- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
emitter
őstag
egyelőre most a gyurcsány/kormány/tüntetések téma van napirenden, szóval nem csoda, ha kicsit elsüllyedt ez a topik
Mondjuk azt hiszem, ha a kormányt megdöntenék, akkor két dolog is megoldódna: nem kéne a tandíj ellen tüntetgetni (amivel szinte 100% h nem érünk el semmi, hiszen ha ezek elhatározták a ''reformokat'', akkor végre is hajtják.)
Másodszorra pedig talán a ''reformokat'' is le lehetne állítani, bár ehhze nem értek, bizonyára tettek már egy csomó olyan lépést, amit nem tud a következő kormány sem visszavonni -
kraftxld
félisten
Csak én vettem észre, hogy ''véletlenül'' esnek össze a tüntetések időpontjai a fidesz-es megmozdulásokkal/eseményekkel?
Ma mentem volna itt Szegeden, de dolgoznom kellett.
Pedig már meg volt szerkesztve a ''Legyünk a 2 millió bölcsész és jogász országa!'' feliratú transzparens -
Integra
titán
én azt gondolom hogy semmi sincsen a mai világban ingyen.
rendszerváltáskor pedig a magyar nép erre szavazott.
én nem jajolok, hanem keresem a megoldást a problémákra.
és sokszor a megoldás büdös és nem tetszik, de ettől még megoldás.
''Azzal meg,h nem fizeti be amit be kellene majd a nyugdíjnál veszi észre,h hoppá minbéren voltam egész életemben dőzsölés volt most meg kapom a minimálnyugdíjat(ha nem így van javítsatok ki)''
ez alapján azt hiszem hogy te is úgy gondolod hogy nem helyes aki minimálon dolgozik. és most nem a kényszer minimálosokra gondolok, hanem akik egyéni vállalkozók és csak minimált fizetnek maguk után be. tény és való, hogy ezek az emberek abból tudnak később megéln, ellenni egy hónapban amit félreraktak. mert a nyugdíjból tuti nem.
rengetegen ezt gondolják és így csinálják, meg számlát vesznek 10%ra és így tovább.
nem tudom sajnálni a rövidlátóságuk miatt őket, a gond csak az, hogy mikor eltelik pár évtized és előjönnek a gondjaik mert amikor lehetett volna lehetőségük spórolni, céltartalékot képezni, akkor nem tették meg... és akkor megint az államra hárul a feladat, hogy gondoskodjon róluk -
Integra
titán
először is nem tudom, hogy fizet e adót rendesen vagy sem
másodszor a jelen helyzetben aki most dolgozik a rendelőben azoknak már nagy valószínűséggel normális munkaszerződésük van, szóval nem hiszem hogy ez a veszély fenyeget
harmadszor van tb kártyám, fizetem keményen a dolgokat, úgyhogy el is várom hogy összefoltozzanak.
más kérdés hogy én absz pozitív befizető vagyok, (minden tb és biztosító álma) mert 8-10 éve nem voltam beteg, és úgy is élek hogy ne is legyek az. más kérdés ha örököltem valamit és az visz el, de igyekszem megelőzni. szóval nekem ráfizetéses a rendszer keményen
[Szerkesztve] -
bocX
tag
...tudom hogy nehéz eldönteni, magam is keresem még igazából mit akarok. elkezdtem informatikust képzést, mérnöktanárival kiegészítve - rájöttem a tanárira nincs szükségem, most az építészmérnöki is érdekel, de az info még nincs befejezve. nehéz, tudom hogy nehéz a döntés! de talpra kell állni, azt sem akarom hogy a szüleim tartsanak el évekig, mert hát hogy is mondjam, a fősuli nappali képzés mellett elég nehéz dolgozni járni. mondjuk ösztöndíjamból én megvagyok egy hónapban, de azért naaaa.....
mind1, lehet ezt pont nem ide kelett volna irni, de amit te irsz hogy ''mindenbe bele kell kóstolni'', hát azért ez sem egészen igy működik -
tildy
nagyúr
Őneki eddig is szvnia kellett, ugyanis ha már jártál valahova x félévet, akkor hat atmesz mashova, azt az x felevet bizony ki kell fizetnie koltsegteriteses modban. Ez eddig is igy volt. (Persze ez alol is ki lehetett -regebben- bujni, pl. egyszeruen nem mondtad meg, hogy jartal mar mas fosuliba/egyetemre is....)
Utofinanszirozas eseten kivancsian neznem, hanyan lepnenek le mas orszagokba.. .Gyanitom nem kevesen.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest