- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidaries
őstag
Én is infós vagyok. Domain admin egy multinál és imádom a hardvert, pedig a munkám egyre kevésbé az. Nekem is volt sok rossz tapasztalatom az ismerősökkel akit gépet akartak venni és ''mivel én vagyok a számítógépes a családban'' megkaptam, hogy csináljak fasza gépet fillérekből. Mikor megkapták egyből kinyírták és én voltam a hüje. Szóval teljesen megértem a boltosokat. Az egyetlen bajom hogy mindenki offol.
-
Sidaries
őstag
válasz
TheReMiXeR #1851 üzenetére
Hú de flémszagot érzek.
(Nekem volt nf7-em és az eddigi legjobb lapom volt. Most is megy a köv. tulajnál.)
Nem kötözködni akarok, mert te biztos többet láttál mint én, de szerintem azok a túlhúzásba haltak bele mert nagyon tudtak menni. Az enyém is nagyon bírta. -
Sidaries
őstag
Tudom hogy nagyon off, de mivel itt sok számtekboltos van megkérdezem:
Nem tudtok szerezni ENERMAX AURORA billentyűzetet? Eddig sehol sem volt szerencsém, pedig nagyon kinéztem magamnak. Nem tud valaki akárhogy szerezni? -
Sidaries
őstag
Na beszéljetek már inkább boltos cuccokról! Ha hangfalakról és fejhallgatókról akarok olvasni akkor majd olyan topicba megyek.
Azért én is ideírom,hogy munkában van egy Sennheiser MX500-am és oda teljesen jó. Otthonra meg egy Creative Inspire T5400. Egyik sem a legmagasabb minőség, de ár per teljesítményben szerintem elég jók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motoros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest