- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
spe88
senior tag
Sziasztok!
Millió céget, weboldalt találtam. De mindet végignézni... Ti biztos tudtok segíteni.
Olyan weboldalt keresek ami napi szinteű leckéket ad amire kb 1-2 órát tudok szánni. A közepes angolom akkor fejleszteni, hogy kint könnyedén boldoguljak. Felmérések szerint valahol B1 és B2 közt mozgok. Leggyengébb szerintem nálam a beszéd, ezt mondjuk csak online tanárral lehetne megoldani, egyelőre arra várok. Van olyan weboldal ami struktúráltan rengeteg élethelyztet tanít és mindemellett változatos levkéket ad? (Fogalmazás, új szavak beépítés, szinonímák, idiómák, hallás utáni értés, később beszéd emberekkel stb.)
Nem baj ha fizetős, csak olyan sok van, hogy nem tudom melyik fain és ilyen Duoling-szerű cuccokba nem szívesen futnék bele.
Köszi szépen
Új hozzászólás Aktív témák
- HTPC (házimozi PC) topik
- Suzuki topik
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elemlámpa, zseblámpa
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged