- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
glutamin
őstag
válasz
Overlocker #10467 üzenetére
Mér nem adtál neki egy 0,001 Petásat?
-
degh
tag
válasz
Overlocker #9960 üzenetére
nekem ma hoztak be egy gépet, hogy mindig kikapcsol. belenézek, és annyit látok, hogy az egyik procihűtő lefogató nincs a helyén, megböködtem óvatosan a bordát, és az elég nagy instabilitást mutatott, szal még a paszta se tartotta, csak a felső fül...
takarít>paszta>vissza helyére, és 3 órája megy. -
Shadows
senior tag
válasz
Overlocker #2393 üzenetére
-
szepi79
őstag
válasz
Overlocker #1997 üzenetére
hát, ha úgy nincs ram, hogy éppen elfogyott az összes DDR2es, akkor sztem nem gáz, csak rosszul mérték fel a keresletet/nem szállít a nagyker időben. ha viszont úgy nincs DDR2, hogy nem tartanak, az gáz tényleg, csak ennyi infóból ez nem derült ki
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
Overlocker #1423 üzenetére
Hát ezt megszívtad, mert az nem ISO minősítés, hanem gagyibb kategóriás Foxconn házból kioperált ISO márkájú táp... pont olyan mint a Mercury, meg a Codegen, szal nem volt sok értelme ennyit mászkálni
-
Tsunami73
tag
válasz
Overlocker #1422 üzenetére
Nyírdigit! De ez lassan már egy éves sztori!
-
-Tsunami-
újonc
válasz
Overlocker #1412 üzenetére
Ez is (Nyíregyháza)!
Én is találkoztam egy füstölő mercury 300-as táppal a szomszédomban. Haver megkér ugorjak már át hozzá, mert furcsa füstjeleket ereget a gépe de, működik. Megnéztem, mondtam neki, hogy a tápja haldoklik. Javasoltam neki hogy mivel garis a gép, vigye vissza a boltba, ahol vette. Ok mondja úgy is ismerőse a boltos.Mondtam neki, ha lehet chieftec-t nézzen bele. Visszajön a boltból, azt mondja a szervizes neki, hogy nem táp, hanem vga venti csinálja a problémát.
Ezért kicserélték neki, Használd nyugodtan jó lesz, és hazaengedték.
Másnap ugyanaz, gép működés közben füst,és pukk kikapcs. Visszamegy a boltba,hát igen táp elszállt,csere gariban egy 350-es mercuryra, mert az jobb mint egy chieftec 320-as mondta a boltos neki .Mivel ez nagyobb,mint ami benne volt,ezért csak a különbözetet kell kifizetni 5000Ft .
Tehát nemcsak feleslegesen ugráltatták ,de még ki is fizettették vele a táp árát is ,mert újonnan kerül annyiba,nem a különbözet volt 5000ft.De ahova én járok vásárolni ott azt szeretem,hogy amikor az 2hetes x1800xt 512mb-os His kártyám elszállt,akkor 3nap múlva itt volt a csere kártya,és hogy ne maradjak gép nélkül,adtak egy kisebbet,amíg megérkezik az új.Persze az csak hab a tortán,hogy egy X1800xt 512 Pe kártyát kaptam helyette.Ettől már csak az volt jobb,amikor megmagyarázta az eladó,hogy miért nem 2 x800xl-t veszek inkább,és használom sli ben.
Kellemes Karácsonyi ünnepet kívánok mindenkinek!
[Szerkesztve] -
Szten Márs
nagyúr
válasz
Izé, össze is szégyelltem helyből magam h ideírok, de nem hagy nyugodni egy kérdés:
''...Foxconn 350W tápot...'' - ez milyen, mert sztem ilyen nem létezik -
Josi
aktív tag
válasz
Mi a bajod a Coolink tápokkal? Nem gagyi kategória /árban sem
/
-
Pala
veterán
válasz
Overlocker #527 üzenetére
az ilyen dolgokra azt mondom, hogy aki nem ért hozzá, az mi a fenének vesz számítógépet!?
Aki ennyire nem vágja a dolgokat, annál mi a biztosíték arra, hogy normálisan fogja tudni használni (legalább alapszinten) a gépet, úgy, hogy nem töröl bele véletlenül a rendszerfájlokba, s aztán fogja rá a boltosokra, hogy ''szart sem értetek hozzá'', miközben ő maga a totálisan sötét....olyan jókat tudok röhögni az ilyen szitukon..
amikor teljességgel tudatlan, abszolúte hozzá nem értő emberek okítják kifelé a szakavatottakat
van egy 10 éves unokatesóm, akinek a szülei vettek egy teszkós gépet (én telepített fel rá az oprendszert + progikat és beállítottam a gépet), mert játszani akart rajta..régi maszatok el is futogattak a gépen, de egyszercsak megállt a tudomány, mert véletlenül felrakták 1600x1200-ba az NFS-t a 15''-ös monitoron és elment a kép teljesen, vissza sem jött, restart kellett és a következő indítások alkalmával rendszeresen sötét képernyő fogadott (közben még magáról a ''felbontás'' szó jelentéséról sem volt halvány fogalmuk sem, angolul egyikük sem tud, pedig figyelmezettem őket, hogy alapvető angoltudás szinte nélkülözhetetlen a szgép használathoz, játékok esetében is; szal valszeg azt sem tudták mit nyomogatnak, csak véletlenül start game helyett a video options-nél kötöttek ki), és én lettem lecseszve, hogy még a gépet sem tudom normálisan beállítani, meg csak a pofám nagy és szart sem értek hozzá
Most mondja meg valaki, hogy lehet kezelni az ilyen helyzeteket!?
Ez kb. olyan, mintha a hülyének akarnánk elmagyarázni, hogy hülyeVagy mikor az ember fogyatékosnak tanít matekot.
-
marsu
veterán
válasz
Ehhh...
Ugyanez már velem is megtörtént kb egy éve...
60 ezres gép, árajánlatban részletesen leírva, hogy mi lesz benne, mondták OK. Összeszedtem a cuccot, VGA 128 megás GeForce 2 helyett geforce 4 lett ugyanannyiból... Viszem a gépet, mutatom mi van benne, VGA jobb lett...
Ez igy nem jó, nem ez lett megbeszélve.Igy nem is kell a gép... A végén csak otthagytam a gépet, nagy nehezen megértették, hogy jó lesz ez így nekik. Ennek örömére a 60.000.- Ft-ot havi 10.000.- ként fizették 6 hónap alatt. Az utolsó részletnél megjegyezték, hogy ez a gép nem is ér már 60.000.- Ft-ot ...
Igy legyen az ember jólelkű ....
Jah, és még abba is belekötöttek, hogy a 40 gigás vinyó miért csak 37,2? -
ToBeY
nagyúr
válasz
Ez már nem PChez nem értés,hanem sötétség. Nem ugyan az!
-
anjani182
őstag
válasz
Overlocker #524 üzenetére
még ha kettő lett volna mindenből, akkor azt mondom, egye fene kettős látásuk van a srácoknak, biztos szemtengely ferdülés vagy valami
de igy...3al nemtok mit kezdeni
-
anjani182
őstag
válasz
Overlocker #481 üzenetére
A másik tipikus eset, amikor:
- Olcsó gépet szeretnék!
- Mire szeretné használni?
- Áh csak játékra kell...
[Szerkesztve] -
biga
őstag
válasz
Overlocker #427 üzenetére
Nyílvén többet kell várni. Míg Pesten lehet, hogy csak pár utcával arrébb vannak a nagykerek, addig Nyíregyházán 250km-re vannak. Azért hid el, hogy az itteni kiskerek közül is van, amelyik próbál nagy választékot tartani.
-
_Gomba_
tag
válasz
Overlocker #234 üzenetére
Semmi randi ?
-
Tom5
addikt
válasz
ISTEN!!!!Ez az eddigi legjobb!!!!!!!
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
titkon akart kompresszoros hűtést...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3DMark 11 eredmények
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest