Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
wardemi
senior tag
válasz
davtsik
üzenetére
Elvben lehetséges, de lehet bonyolultabb mint ha leszedsz egy megfelelő app-ot. Bár lehet csak én bonyolítottam túl a dolgot fejben. Én úgy állnék neki, hogy a profilnál az event->file open-el aktiválódik (itt megkeresed az adott mappát és kiválasztasz benne egy file-t, majd vissza törlöd a file nevét hogy csak a mappa legyen elvileg megy így is) ezután csinálnék a scene-t amiben text edittel bekérem a "jelszót" majd amit kapott összehasonlítja a "jelszóval". Biztonság kérdése necces mert drótozni kell a jelszót pl egy változóban amit ki lehet olvasni ha valaki nagyon akarja csak megnézi a változókat. Bár mint ha tudna a task titkosítani is de ebbe még nem folytam bele. Ha lesz időm én is összedobok valami hasonlót mert jól jöhet csak most szakdogázás van
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG SN8Y 5.1.2 Dolby Atmos soundbar MERIDIAN technológiával hangprojektor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 5700X / RX 6800 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ADATA XPG Valor Air 600W
- 5G! Lenovo ThinkPad P14s Gen 4 Intel Core i7-1370P RTX A500 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Lemon / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.