- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
pycur
tag
Hű....szédülök ettől a magas szintű professzionális társalgástól. Nincs ügyfél?
Nekem volt, de nem pc téma.
Az user szólt, hogy nézzem má meg a tv-jét, valami 120 centis samsung lapos tv. Mert nem jó rajta a kép.
Nézem....olyan mint ha a színek inverzbe lettek volna rajta, de csak a sötét színek. Ha világos volt a műsor, azon még nézhető volt a kép.
Mondtam neki hogy keresse meg a sarki tv szerelőket, a híradástechnikai alkatrészeket áruló boltot, hajlandóak e ránézni, ha igen mennyiért, és esetlegesen tipp alapján javítható e a hiba?3-4 nap múlva hív hogy vett új tvt de ezen meg nincs kép, sos segítsek mán.....
Nem tudott a távirányítóval az inputba váltan hogy a upc tv boxot nézze, ahogy eddig...Kérdem mi lett a másik tv sorsa, megvan e még?
Erre mondja hogy bevitte az electro outletbe hogy ez a baja, azt a boltos betette a sarokba, elhozták és kifizették teljes áron az újat és ennyi.
Nézek rá, ennyi?
- Neked adtam volna.....Hát kösz a felajánlást miután kidobtad és nincs többé itthon....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest