- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
biga
őstag
''Egy tuti biztos 2év múlva sokkal több lesz a munkanélküli és kevesebb a diák!!!''
Hibás logika. A legtöbb munkanéküli akar dolgozni. És ehhez bármit megtesz, ha kell iskolába jár. És nem kellene azt elhinni, hogy a felsőoktatás alatt nincs semmi. Iszonyatos hiány van szakmunkásokra pl. Maximum aki nem alkalmas főiskolára, az majd lesz esetleg megbecsült(!!) szakmunkás. -
Integra
titán
nos, ez alapján amit mondtál, így is úgy is sok a munkanélküli, mindössze arról van szó, hogy sok a bújtatott munkanélküli, akik nem tudják mit csináljanak ezért inkább ''tanulnak'' még 4 évet az állam költségén. bocs, helyesbítek, elvannak még 4 évet. vagyis az én, a te, meg mindannyiunk költségén.
na én ezt nem támogatom semmilyen formában.
és legalább tisztul a munkanélküli piac, végre reálisabb, konkrétabb adatokat is kapunk a helyzetről, ebben az országban ez sem utolsó szempont.
és ne felejtsük el, hogy sokaknak büdös a két kezi munka! -
Integra
titán
-
Drizzt
nagyúr
Na, én is azt mondom, hogy a legvégső verzió érdekelne. Gondolom lesz valami olyan minimális életszínvonal meghúzva, ami alatt teljesen ingyenes marad, s félévente ellenőrzik, hogy fennál-e még, csak ezzel az a bajos, hogy az ellenőrzése nehéz lehet a dolognak hiteles módon. A 15%-ba meg igen nehéz lesz bekerülni. Meg azért szerintem egy idő után a gazdag apuka\anyuka is elgondolkodik azon, hogyha a gyerekének fizeti a dolgot, s az sz*rik az egészre, akkor egy időre megvonja tőle a pénzt, hogy megtanulja értékelni. Én nem vizionálok most semmit előre, s nem is állok ki se mellette, se ellene, majd kiváncsi leszek, mi lesz a hatása, nehéz megítélni, de gondolom azért nem a semmiből húznak elő ilyen ötleteket, hanem alapos hatástanulmányozás után. Bár könnyen lehet hogy naivitás ezt gondolnom.
-
biga
őstag
Nem! A jobb tanulók nem hiszem, hogy ez alapján lesznek (emlékeim szerint se a szorgalom, se a tudás nem pénzért kapható dolog). De lehet, hogy ők is el fogják végezni valahogy a sulit, ha kettessel is. Csak most már nem az én zsebemböl. Az meg nekem nem fáj. Viszont te esélyesebb lehetsz, ha rá leszel kényszerítve, hogy tanulj.
#392: Szerinted ez itt a többiekre nem vonatkozik? Miért gondolod, hogy csak neked fáj, ha szorítanak.
[Szerkesztve] -
biga
őstag
Én dolgozom tanulás mellett! Tudom milyen munka mellett dolgozni. Nem leányálom, de nincs más lehetőség. Tudod az az idő pont 16 éve múlt el, hogy alanyi jogon bárkinek ingyen jár minden szolgáltatás, majd az állam fizeti. Ez a rendszer nem erröl szól. Itt piaci alapon dől el minden, és itt bizony fizetni kell mindenért, amit meg szeretnél kapni. Lehet, hogy nem igazságos, de az előző verzió sem nagyon jött be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest