- Egy óra, két rendszer
- iOS alkalmazások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
cbmfan #24342 üzenetére
Best ever game
, persze csak a Wizard of Wor után
valahol megvan 2 CD-n kb az összes játék, + emulátorok, ha még ki nem dobta az asszony
-
MasterMark
titán
válasz
cbmfan #24136 üzenetére
Használnék, ha lenne normális DXVA (vagy akárhogy is hívják ott), mennének a játékok (ok, ez nem lenne olyan fontos), nem kéne szenvedni a hanggal is valamiért.
Egyébként egy darabig használtam Lubuntu-t, és Linux Mint-et is. És volt Debian szerverem is.
Nem értem ezt a letámadást egyébként.
-
MasterMark
titán
válasz
cbmfan #24131 üzenetére
Nem bizonygatom én.
Csak amelett vagyok, hogy egy tudatos magasabb szintű felhasználónak nem feltétlen szükséges vírusírtó.
De ha mondtok egy normálisabb vírusírtót, ami nem kamu "megfogásokkal" fáraszt, akkor megnézem mit termeltem vírusírtó nélkül eddig.
Mr.Csizmás: Nem szeretem, és nem is értem azt amikor konzolost lenézik. Előtte PC-s voltam, azért is maradt meg a P4-esem. Dönthettem, hogy PC-t veszek 60-ból, vagy konzolt. A döntésemet nem bántam meg, de azért nem felejtettem el a PC-hez sem érteni.
-
pycur
tag
válasz
cbmfan #24013 üzenetére
Itt van e: Régi Bravo Újságok
És hogy ON is legyen, felhívott egy kuncsaft:
-Valami nem jó a nyomtatóval, nem megy.
-Mi a hiba?
-Mittomén csak villog és kiír egy fordított 3-ast.
-Mondom neki igen az egy E betű.
-Azt mondja jáá tényleg!A nyomtatóval ugyan nem tudtam mit kezdeni, de visszavitték a patront ahol vette, ott bevizsgálta az eladó vmi cuccal és megállapította, hogy tényleg hibás, adott másikat és jó lett.
De ez nálam az év poénja lesz
-
válasz
cbmfan #23788 üzenetére
Az nem jött be.
Itthon egy meglehetősen nagy házban lakunk úgy, hogy mi, asszonnyal, asszony húga, annak párja, illetve az asszony két barátnője. Szal rengeteg nő.
Namost, mindenkinek van minimum egy notija, de 3 PC is van az enyémen kívül. Aztán amikor havonta egyszer bütykölni kellett vkinek a gépet, mert vírusos lett, túlbáros lett, összeomlott, eltűnt, akkor meguntam a dolgot, a PC-men összeraktam VMWare 9 alatt egy virtuális 2k8R2 szervert DC-vel és DHCP-vel, a többieket beraktam szépen júzer groupokba, készítettem nekik faja GPO-kat, így azóta senkinek semmi gondja.
Ha vmit telepíteni kell, akkor bárhonnan beVNC-zek a PC-mre, onnan meg RDP-vel megoldom a problémát. És azóta mindenki eléri a NAS-os állományait, ám nem töröl beléjük, nem omlanak össze a rendszerek, nem lepnek el mindent a túlbárok és öröm e és bódottá.
-
Gondwana
addikt
-
gozso
őstag
válasz
cbmfan #23398 üzenetére
utolsó asus lapom egy p4t volt
na, az stabil volt, a méregdrága rambusokkal. egy hátránya volt, a 423-as foglallat. viszont annyira szerettem, hogy vettem egy 423>478 adaptert hozzá. ha jól emlékszem, a powerleap gyártotta.
mistrlálos volt, árára már nem emlékszem, de ennél kevesebbért
-
szumo
senior tag
válasz
cbmfan #23268 üzenetére
Én is Nod-ot használok.
Anno mikor egy kórháznál kerestünk megfelelő vírusirtót, kipróbáltunk szinte mindent ami élt és mozgott.
A legtöbbel csak annyi probléma volt, hogy nem adta azt a lehetőséget, hogy 1 gép letölti a frissítést, majd kirakja egy szerverre, ahonnan a száz+ gép ami intraneten volt az frissít.
A másik fele a jó öreg P2-eseket úgy megfogta, hogy a dibase program nem akart rajta elindulni, nem hogy a volkov commander. Na akkor lett kiválasztva az ESET NOD32, mert 2-3 vírusirtó maradt fent a rostán, de ő evett a legkevesebbet akkor. Azóta meg pár díjat bezsebelt, és vírus nem volt a gépemen mióta használom.Jazzos mesélj mitől vált az ellenségeddé a NOD?
-
válasz
cbmfan #23081 üzenetére
Ha az elromlott és gariba beadott merevlemez helyett kaptam volna vissza, akkor nyilván elfogadnám, csak éppen én két vadonatújat vettem, darabját 40 rugóért... Annyi pénzért én újat akarok, nem javítottat.
Utána még írtam a WD szupportnak, hogy szerintem nem korrekt újként feltüntetve eladni egy használtat, mire válaszoltak is: "...you can buy a recertified drive but for a lower price of course, because it is a refurbishes drive"
-
-
axioma
veterán
válasz
cbmfan #22898 üzenetére
Ferjemnek egesz gyujtemenye volt (lehet hogy van is valahol) regi arlistakbol, mutogatta a hallgatoknak amig volt meg foiskolai kar, meg valamilyen kodneven olyan tantargy, hogy hogyan tudja a leendo infotanar egy kis suli gepterme't-szervere't felallitani meg karban tartani. Muzealis hardverdarabjai is vannak, most pont tapbol franc se tudja, de multkor pl. poenbol osszerakott a lanyoknak egy Commodore-t jatszani
Meg baromi nehez minikijelzos laptopok az osidokbol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Óra topik
- Nyomtató topik
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egy óra, két rendszer
- Gumi és felni topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro Max / 128GB / Asztro / Új gyári akku! / Garancia!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
- PS Plus előfizetések
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest