- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
E(L)MO
csendes tag
Látom, már jó ideje ti sem borultok ki semmin. Nem csodálom. Hozzá lehet edződni.
-
E(L)MO
csendes tag
Na mi pálya? Behalt a topic? Pedig lassan megint jön a szezon és kéne gy pá jópofa sztori... HEHE.
-
E(L)MO
csendes tag
Tegnap én is belerúgtam majdnem egybe. Azt hittem nem viszi el a chiefi házat. Elővettem, majd leszakadt a kezem, a derekam. Kérdi, van hozzá portaszitó védőfólia? Na, beszarás, csak az van hozzá. Meg: miért oldalt van az usb? Hagyjá má, vazee! ez volt reggel az első, és már majdnem a falra másztam.
-
E(L)MO
csendes tag
Jó reggelt. Megint egy kellemes szervizes nap. Éljen a fejlődőképes AMD, és a legyőzhetetlen Intel.
-
E(L)MO
csendes tag
válasz
TheReMiXeR #2264 üzenetére
...és mindenki magából indul ki...
-
E(L)MO
csendes tag
válasz
Shadows #2259 üzenetére
Nem hiszem hogy valaki ''császár király'' lehet, akkor morálisan igénytelen. Bár az nézőpont kérédse, hogy neked ki a ''király'', és mitől az. Ha nyugodt a lekiismeretem, az nekem sokkal többet számít, mint az, hogy kurva nagy Mercedessel járok. Úgyhogy csak így tovább. No comment. Részemről a nevelés kérdése lezárva.
-
E(L)MO
csendes tag
válasz
Shadows #2256 üzenetére
SZERINTEM meg csak neveltetés kérdése. Ha szarrágónak neveld a gyerekedet, akkor meg azért fogják kinézni a többiek, ha meg nem, akkor meg azért. Én nem fogom mások igényei szerint nevelni a kölykeimet, csak azért, hogy ne nézzék ki. Én normális gyereket szeretnék, az élet majd úgyis megtanítja, hogy milyenek is embertársai, és kihez, hogyan kell viszonyulni. Ha a szart fossá gyúrod, az akkor is szar marad. SZERINTEM.
-
E(L)MO
csendes tag
Hát ez az. Ettől nekem is feláll a szőr a hátamon. Ahogy kollégám is szokta mondani, nem veszek autót, ha nincs jogosítványom. Bár nekem semmi bajom a 3 napos cseregaranciával. Jó dolog, ha pédául azzonnal ki tudod otthon szűrni a hibát, visszaviszed, kicsrélik azonnal, és nem kell egy hónapot várnod. De azt már igencsak kifogásolom, hogy ''a nem tetszik a színe'' és ''a nem szép a képe'', meg a hasonló utalgatásokkal hoznak vissza termékeket.
De ezeknek még ez sem elég, beír a vásárlók könyvébe, mert egy egy hete vásárolt lapot nem cserélek ki azonnal? Nevetséges. És még neki áll feljebb?
[Szerkesztve] -
E(L)MO
csendes tag
Ha minden ember olyan rendes és türelmes lenne, akkor én is mindig rendesen és türelmesen állnék hozzájuk. Minden terméket kicsomagolni és megmutogatni, sőt, beüzemelni? Ne vicceljetek! Külön embert kellene hozzá alkalmazni. Arról nem is beszélve, hogy rendkívül időigényes, és ahogy mondtátok, sok a visszaélés, sok az olyan rosszindulatú ember, aki fittyet hány más emberek lelkivilágára. Mert szerintem ez itt a lényeg: a MEGÉRTÉS. Ez az ami hiányzik. És amig mindenki szarik mindenkire, ez nem fog megváltozni. Főleg Magyarországon nem. És minden dolog amiről irunk, erre vezethető vissza.
-
E(L)MO
csendes tag
Egy dolog, amiben egyetértek a főnökömmel: NEM BONTUNK KI SEMMIT. Meg lehet nézni a mediában, meg a mit tudom én hol, azt tessék átjönni és megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1 humoros
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest