Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
CWorm
aktív tag
Tudom, hogy van ilyen app, csak arra gondoltam, hogy biztos megoldható ez valahogy a Tasker-rel is és akkor nem kell hozzá külön app.
Még megpróbálok valamit kitalálni.Megpróbálom érthetően leírni, hogy van beállítva most a nem működő "flip2mute" funkcióm:
Van egy globális változó, a %Hívás, aminek értéke alapból 0.
Van egy ilyen profil:Event: Phone ringing -> Enter task: Bejövő hívás
Ez ennyi. A "Bejövő hívás" task ennyit csinál:
Variable Set: Name %Hívás To 1 If %Hívás != 1
(Van egy olyan profil is, ami akkor aktiválódik, amikor a %Hívás variable 1-re set-telődik, és akkor meghív egy "Bejövő hívás fényerősítő" nevű taskot [exit itt sincs], ami 30 másodpercre maxra tolja a fényerőt, aztán visszaállítja, de ennek valószínűleg nincs köze a problémához, ezért nem részletezem.)
Hívás némítása nevű profil:
State: Orientation: Face Down
State: Variable Value %Hívás, Maths: Equals, 1
Enter task: Némító
(itt sincs exit)A "Némító" task:
1. Variable Set: Name %ElőzőHang To %VOLR
2. Ringer Volume: Level 0
3. Display Brightness: Level 0Ez egyelőre ennyi, mivel a tesztelés során nem akart működni.
Az a profil, amiben csak az Orientation: Face down szerepel condition-ként, az sikeresen meghívja a Némító taskot, és ha felfordítom a telefont, akkor valamiért csörög tovább (pedig láthatjátok, hogy nincs ilyen beállítva)A Run log alapján a "Hívás némítása" profil meg sem hívódott, csak akkor, amikor kiszedtem belőle a variable value state-et. Szóval ennek a környékén lehet a probléma...
(Tudom, hogy erre is van külön app, de ha már egyszer az ember megvette a Tasker-t...
)Szerk.: persze van külön Bejövő hívás vége profil is, ami 0-ra állítja a %Hívást, de gondolom ezt most nem kell itt részleteznem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Macska topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen routert?
- Metal topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még megpróbálok valamit kitalálni.