- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ML320
senior tag
válasz
TheReMiXeR #2301 üzenetére
Ma számláztam:
- Milyen névre?
- xy
- Cím?
- Szombathely
- Utca, házszám?
- Azt nem tudom, de máris megkérdem
Telefon elő, hív
- Szia! Mi a cím?.... xxx@...
Persze utánna egyből javított -
BITBOYS
addikt
válasz
TheReMiXeR #2301 üzenetére
Születési ip cím
-
PazsitZ
addikt
válasz
TheReMiXeR #2285 üzenetére
Miért nem rendeltél neki egy ilyet: [link]
Lapos, vízálló, tartós -
BITBOYS
addikt
válasz
TheReMiXeR #2285 üzenetére
''lapos és tartós'' azok a fránya betét reklámok.
-
Shadows
senior tag
válasz
TheReMiXeR #2275 üzenetére
minnél több van annál többet kell adózni (vagy annál többet kell sikasztani
)
-
E(L)MO
csendes tag
válasz
TheReMiXeR #2264 üzenetére
...és mindenki magából indul ki...
-
ML320
senior tag
válasz
TheReMiXeR #2212 üzenetére
Na ja... Meg már kitárgyaltuk, hogy ha kibontjuk, akkor a következő emberke már nem hajlandó elvinni a cuccot, mert az HASZNÁLT!!!
És ma megint bejött régi kedvencünk! Memóriakártyaolvasót keresett, beépíthetőt.
És képzeljétek, megint csak olyat tudtam volna adni, amin rajta van gyártó logója, van még plusz egy USB aljzat. És ugyanilyenem volt egy hónapja. Meg fél éve. Meg akkor is ilyen volt, amikor a kollégát kérdezte...
Valamint az utolsó pillanatban kitalálja, hogy hoppá, ez nem piros nyák, hanem kék, ezért nem viszem el!!! TheReMiXeR tökéletesen rátapintott a lényegre: Mi boltosok már nagyon jól ismerjük ezt a kötekedő/szarrágó/csóringer fajtát, aki érdeklődik/okoskodik/leszól/stb... Igen, utáljuk őket! És fikázzuk őket itt, mert megérdemlik! És nem érzek emiatt lelkiismeretfurdalást, mert tudom, hogy tudálékosan osztják az észt a haveri körükben, miszerint ez a boltos hülye, az gyökér, amaz meg homokos... Egyikünk se jobb, tény és való... Én korrekten viselkedem a vevőkkel, de azért elvárom, hogy seggnyalatásra jöjjön be. Túl nagy kérés, hogy a vevő ne legyen gyökér?!?!? Vagy hogy egy kicsit EMBERILEG is gondoljon bele a helyzetünkbe?
Legalább a gőzt had engedjük ki! -
bullseye
addikt
válasz
TheReMiXeR #2201 üzenetére
holnap beugrom hozzátok VGA-ért, nem vagyok válogatós, bármelyik R600-as alapú jöhet
-
Pacák
senior tag
válasz
TheReMiXeR #2166 üzenetére
Vannak még ilyen emberek, akik gépet raknak össze és fogalmuk sincsen a távtartóról?
Avagy minden generáció mégegyszer elköveti az előzőek által már elkövetett hibákat?
-
Daweee
őstag
válasz
TheReMiXeR #2135 üzenetére
Ez a múmia nekem nem esett le
-
eziskamu
addikt
válasz
TheReMiXeR #2132 üzenetére
Nana, nem szídni. 10-ből 9 terrorista ezt ajálnja
.
Más! Multkor is tanultam egy szakszót egyik kollégátoktól:
Slot 1-es lap = múmia
[Szerkesztve] -
erdey_a
addikt
válasz
TheReMiXeR #2130 üzenetére
öröm az ilyen vevő mi?
-
Djuree
félisten
válasz
TheReMiXeR #2107 üzenetére
ez a kib@szott té hibája sztem...
talán el kéne normálisan magyarázniuk...
de azért jó a sztori
[Szerkesztve] -
lorcsi
veterán
válasz
nem semmi sztori. szégyen, hogy a té így magyarázza el a saját csomagját
-
válasz
Ez kész.
Illetve végülis persze szomorú.
-
szepi79
őstag
válasz
ne légy kisstílű, ez lazán a befér a negyedév érdekessége, sőt az év sztorija címért is mehetne (elvégre most már nincs többé sulinet, egyre nehezebben kerülnek elő a fél agysejttel megáldott őstermelők)
-
Vangelis
félisten
válasz
TheReMiXeR #2073 üzenetére
volt már hogy pl prémium kategóriéás monitorral beszivattak.. de hála égnek eladtam
...
tudják , hogy megtalálom őket -
törölt tag
válasz
TheReMiXeR #2067 üzenetére
juhej
akkor egyszer par eve mar jartam nalatok
en 7nel elobb nem erek ki oda
bocsi az offert -
erdey_a
addikt
válasz
TheReMiXeR #2063 üzenetére
Félreértés ne essék, egyetértek ezen intézmény alkalmazásával, vagyis hogy tudniillik ha rendelni kell a cuccot akkor előre kell valamennyit fizetni. Ha kell, akkor úgyis kell a csókának és a pénz is megvan rá.
Csak a jogi fogalmak alkalmazása miatt ezt feltétlenül foglalónak kell tekinteni, különben visszajár.
A foglaló viszont bukta, ha mégsem kell neki a cucc. Na persze ha miattad hiúsulna meg a bolt, akkor a kétszeresét kell visszaadni -
ML320
senior tag
válasz
TheReMiXeR #2063 üzenetére
De ha meg 10% előleget/foglalót kérnél, akkor meg vérig van sértve...
Kiscsávó bejön, kéne neki egy GTS8800. 130.000,-
Rendben, kell! De 10% előleget már nem tudna befizetni. Azóta sem láttam... -
erdey_a
addikt
válasz
TheReMiXeR #2010 üzenetére
a 10ezer Ft előleget elköltjük ebédre
az előleg visszajár
de a foglaló nem -
ML320
senior tag
válasz
TheReMiXeR #2054 üzenetére
Egyszer a földig leanyázott egy öreg, mert mi az hogy nem adnak kábelt a nyomtatóhoz. Az összes felmenőági rokonuk! Meg az a prostituált! Na jó, adjon egy ötméterest...
Vazze... Mikor fog a felhasználó gyárilag kapni 5m kábelt?
Meg ugyebár a klasszikus 1.8 méter.
- Milyen hosszú legyen a kábel? 2-3-5?
- 2m
- Akkor itt van.
- De ez csak 1.8 m!
- A szabvány szerint csak 1.8m, csak gyorsabb kimondani, hogy kétméteresJó lenne az a húsz centi, mi?
Háromnegyed nyolc után pár perccel már csörgött a telefon. Megint egy felháborodás, hogy miért nem találni sehol sem AT tápot. -
ML320
senior tag
válasz
TheReMiXeR #2052 üzenetére
Akkor ütöm!
-
C^^
őstag
válasz
TheReMiXeR #2032 üzenetére
Meg mindig osszekevernek titeket a pekseggel ?
-
eziskamu
addikt
válasz
TheReMiXeR #2032 üzenetére
-
eziskamu
addikt
válasz
TheReMiXeR #2027 üzenetére
Nem kell hogy a világon mindet, csak a boltban lévő cuccokat ismerje, vagy legalább találja meg rajta, benne a leírást, azt értelmezve összefoglalva eltudja mondani a paramétereket
. Jó persze én sokszor csak nézelődni, érdeklődni megyek be, de ha azt látom hogy ez egy normális bolt, akkor azt még a haveroknak is ajánlom, sőt tavaly unokatesóm gépét is egy általam perferált/ajánlott helyen vásároltuk össze és otthagyott vagy 90 ezret, de ha ezt keveslitek .....
(vinyó/dvd/hdd már megvolt otthon). (De mondjuk két héttel később én is vettem alaplapot ugyanott, igaz már régebben is onnan vettem kisebb dolgokat).
PS: mondjuk azt se szeretném ha ti boltosok átmennétek a McDöncis stílusra, ahol szerintem már plasztikázva van a mosoly az arcokra.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
ML320
senior tag
válasz
TheReMiXeR #2027 üzenetére
Egy kicsit régi, de jó szállóige a körülményes ügyfelek után:
- É tudod, mit mondott Öle Jörgerstörm svéd pénzügyőr, amikor a stockholmi gyorsvonat mindkét kezét és lábát levitte?
- ???
- F***om nem kéne?
Amit leírtam, az az elmélet. És persze ha azt hiszed szép napod van, bejön a régen látott, ''kedves'' kuncsaft...
Itthagyta a gépét, a munkalap alapján DVI-os VGA kellett bele. De olyan legyen, ami HDTV-re megy ki... És a HDTV-s DVI-os kimeneten tudjon x ezerszer valamennyi felbontást! És persze occsó legyen... Amikor már nagyon felhúztam magam, és nem volt kedvem vitatkozni sem, akkor nekiszegeztem a kérdést (amire már a választ is tudtam, mert már volt bent párszor):
- Milyen TV-je van pontosan?
- Háááááát.... A TV még nincs meg...
- Akkor mijabüdös... ...
Meg persze a szellemi fogyatékos páros is bent volt. Köszönés helyett mormogás, majd a kérdés - face to face módon: Új árlista?
Az ő módján lökjek oda egyet, hogy ne... ? Kutyának meg tessék...
Tehát pár emberke, akik miatt az a szépnek induló napocskád megint el van cseszve. És ha bejön egy olyan kuncsaft, aki a 3 kilót is jól meghaladó megrendelésénél sem alkudozik, akkor már biztos ez a közmondás is: Nagy az isten állatkertje -
Hequila
őstag
válasz
TheReMiXeR #2010 üzenetére
Ha elmész autót venni, és a kezedbe nyomják a sluszkulcsot, hogy ''Nesze! Fizesd ki oszt vigyed a rákba! Ha nem jó, majd visszahozod!'', az számodra természetes lenne?
Egy ~60000 Ft-os eszköznél teljesen normális, hogy ki akarja próbálni az ügyfél, mielőtt kiadja érte a pénzt. Jobb helyeken el sem engedig az ügyfelet anélkül, hogy kipróbálta volna a drága ketyerét (ezalól kivételt képezhet esetleg, ha zsúfolásig tömött a bolt).
No offens. -
ML320
senior tag
válasz
TheReMiXeR #1984 üzenetére
Erről szintén egy jó pár évvel ezelőtti történet:
A fogyvéd kijött hozzánk, és szép burkoltan megfenyegetett, hogy az egyik panaszkodó ügyfél jobb, ha visszakapja a vételárat. Be is jött a ''kedves'' asszonyka (Büdös bunkó paraszt nőszemély), és a főnök szépen visszafizette neki az 5.1GB-s HDD árát, valami 18k lehetett. Ezek után a nőci közölte, hogy akkor most kér egy másik vinyót. 15GB lett belőle, kb 12e-ért...
- De persze szereljék be, és tegyék fel rá a Windows-t is! - követelte pökhendien.
- Meg adjak hozzá még ajándék rádiót is? - válaszolt a főnök.
Ekkor nagyot nőtt a szememben -
ML320
senior tag
válasz
TheReMiXeR #1979 üzenetére
Bár a média kitet nem kötelező megvennie a végfelhasználónak. Sőt, habár valaki nem kéri az office 2007-et, annak ellenére te felrakhatod. Ha megveszi, akkor úgyis csak egy kódot vesz, és akkor beélesíti. Ez az MS új marketing taktikája... Használják, hozzászoknak, ott egy rahedli doksi, és utánna megveheti, ha 120 nap (asszem) után aktivációt kér a rencer... Hasonló genyák, mint én. Felvételiznem kéne hozzájuk...
Egyébként ebből volt egy botrány Angliában. Office a Tescoból, féláron. Meg az ilyen fajta értékesítés miatt jön már egy csomó spam is. Ahogy a viagrát, úgy az office-t sem akarom... -
szepi79
őstag
válasz
TheReMiXeR #1979 üzenetére
igen, kell 1 media kit (ha a véglénynek még nincs,) +annyi licensz, ahány gépre akarja felrakni
-
Eagl3
veterán
válasz
TheReMiXeR #1977 üzenetére
[link]
Gondolom netről letöltöd, vagy + 3000-ért kaposz olyat, amiben mellékelve van a telepítő CD.
Igaz nem vagyok kolléga. -
bullseye
addikt
válasz
TheReMiXeR #1965 üzenetére
erre van egy régi cúf módszer...
- akármi cucc, mondjuk 23000 Ft.
- és kedvezmény?
- hát, esetleg adhatok törzsvásárlói kedvezményt, akkor az 25000, lejön 5%, összesen 23750 Ft.
- de az előbb csak 23000 volt
- sajnálom, az az azonnali ár, arra nem adhatunk kedvezményt, de ha gondolja választhatja azt...
és kudos a mentő/tűzoltó kedvezmény miatt! -
ML320
senior tag
válasz
TheReMiXeR #1957 üzenetére
Mi tegnap délelőtt voltunk! Pontosabban csak én... 360. Bruttó!!!
Egy gyerek bejött újraírható lemezt venni... -
Rover623
félisten
válasz
TheReMiXeR #1952 üzenetére
Romantikus, szentimentális...hősies, igazságos...és nem tudni ki rejtőzik a maszk mögött...
-
Rover623
félisten
válasz
TheReMiXeR #1937 üzenetére
Szép nagyokat hordasz...sokáig tarthat a vasalás...
-
net84
őstag
válasz
TheReMiXeR #1913 üzenetére
az iménti telefon:
- jó napot kívánok, x y vagyok a ... vakok intézetéből
- jó napot! miben segíthetek?
- vettem a tv shop-ból egy mini kamerát, amihez adtak egy cd lemezt, de én nem tudom feltelepítni, ebben kérnék segítséget
- hát a héten nem fogok tudni kiküldeni kollégát, legkorábban a jövő héten
- jójó, csak én nem tudom, hogy mit kell csinálni
(gondoltam rendes leszek, megpróbálok neki telefonon keresztül segíteni a telepítésben)
- kapott hozzá magyarnyelvű leírást?
- kaptam, meg olyan pici elemet, mint ami a távirányítóban van, meg a kamerát, de én nem tudom, hogy mit kell csinálni...de ha jó, be is tudom vinni.
- persze jó úgy is, de akkor be kellene hozni a számítógépet is a kamerával.
- de nekem nincs számítógépem, igaz van egy az intézetben, de a többiek mindig morognak, hogy ha én használom, akkor utánna mindig lefagy.
(mi a febét akar telepíteni gép nélkül)
- na jó! és a kamera azért működik?
- nem! nem tudom, hogy mit kell csinálni...akkor bevihetem hétfőn?
- persze! megnézzük...
(oszt mondjuk, hogy küldje vissza a téjvéshoppnak)
Tényleg szellőztetnek az intézetekben.
délelött egy tolókocsis fickó jött be és könyveket árult - közölte már az elején, hogy azért jött, mert most tudott kiszökni a korházból -
Ygg
senior tag
válasz
TheReMiXeR #1907 üzenetére
Ez annyira jellemző....
-
Rover623
félisten
válasz
TheReMiXeR #1893 üzenetére
Az sem érdekel, hogy csóró vevő amd-t vesz, ki nem sz@rja le mit vesz a vevő. Azt vesz amit akar, amire pénze van.
Plz..te is fogd vissza magad...
Hagyjuk már ezt a témát (Intel vs. AMD)...erre gyűlni fognak, mint a döglegyek...semmi szükség rá... -
Hequila
őstag
válasz
TheReMiXeR #1851 üzenetére
ájemdék meg meghallnak 2év után... abit nf7 full tuti döglős lapocska
Ilyet a szomszéd Pistike szokott mondani!
Nem tudom, mi köze van az AMD-nek az Abit-hoz...
Arra esetleg nem gondoltál, hogy aki AMD-t vesz, korlátozott anyagi forrásokkal rendelkezik, így rosszabb szellőzésű házat, gyengébb tápot vesz, és esetleg ezért döglik több AMD processzorra épülő gép? -
finest
addikt
válasz
TheReMiXeR #1863 üzenetére
Nekem 3 magos procim van, mert T a jele, Tricore rövidítése.
-
bullseye
addikt
válasz
@TheReMiXeR
kíváncsi lettem melyik lapban olvasta... szólj pls, ha van fejlemény
@george11
így most jó unoffva? -
- iSO -
tag
válasz
TheReMiXeR #1875 üzenetére
Még én is nyomom... Ötig
Végem van... meghalni sincs energiám ma...de a nyammnyamm nekem is segített egy kicsit.
Kitartás.
Holnap majd kipihenjük magunkat
iSO -
george11
addikt
válasz
Miért nem mondtad neki, hogy 20.000Ft-ért megjavítod ?
Tennél bele egy kétmagos procit(D805/820), és annyi
Még örülne is neki, hogy milyen tuti szakember vagy, hogy megjavítod a procit
Heti termés:
- dvd írót szeretnék
- értem, milyen variációban kéne? ATA/SATA, fekete, vagy fehér előlappal? Esetleg van konkrét elképzelés?
- hátőő legyen középszürke, és ne legyen pioneer, mert az szar.
- szürke nincs, csak fekete, vagy fehér
- akkor köszönöm megnézem máshol
- DVD lemezt szeretnék
- sima írható, vagy újraírható kellene?
- sima írható
- hány darab kellene?
- Mindegy. Mennyibe kerül?
- ez attól függ, hogy mekkora a kiszerelés. Egy 25-ös kiszerelés olcsóbban jön ki, mint a darabos.
- és milyen árban van?
- már melyik?
- hát milyenek vannak?
- vannak darabosak, meg van 5-10-25-50-100-as kiszerelés, több márkából.
- értem, és mennyibe kerül?
- itt végigsoroltam minden variációt.
- akkor kérek egy TDK-RW lemezt.
- notebook HDD-t szeretnék, és hozzá egy külső USB keretet.
- HDD XY van, XY ft, de külső keretem most jelenleg nincs, csak holnap kapok, de jó lenne, ha vásárlás előtt kipróbálnánk, mert sajonos sok keret nem működik az XY vinyóval.
- hát nemtudom, nekem sürgős lenne.
- ok, vinyót tudok, adni, de nem garantálom, hogy bármilyen USB kerettel működni fog
- nem probléma, majd megoldom, máshol láttam jó áron
....
Másnap:
- jónapot, vettem itt tegnap egy 2,5-es vinyót, de nem megy az USB-s kerettel.
- értem, akkor próbálja meg másik kerettel, mert a HDD jó(amit le is teszteltem előtte, a szeme láttára)
Na innentől jött az anyázás, meghogy milyen szar ez, meg vegyem vissza, meg stb...
/ megérteném, hogy anyázik, ha eltte nem hívom fel a figyelmét arra, hogy nem megy minden keretben .../
[Szerkesztve] -
PazsitZ
addikt
válasz
Ő legalább határozott, nem tudod csak ugy összezavarni.
Nem úgy mint aki csak mormog az orra alatt, az olyat én is utálom, mikor nekem kell kitalálni mit motyog, mi kéne neki. -
Rover623
félisten
válasz
Holnap nyitva vagytok...?
-
Sidaries
őstag
válasz
TheReMiXeR #1851 üzenetére
Hú de flémszagot érzek.
(Nekem volt nf7-em és az eddigi legjobb lapom volt. Most is megy a köv. tulajnál.)
Nem kötözködni akarok, mert te biztos többet láttál mint én, de szerintem azok a túlhúzásba haltak bele mert nagyon tudtak menni. Az enyém is nagyon bírta. -
ML320
senior tag
válasz
TheReMiXeR #1840 üzenetére
Stréber...
-
blueMerle
veterán
válasz
TheReMiXeR #1840 üzenetére
Azt akarod mondani, hogy egy szombat délelöt 260 000 Ft hasznod volt?
Hol? Azonnal nyitok ott egy boltot
-
finest
addikt
válasz
TheReMiXeR #1828 üzenetére
Ő már csak tudja, ha 7600GS-t akar SLI-be kötni. Szerintem szabadulj meg a csákótól, csak szívás lesz belőle meglátod!
-
FehérHolló
veterán
válasz
TheReMiXeR #1824 üzenetére
Akkor adjad neki olcsón!
-
finest
addikt
válasz
TheReMiXeR #1824 üzenetére
VEgyél neki Asrockot (K8SLI etc.)
-
Lidi
aktív tag
válasz
TheReMiXeR #1823 üzenetére
Sztem megérné venned egy kis kompresszort, ha ezzel foglalkozol.
-
róland
veterán
válasz
TheReMiXeR #1810 üzenetére
Nekem kellemes csalódás volt, hogy annak idején nem kértek szerelési díjat az alkatrészként vett Sulinetes gépemért. Pedig rá volt hagyva pár ezer forint tartalék a szerelésre.
-
FehérHolló
veterán
válasz
TheReMiXeR #1811 üzenetére
Mint mondtam, létezik i975-ös chipsethez moddolt nvidia driver, amivel megy a SLI (igaz, csak 2x8-as PCI-e módban): [link]
Csak intelnek fizetni kéne (elég sokat imo), hogy ráírhassa a chipsetre, hogy SLI-ready.
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
válasz
TheReMiXeR #1818 üzenetére
Intel vonalon az volan a jó csak már nincs.. csak drágábbak vannak....
AMD voonalon jobban van olcsón választék. -
Vangelis
félisten
válasz
Most akkor mi is a gond?
Mindegyik sli-s laphoz adnak öszekötőt, eladtunk már párat és midnegyikben volt még ati crossfire launk még viszont nem volt..... de egyébként semi gond nincs az sli vel. -
finest
addikt
válasz
TheReMiXeR #1814 üzenetére
Ez amolyan költői kérdés volt a részemről. A ti konkrét esetetek megoldása érdekelt volna esetleg, ha már írtál róla. Azért köszi a választ!
-
ML320
senior tag
válasz
Az, hogy hiányzik, az még hagyján. De amikor másfél év távlatából visszajön a kedves vevő, és reklamál, hogy neki pedig akkor sem volt benne. És tuti hogy kiloptuk belőle!
-
Rover623
félisten
válasz
Szerintem ezt ne boncolgasd tovább...jobban jársz...
[link]... -
ML320
senior tag
válasz
TheReMiXeR #1800 üzenetére
Nem tudom, de mi is vonzuk ezeket.
''Csak egy hálókártyát kell berakni''
Beviszem a gépet a szervizben. Reakció:
-Várj, előbb megnézem egyáltalán elindul-e...
És persze jön a tény: öt ventiből hat zörög. Ja nem, a hatodik a vinyó. Már kezd kattogni. A kondik puposak. Dzsuva az egész, döglött légy, pók, három centi por. Az oprencert már nem mutatom be. Ha mákunk van, nincs tele vírussal... Öt perces munka...
Telefon:
-Ráérsz, lenne egy pár perces melóm.
-Egy: ki a f*ßom vagy? Kettő: NEM! Három: ha pár perces, akkor adok szerszámot, és megcsinálhatod.
És lelki szemeim előtt láttam, hogy kerekedik a kedves vevő szeme, hüppög, tátog...
A végén áthozta a notiját. Frissen vásárolt masina, már gyárilag a Vistával adták át! Csak a webkamera nem ment. Hehe, a Vista nem támogatja... Pár perces meló... Adatmentés, XP, persze a driverCD használhatatlan, utility, adat vissza... Pár perces? Milyen is az órabérem?
És szintén a kérdés:
- Ugye jó ennek a gépnek az agya?
- krvnydt...
- Hogy?
- AHA
Eszembe jut a forgalmazó cég reklámja... A notebookot ellepik a legyek... Hiába, mennek a szarra... -
FehérHolló
veterán
válasz
Ha i975ös chipset, akkor létezik hozzá moddolt nvidia driver, amivel lehet sli-t csinálni.
#1801: Mondjuk tisztaszoftver.hu-val nagyon sok oktatási intézménynek van szerződése. Aztán ott van a MSDNAA, Campus license és hasonlók.
[Szerkesztve] -
finest
addikt
válasz
El kellet volna hajtani, h szerezzen máshol lapot a VGA-hoz. Nem toom miért éri meg neki az SLI, ha legalább 8800-asokat slízne... Nem olvassa a PH!-t...
Ha találtok jó SLI-s lapot, írd be, legalább mások nem szívnak ennyit! -
commanDOS
senior tag
válasz
TheReMiXeR #1769 üzenetére
Üdv!
''Ráadásul sok diák élhet azzal a lehetőséggel, hogy szinte ingyen kaphatna egy oprendszert ofisszal megspékelve.''
Hogy is van ez? -
troland26
őstag
válasz
TheReMiXeR #1796 üzenetére
milyen ratyi boltod van
[Szerkesztve] -
Shadows
senior tag
válasz
TheReMiXeR #1793 üzenetére
o my goood
-
net84
őstag
válasz
TheReMiXeR #1778 üzenetére
és így fogják egymást szépen lassan kinyírni...
épp a hét elején beszélgettem az egyik konkurencia emberével, aki éppen az ilyen piaci gyilkolászás miatt kilátástalannak látja a helyzetét
Ő is mindig az optikusokat hozza fel példaként. Megférnek egymás mellett és nem gyilkolják egymást úton útfélen. -
Vangelis
félisten
válasz
TheReMiXeR #1778 üzenetére
Ez van sajna, nem kedvel a konkurencia gondolom:/=
-
net84
őstag
válasz
TheReMiXeR #1772 üzenetére
telepítő kulcs pedig egy papírfecnin volt rajt?
ilyennel is találkoztam már
Hasonló esetnél, amikor az ügyfél kérte tőlem az újratelepítést, én meg kértem tőle a telepítő cd-t - másnapra hozta is lemezt matricával mindennel, de a lelkemre kötötte, hogy nehogy felragasszam a matricát... a folytatásra nem voltam kiváncs, jeleztem neki, hogy így nem egészen legális, de én figyelmeztettem. -
net84
őstag
válasz
TheReMiXeR #1769 üzenetére
De néha még a multiba dolgozó is beküldi a számtech üzletbe az ott megvásárolt gépet, amin nincs op.rendszer, hogy biztosan megcsinála bármelyik cég. Igen megcsinálja, ha vesz a júzer egy op.redszert. Erre a reakciók: dehát az eladó azt mondta a gazdaságosba, hogy maximum pár ezer forint... (egy részletes sztori megtalálható itt a topicba korábbról)
szepi79 - meg van bocsátva
[Szerkesztve] -
Shadows
senior tag
válasz
TheReMiXeR #1760 üzenetére
én is poénos vagyok azért osztom meg veletek a röpke kétszavasaim gondolom érdekes de ha nem többet nem írok
-
Shadows
senior tag
válasz
TheReMiXeR #1756 üzenetére
respect 1000x
bazz, tele bolt bejön a mami felajánlja a portékáját most mosolygok rajta mint akkor mindenki aki bent volt egyébként meg nem koldult mert olyan pecsétgyűrű volt rajta hogy még mindig vakít ...... de mindegy látom a viccet nem értitek -
badgirl
csendes tag
válasz
TheReMiXeR #1735 üzenetére
Na azért... A pasik is ugyanúgy összemancsolják a monitort
[Szerkesztve] -
Shadows
senior tag
válasz
TheReMiXeR #1675 üzenetére
ez nagyon LOL
kisgyerek bejön
-jó napot
-hello, miben seggíthetek
-videokártáyt szeretnék
-milyet?? pci-e vagy agp
-gpa
-elnézést nem értettem
-amit másodszor mondott
-agp-set
-igen
- milyen árkategóriára gondolt
-jóra
(kirakom a 9600xt-t meg a asus 7600gs-t, nézi csodálja)
-köszönöm, csókolom
-hello
a dolog ott hibázott hogy én 20 vok ő meg 15 lehetett. faszom nem vok egy debellea fuxos állat de hogy csükolommal köszönnek na jó van egy fiam de azt nem tudja -
BobChemistry
őstag
válasz
TheReMiXeR #1665 üzenetére
frankó a rádiód
-
csibor
addikt
válasz
TheReMiXeR #1648 üzenetére
De ha van rá igény,miért nem tartasz?
-
Rover623
félisten
válasz
A bolha az bolha...
A házakban az alaplapok távtartói sokféle módon alakíthatók ki:
- a lemez anyagából ''kitolt'' bakok
- csavaros távtartók
- bolha...rugós/körmös megoldással kapaszkodik az alaplemez négyzetes kivágásába, a felső felületén pedig (hozzácsavarozva) megtámaszkodik az alaplap...
- hívhatják még bolhának a ''talpas'' műanyag távtartókat is...
A szakkifejezés inkább az autószerelők körében elterjedt...így hivják azokat a bepattintható, rugós vagy körmös kis fém vagy műanyagalkatrészeket, amivel pl. ajtókárpitelemeket, vagy más egyéb nem túl nagy műanyag vagy fémalkatrészeket kötnek össze. -
válasz
Bolha alatt nem a házhoz tartozó távtartókat értette? Mintha vhol hallottam volna, hogy így emlegetik egyesek.
(Azt persze nem tudom hogyan működtethetnék azok a gépet.
)
-
net84
őstag
válasz
TheReMiXeR #1644 üzenetére
az igazán ''sügerek'' bevásároltak decemberben... egykét ''fogalmatlan'' azért betéved, de most inkább megy a céges beszerzéses vonal...
-
exoszajzbuk
csendes tag
válasz
TheReMiXeR #1635 üzenetére
Ha találsz, a következő probléma az lesz, hogy rövid a madzag... (tapasztalat) Nem tudom, hogy a fővárosban ez mennyire általános, de vidéki megyeszékhelyen nehéz volt olyan hosszabbítót találni, aminek minden lába össze van kötve a másik oldallal - ugyanis az átlag nyomtató-hosszabbítókkal nem megy a dolog.
Üdv: OBrien -
ML320
senior tag
válasz
TheReMiXeR #1636 üzenetére
Nem a cser nem hagyja cserben a vevőt? Tudtommal a nyamnyung és a lögö vállal 3 napot (perszer ezt a kereskedő szívja be). A ZBD gar meg csak fényes pixelre vonatkozik és 1 évre adják.
[Szerkesztve] -
exoszajzbuk
csendes tag
válasz
TheReMiXeR #1605 üzenetére
Létezik PCMCIA-s azzal müködik.
-
vati
senior tag
válasz
TheReMiXeR #1627 üzenetére
Elvárható-e a mezei RAM-vásárló vevőről, hogy szemre (azaz PN matrica alapján) megkülönböztessen egy drágább RAMot egy ugyanolyan márkájú-kinézetű, olcsóbb és lassab RAMtól? És egy boltostól, ha állítása szerint mindkettőt árulja?
Konkrét esetben szerinted hogyan tudja a vevő bizonyítani, hogy átverték? (Nem eleve beazonosíthatatlan noname modulokról, hanem márkás RAM kitekől van szó.) Van egy számlája ''A'' termékről, kapott egy alacsonyabb értékű egy ''B'' terméket. Szemmel észrevehető különbség csak a csomagoláson levő PN szám sokadik jegyében van. Ügyes trükk... ki tudja hány jóhiszemű lámával játszották el előttem. Én is csak azért szúrtam ki, mert eleve gyanakodtam rájuk 1 dolog miatt. -
troland26
őstag
válasz
TheReMiXeR #1625 üzenetére
történetesen a ram megvizsgálása nem is olyan hülyeség, mint gondolod. ugyanis jó két éve vettem a ''kék hal'' nevű számtech boltban 2x1 gb ddr ram-ot (nem volt sehol a környéken akkor csak ott) és sajnos elkövettem azt a hibát hogy nem vizsgáltam meg hazavittem bele akartam tolni a lapba csak vmiért nem ment bele akkor vettem a fáradtságot és meg néztem a chipet rajta na akkor derült ki hogy ddr2 -őt adtak ddr helyett , felhívtam a boltot azt mondták vigyem vissza másnap vissza vittem az eladó alig akarta vissza adni a pénzem (mivel ddr nem volt) akarta küldetni hogy be vizsgálják meg majd hívnak, meg kutya füle... , aztán a bolt vezető nagy nehezen azt mondta biztos semmi baja és ki fizettek , ergo : ha a helyszínen a vásárláskór megvizsgáltam volna a memót akkor elkerültem volna egy csomó idegeskedést meg nem kellet volna plusz költségekbe (telefon, benzin )vernem magam
-
net84
őstag
válasz
TheReMiXeR #1605 üzenetére
én is, igaz sorossal, semmi olyannal nem fog menni, amihez a fizikai portra van szükség. Ezt próbáltam én is elmagyarázni neki...nem hitt nekem! ő baja....
-
djtoomi
addikt
válasz
TheReMiXeR #1564 üzenetére
azért nem lehetet piskóta.sztem ha télleg jó szerivzesek vagytok(nem tom nem voltam arra lehet hogy más nem veszi észre a távtartók hiányát másik táppal próbálja és a többi cucc is füstöl.
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
válasz
TheReMiXeR #1560 üzenetére
ez tetszik.hogy lehet valaki ... áhh.ez már télleg fájt
szerk.: és még be is vallja hogy ő volt.hát ez már télleg durva. na megyek nem szennyezem és nem OFF-olom szét a topikot de mióta itt jártam azóta ma megint szétröhögtem a búrámat.
[Szerkesztve] -
merida k.590
csendes tag
válasz
hali
mért én pont jutottam az eszedbeamúgy meg a táp azóta is jól üzemel és megtanultam a távtrartók használatát.
na de ez már totál OFF szal megyek is.
-
st.hubertus
tag
válasz
Ez már nagyon off:
egy számtech boltos ismerősöm iwiw adatlapján olvastam a következőt:
ezt csinálom, amikor dolgozom: megszerelem, amit mások megszereltek -
Whaskes
senior tag
válasz
TheReMiXeR #1530 üzenetére
''Azért írunk le mindent, hogy tanuljunk egymástól egy kis ''vevő kezelést''''
a vevőkezelésel nem nagyon értek egyet.eddig csak storik voltak leírva hogy mien hülye emberek is léteznek
-
athomi
veterán
válasz
TheReMiXeR #1543 üzenetére
javíthatatlan!!!
-
blueMerle
veterán
válasz
TheReMiXeR #1536 üzenetére
Be vagy gözölve?
A srác nem oktat, csak leírta ugyanazt amit TE, hogy igen, vannak hülye vásárlók is, de öket is ugyanúgy kell kezelni mint másokat, nem szabad csak azért másként bánni velük - kiszolgálni mert nem értenek a dolgokhoz vagy akaratosak, idegesesk, stb...
És még mielött engem is leosztanál szólok, hogy én is a pult ''eladói'' oldalán állok. -
athomi
veterán
válasz
TheReMiXeR #1536 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a 2523-as hozzászólásomat. Ezek szerint te nem olvasod el rendesen azt amit mondok. Sajnálatos!
Ráadásul én is sokat állok a pult azon oldalán amelyen te, szóval azt hiszem nem annyira idegen ez a dolog számomra, mint amennyire te ezt hiszed. azért sajnálni nem foglak!
[Szerkesztve] -
athomi
veterán
válasz
TheReMiXeR #1518 üzenetére
Figyelj, az én szüleim is a pult mögül szolgálják ki a vevőket. Ők is rendkívül sok hülyével találkoznak (ki nem). Az az igazság, hogy ezt vagy megszokod vagy valami máshoz kezdel. Hülyék mindig is voltak és lesznek!
ML320: ''Az árcédula is rajta van terméken, ennek ellenére megkérdezik az árat.''
Ezen szerintem nem kell csodálkozni.Majdnem mindenkivel előfordult már az a helyzet, hogy csak a pénztárnál derült ki a termék igazi ára...
Azzal egyet kell értenem, hogy vannak olyan pofátlan vevők, akik mindent kibontanak, közben nekik a kibontott termék már nem jó. Kiváncsi lennék mit gondolhatnak??? Inkább mégse! -
Overlocker
veterán
válasz
LOL
A 0FT-ot bankkártyán szerette volna fizetni?
-
Whaskes
senior tag
válasz
esetleg nekem sincs raktáron egy? felmegyek érte miskolcra. fizetek érte egy korsó sört.
[Szerkesztve] -
erdey_a
addikt
válasz
Szemét dög vagy tudd meg.
Miért nem adtál szerencsétlennek belőle?
Vagy ha tényleg elfogyott, akkor legalább rendeltél volna neki -
Geli
senior tag
válasz
TheReMiXeR #1 üzenetére
vááh, azt olvastam hogy memóriái....elolvastam a hsz-t, és nem vágta mi van...
túl korán kezdtem alapozni...
nah mindegy, Buék Mindenkinek
-
SzalaiG
addikt
válasz
TheReMiXeR #1442 üzenetére
Túl gyors a tecnikai fejlődés. Vajon mi értünk majd a 2040es technikához? Remélem azzal már majd lehet beszélgetni, úgy mint az I robot - ban.
-
Mackósajt
senior tag
válasz
TheReMiXeR #1442 üzenetére
Talán arra gondolt, hogy ha azt mondják, hogy a gép operációs rendszerrel van, akkor az előtelepített operációs rendszert jelent. Én legalábbis így érteném, ha ezt látnám leírva a katalógusban... Márpedig ha az volt a gondja a bácsinak, hogy nem tudja telepíteni az operációs rendszert, abból nekem az jön le, hogy feltelepített Linux nélkül kapta meg a gépet, ''nyers vas'' formájában. Ha a katalógus szerint a gép oprendszerrel van, akkor ehhez a szituhoz nekem is lett volna pár szavam az átvételkor.
Persze lehet, hogy csak te fogalmaztál félreérthetően az esetleírásban.
(Az már más tészta, ha nem tud semmit a Linuxról, akkor gondjai lettek volna mindenképp. De legalább nem mondhatta volna, hogy átverés. Így mondhatta.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest