Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
noorbertt
őstag
válasz
üzenetére
Üdv,
GPS: profile-application kivalasztod a programokat majd hozzaadod a belepo taskot "gpsON" ebbe a taskba ertelemszeru hogy mi lesz. Majd egy exit taskot hozza rendelsz amit én ugy csinaltam h várjon 10percet majd GPS OFF.
Ha ennyire pontosan akarod akkor GPS-el esetleg betudod állítani, de akkor épp mennie kell és taskernek pörgetnie kell a szenzort. Nem probaltam meg GPS-el de inkabb cellinfok alapjan kapcsolgasd a wifit. Az nem tul pontos de aksit jobban kimeli.
Bar 4honap hasznalat utan rajottem hogy total folosleges kapcsolgatni a wifit mert ha csak egy feltetelt adsz meg neki pl abba a cellaba vagy/GPS koordinatakon belul akkor is kapcsolgatni fogja a wifidet mikor nincs ra szukseged mert kezzel lekapcsoltad es mobilnetre tetted.
Persze tobb feltetellel...sorry ha kusza lett

----------
Silent profilom nekem is van, itt vissza keresel es talalsz egy jo linket is hozza amivel betudsz allitani egy olyat h nema uzenmodban vagy de ha asszony hiv csorogjon
... vagy epp a szomszed mert eg a haz..Visszakapcsolni a silent profilt task segitsegevel megtudod csinalni amit kitudsz tenni kapcsolonak.
sot ezt is kombinalhatod eleg jol(#2008) vgyuri
ez idaig 7secre allitottam a kijelzot task segitsegevel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Mini-ITX
- Docker konténerizálás
- LEGO klub
- VPN topic
- Luck Dragon: Óraátállítás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- LG UltraGear 45GX90SA-B Monitor
- Lenovo T15 G2 i7-1185G7 16Gb ram, 512Gb NVMe, 15,6", számla, 1 év garancia
- iPhone Xs Max 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ez idaig 7secre allitottam a kijelzot task segitsegevel.