- Mobil flották
- Már megint a Galaxy S Próról pletykálnak
- iPhone topik
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Android szakmai topik
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ERPY
őstag
válasz
Teasüti
üzenetére
Igazából az a baj, hogy nem találtam semmi számomra logikus megoldást, így gyakorlatilag még a nullán vagyok. De hogy tiszta legyen a kép, leírom mit is szeretnék.
A telón van egy mappa, amibe kerülnek dolgok (videók). Ezt a mappát szinkronizálom fel jelenleg manuális indítással egy hálózaton belüli ftp helyre. Ez eddig működik is, be van állítva, hogy ami felkerült a tárhelyre azt törölje is a telefon könyvtárából. Beállítottam, hogy mikor elindul a szinkronizálás, akkor kezdjen el a ledvillogó kikapcsolt képernyő mellett narancssárgán villogni. Szal eddig még minden okés.
De mivel néha elég sok a szinkronizálandó adat, és a fene tudja éppen meddig tart, hogy ne kelljen sasolnom a tellát hogy végzett-e, az lenne a lényeg hogy valahogy figyelni a könyvtár tartalmát hogy kiürült-e már, és ha igen akkor kezdjen a led mondjuk pirosan villogni.
Ha ezt megtudnám oldani valahogy, akkor már különböző feltételek mellett időzíteni is tudnám a szinkronizálást, és magától is tudná figyelni.
Szal igazából ezért lenne fontos, hogy ezt valahogy figyeltethessem vele. Ilyen mélységbe még sosem mentem a taskerrel, azért is kérdeztem meg itt hátha tud nekem valaki valami okosat mondani.
Keresgéltem a neten is, de számomra érthető és kicsit részletesebb megoldással nem találkoztam.
Szal minden bizodalmam bennetek van, vagy marad a jelenlegi felállás a manuális indításra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Kempingezés és sátrazás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vicces képek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Arena Breakout: Infinite
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mobil flották
- Witcher topik
- További aktív témák...
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition & TH8A váltó egyben (PC)
- ASUS ROG Ally X
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- MINI ITX, 11L! RTX 5090 FE, AMD 9950X3D, 32GB 6000Mhz CL26(!!) RAM, 4TB PCIe 5.0 Nvme -- BESZÁMÍTÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
- Honor 200 pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest