-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HorFeri
csendes tag
válasz
farkas63 #16861 üzenetére
Hát én sem tudom megkérdeztem hátha volt már hasonló valakinél vagy valamit átállítottak a tarr-nál
de azt mondják nem változott semmi a tv-n mindent újra indítottam smart hub és tv visszaállítással de nem javult meg a tv ip cím problémát ír ha a hálózati beállításban vagyok arra hivatkozva nem tud a netre lépni.
Dehát az ip ugye dinamikus azt nem tudom állítgatni,lehet hogy a TV hálózatot kezelő része elromlott.
Minden esetre nagyon köszi a válaszokat, a modem tarr-os cisco és arra csatlakozik egy asus router minden máson működik az internetem. -
-
-
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
farkas63 #16785 üzenetére
Video
ID : 1053 (0x41D)
Menu ID : 52 (0x34)
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L4
Format settings : CABAC / 4 Ref Frames
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, RefFrames : 4 frames
Codec ID : 27
Duration : 6 s 480 ms
Bit rate : 11.7 Mb/s
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate : 25.000 FPS
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : MBAFF
Scan type, store method : Interleaved fields
Scan order : Top Field First
Bits/(Pixel*Frame) : 0.226
Stream size : 9.04 MiB (89%)
Audio
ID : 1054 (0x41E)
Menu ID : 52 (0x34)
Format : MPEG Audio
Format version : Version 1
Format profile : Layer 2
Format settings : Joint stereo / Intensity Stereo + MS Stereo
Codec ID : 3
Duration : 6 s 744 ms
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 256 kb/s
Channel(s) : 2 channels
Sampling rate : 48.0 kHz
Frame rate : 41.667 FPS (1152 SPF)
Compression mode : Lossy
Delay relative to video : -786 ms
Stream size : 211 KiB (2%)
Language : Hungarian -
Bozek
nagyúr
válasz
farkas63 #16682 üzenetére
Talán mert csak a Google implementálta a böngészőjébe. Attól, mert ezt tudja a Chrome, még csak olyan oldalakon megy, amelyeknél engedélyezve van. Tehát hiába van meg a funkció, attól még a Tarr-nak is be kellett raknia a MobilTV-be.
De mondjuk érdekes, hogy hogyan lehet ez már nyár óta jelen, amikor elviekben az októberben kiadott Chrome 70-be került be, illetve az 57-es Chromium-ba. Mivel az utóbbi motort használja az Opera böngésző, így abban is működik. Bár ott nem a három pontra vagy a jobb egérre reagál, hanem ha ráhúzod az egeret a videóra, akkor megjelenik a tetején középen a Videó leválasztása gomb. A Chrome-mal ellentétben Opera alatt megy tovább a weboldalon is a videó és kis ablakban is.
Egyébként megy a YouTube is PIP-ben, ha kétszer nyomsz a videóra jobb egérrel, akkor előjön az a menü.
Illetve Operában megjelenik a gomb, ha ráhúzod az egeret.
A PIP kiegészítővel megy más weboldalakon is, nem csak azokon, ahol a fejlesztő implementálta. Így működik a Telenor MyTV esetében is, ami nekem eddig hiányzott. Még jó, hogy szóba került, különben sose jöttem volna rá.
-
-
-
-
-
válasz
farkas63 #16509 üzenetére
Story4 repül, Galaxy4 jön vissza. Új csati a Sky News az útitárs csomagban.
De inkább legyen itt a teljes lista. -
-
green_army78
tag
-
green_army78
tag
válasz
farkas63 #16437 üzenetére
"2017.10.24.-én bevezetett törvényi határozat alapján az Előfizető által kötött határozott idejű szerződés lejártát követően határozatlanná vált szerződés feltételei nem lehetnek kedvezőtlenebbek az Előfizető számára, így a csomag havidíja a hűség lejártát követően sem fog emelkedni. "
Nem emelhetnek emiatt, csak "egyoldalú" szerződésmódosítást tehetnek 30 napos felmondási határidővel.
-
fa4hu
őstag
válasz
farkas63 #16378 üzenetére
Látom, lejőtt a lényeg.... Ez elvi dolog a részemről. Sosem késtem az átutalással, de egyszer véletlenül a nettó díjat fizettem be, mivel a bruttó összeg átkerült a számla másik oldalára. Kaptam fizetési felszólítást a következő számlával, amit külön kiszámláztak, és hiába fizettem be azonnal a különbözetet, két hónapig az utalásos kedvezményt sem írták jóvá. Úgy gondolom, az ilyen eseteket másképp kellene kezelni régi, megbízható előfizetők esetén.
-
Tutu7030
veterán
válasz
farkas63 #16378 üzenetére
Legközelebb számla befizetésekor 200 forinttal kevesebbet fizess be! Szerinted szóvá teszik? Pedig így ismeretlenül is megelőlegezem f4hu-nak, hogy neki kevesebb a vagyona, mint a Tarrnak.
Én pénteken vettem az ügyfélszolgálaton új CI modult. Kíváncsi leszek a következő számlára, hogy lesz e az a 200Ft kedvezmény, vagy a modul vásárlása miatt nem kapom meg.
-
Bozek
nagyúr
válasz
farkas63 #16203 üzenetére
Ez csak a foci volt. Én például megnézném a japán bajnokikat. Egyébként a Sport2-n lesz portugál bajnoki is a hét végén, na meg ők szerezték meg ugye a Bundesliga közvetítési jogait.
De vannak még más sportok is. Az NFL-nek nagy a bázisa, igaz, azok a meccsek éjjel vannak. De a Sport1-2-n ott van még a darts is. Meg elvannak a Digi-k a tenisszel is, ahogy az ES is a nagy tornákkal. A Digi-k adnak kosárlabdát is, az Euroliga nem egy kis torna. Az UFC és a K-1 is nézett.
"Az 5 top bajnokság ami érdekli az embereket. + BL / EL / VB / EB."
Kihagytad az OTP Bank Ligát. Az is érdekli az embereket, még ha a helyszínre nem is mennek ki.
-
-
PirosPöttyös
tag
válasz
farkas63 #16169 üzenetére
Rosszul tudod, az az ip cím, amire te gondolsz, az a routeredé lesz. Ha annak megváltoztatod a mac címét, akkor valóban új ip-t kapsz. Ezt a verziót neked nem javaslom. Inkább próbálkozz azzal, hogy vagy nyomj a router menüjében egy wan release-t, ha van rá lehetőség. Vagy húzd ki egy éjszakára a routered, hátha a rendszer másnak kiosztja az a címet, amit használtál. Ha ez megtörténik, másikat fogsz kapni.
-
-
-
-
Bozek
nagyúr
válasz
farkas63 #15991 üzenetére
Most van változás is. Május 1-től megszűnt a FOX, helyette lett Film4. A Story4 nevet váltott, TV4 néven folytatja, míg a Story5 lett a Story4, de ez utóbbi csak digitális kiscsomagban volt amúgy is elérhető.
Aki a The Walking Dead-et hiányolja, az keresse az RTL Spike-on.
-
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
farkas63 #15693 üzenetére
Azóta változtatták meg, irányadó példa lehettem. Van a régiről mentésem. Mindegy, elengedtem a dolgot...
Másoknak: Mivel minden árut a melóhelyemen veszek át így az a cím került oda. Nincs cégem, vállalkozásom jelenleg, így a számlázási cím ugyanaz mint a szállítási cím. Nem volt rá okom átírni!
Semmi köze a lakcímemhez az elektronikai áruháznak.Mivel valószínűleg az én példám után írták át a weboldalukon a feltételeket, ezzel úgy gondolom nekem volt és van igazam!!!
De hagyjuk ezt a témát, írom: elengedtem!
-
Joke21
aktív tag
válasz
farkas63 #15693 üzenetére
Attól még, hogy a munkahelyeden veszed át a rendelt terméket, a számlázási cím nem kell, hogy az legyen. Sőt, ajánlott hogy ne az legyen, ki tudja később mire kellhet a számla, és így használhatatlan. Eszembe sem jutna soha a cégem címére kérni a számlát (kivéve persze ha van előnye
) Lehet persze, hogy a tájékozatás nem volt teljeskörű, de azért ez elég alapvető dolog.
-
nyalifali
aktív tag
válasz
farkas63 #15556 üzenetére
60/6-om van, kimegyek vele a világból szó szerint.
Sosem volt semmilyen problémám, ámbár megjegyzem földkábeles itt minden, nagyon sokat számít, de ez Magyarország.Életemben mikor először jártam Hollandiában ~98, órákig nem fogtam fel, mi ennyire más. Pedig ott ha egy szöget vernek le, Óceán tör fel. Még jó, hogy itt a gázcsöveket nem ott húzzák.
Amúgy nincs EPG.
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
farkas63 #15434 üzenetére
Én bonyhádtól 15km-re lakom egy kis falucskában, annyiban kicsit elbeszéltünk egymás mellett hogy nem említettem hogy én duó csomagokat néztem, nem tudom van-e ár eltérés de ezekszerint biztosan van
(nekem nincs hálózatos telefon). Nekem mondjuk 320mega net a legnagyobb.
ZsoltG60
Az árazás az megyénként/településenként/körzetenként nagyon eltérő, függ a konkurenciától, már azt is észrevettem hogy talán attól is, hogy ha felvásárolt egy szolgáltatót a Tarr akkor lehetnek kedvezmények esetleg drágulások, nagy üzletpolitika van emögött. -
ZsoltG60
aktív tag
válasz
farkas63 #15434 üzenetére
Akkor itt viszonylag jobb a helyzet, pedig igazán nincs konkurencia...
(ez valami egyedi ajánlat lehetett 2 éves hűséggel, házhoz jöttek szerződést hosszabbítani )
KábelTV - Extra; Internet - NET 40M; Tele-TARR 20096730ft6355ft lett áfacsökkentés után . Bár az ÜFSZ szerint Trió Max 40M csomag.. Ezt emelhetném 70M-re 1 évre 8.990 Ft . A tarr oldalán ez a csomag itt nálunk 10190 Ft/év lenneAkkor még is hogy van az árazás ?
Zala/Lenti -
ftamas0201
Topikgazda
válasz
farkas63 #15430 üzenetére
Hát nézd, én épp most néztem a kombi csomagot mert kíváncsi voltam, mivel nincs 40-es net, 30asba meg nem akarok menni megszívtam. De mindenhogyan mert extra+40es net 8640-et fizetem egy éves hűséggel most júniusba jár le. ha 30as netre mennék vissza hűségváltáskor akkor az már 8990 lenne szóval már az is drágább. 70es net meg 10490ft. Szóval ez azért elég nagy szívás, majd 2ezerrel drágább lesz havi szinten hűségváltáskor a 70es net felára.
korcsi
Az analogoknál így van, de a digitálisnál csak azokra amik azokhoz a csomagokhoz tartoznak. a kiscsomagokhoz kell a kártya. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bittorrent topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest