- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic V2 - origami
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
hát az a baj,h valamit megcáfolni nem nehéz,h miért rossz,de igazán jó dolgot kitalálni,ahol nem sérülnek az érdekei mindahány félnek nehéz.
Leírtam,h miért rossz,ha nehezebb lesz a felvételi,leírtam,h miért rossz,ha radikálisan csökkentik a létszámot...sajnos úgyis az lesz amit fenn az okosok kitalálnak.Remélem azért félévkezdésre majd észbe kapnak a HÖKök,hogy valamit lépni kellene az ügyben,mert nem nagyon katívak,és ha minden suli leváltja az összes okoskát az se lesz a legjobb (úúútálom a HÖKösöket,mert felfuvalkodott hólyagok,de legalább már van egy kis gyakorlatuk a dolgokban)
So nem lesz öröm móka kacagás... -
tomazin
veterán
''Nem értem, hogy miért nem veszik felére a felvehető tanulók számát egy szigorúbb felvételi rendszerrel és kész. Nincsenek lébecolók, nincsen tandíj.''
Nem tudom nézted-e a mostani emeltszintű dolgokat.Öcsém majd annyit tanult rá,mint én a legnehezebb vizsgámra(3 hét napi sok óra).Ennél nehezebbet?A 18 éves tag nem szokta meg,h egyetemi erőbedobással kell tanulni.Továbbá,ha valaki szerencsés tételt kap,jó kérdéseket attól még lehet hüle..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged