Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Sziasztok!

Az akció keretében megvásároltam én is eme kiváló alkalmazást. Neki is estem az elmúlt 2 napban, sorra hozom létre a profilokat, fedezem fel a lehetőségeket.

Jelenleg egy Wifi Switcher profilon dolgozok, viszont akadt egy kis gondom.
    A lényeg:
    - van egy %WifiNeeded változóm, mely számon tartja, hogy hány profil tart igényt a Wifi-re
    - amennyiben egy profil igényt tart a Wifi-re, jelzi azt egy task-al, ami növeli az előbbi változó értékét 1-el
    - amennyiben egy fentebb említett profil inaktívvá válik, akkor visszavonja igényét a változó értékének 1-el történő csökkentésével.
    - a switcher kontextusában a fentebb említett változó értékét vizsgálom, amennyiben nagyobb, mint 0 akkor aktiválódik
    - a profil enter task-ja engedélyezi a wifi-t
    - a profil exit task-ja 1 perces ráhagyással kikapcsolja a wifi-t (itt az idő letelte után ismét vizsgálom, hogy a kilépési feltétel aktív-e, és csak abban az esetben kapcsolja ki a wifi-t, ha még mindig nincs igény rá)

Amennyiben újra aktiválódik a profil, csak az exit task lefutása után fut le az enter task. Tehát gyakorlatilag az 1 perc letelte után villan csak fel a "wifi on" üzenet.

Meg lehet azt oldani valahogyan, hogy az exit task ne fusson le amennyiben a futása alatt újra aktiválódik a profil?

Új hozzászólás Aktív témák