, de eddig nem találtam meg a hozzá való függvényt.
Próbáltam már a négyzetgyököt, próbáltam már lineárist is, próbáltam már logaritmikust is. Ide-oda tologattam a függvényképét, de nem igazán kaptam olyan eredményt, ami minden helyzetben kényelmes, jól hallható, de nem zavaró és nem indokolatlanul nagy hangerőket eredményez.
Jelenleg épp lineáris fgv.-t próbálgatok, az Android csengetési hangerőskála 0-7 között mozog:
Variable Set: round((100+%avnoiselevel)/10), majd korrigálom az értéket min és max szerint, ha olyan kimenetet adna, ami nem értelmezett.
De ez meg túlbecsüli a 20-30 dBi-s környezetet.
Előtte round(sqrt(100+%avnoiselevel)+2) volt, de ez is csak sötétben tapogatózás. Jó volt halk szobában, de nem adta rá a maximumot 85 dBi-s bemenetnél sem.Azt nem tudom, hogy mi az összefüggés a fizikai hangerő logaritmikus dBi skálája és a telefon csengetési hangerőszabályzása között.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest