Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
driv4r
aktív tag
Nagyon szívesen, én személy szerint kifejezetten kedvelem a 8-as Miyota hangos rotorját.
'Feltüntetés' alatt én a dzsi előzésének a külön jelzésére gondoltam, nem a Miyota-infóra, nem téged piszkáltalak ezzel, lehet, hogy félreértetted.
Amúgy itt mindenki amatőr, ki még lelkes, ki már kevésbé.
-
driv4r
aktív tag
Teljesen normális, Miyota 8 feature, nem bug.
Azért van, hogy elnyomja a másodperc mutató dadogását, de az újabb 8-as szerkezetekben már sajnos ezt az idioszinkráziát is orvosolták.Nem kell aggódnod miatta, minden rendben van:)*
* dzsi előzött (ezt sose értettem, miért szoktuk az ilyet külön feltüntetni, hisz nyilvánvaló). -
Icewloxy
tag
Igazából nincs ilyen kategória . tetszik vagy nem tetszik óra kategória van
Hogy ki mit hord az pedig számodra(És mindenki számára) teljesen mindegy. A lényeg hogy amit hordasz az neked tetszen, És kielégítse az elvárásaidat. Igazából semmi mással nem kell foglalkozni. Megveszed a számodra legjobban tetsző órát annyi pénzből amennyit rá tudsz szánni és ennyi. De előtte tényleg döntsd el hogy mechanikus vagy elemest veszel mert teljesen más életérzés a kettő.
-
Dapro
senior tag
divatórákat nem érdemes, de ettől még mindig azt mondom , hogy vedd amelyik tetszik. én a divatórát is megvenném ha tetszene (most nem a drágábbakról beszélek)
nem szerkezet miatt veszünk órát (az olcsóbb kategóriában), hanem ha tetszik az a jó. szivesen hordod. nyilvan fontos figyelni az ár/érték arányt is azért. -
Dapro
senior tag
akkor miért nem azt veszel ha az tetszik? pl zeppelin atlantic, rome ezek 100-110k
persze quartz de az nem gond sztem, legalább pontos
100k körül amúgy seiko 5 sportokat is betudsz szerezni ha körbenézel, azok elég jó entryk ha automata kella lényeg , hogy azt az órát vedd ami tetszik
-
Icewloxy
tag
értem ,nagyjából tudod te hogy mit keresel ,továbbra is csak annyit tudok mondani hogy nézzél szét nagyon sok hazai weboldalon nagyon sok modelt és válassz közülük mert ez az óra téma nagyon szubjektív.
”az hogy acéltokos-e azt még nem tudom mit jelent,” azt hogy acélból van az óra.
-
5-ös kezelő
senior tag
Nézz át a kínai topikba is. De tényleg áruld el, mik az elvárásaid. Látatlanban Casio, Seiko, Orient - de nem mindegy ott sem, melyik konkrét darab, csak jó eséllyel találsz problémamentes órát. Ha a kedvező áron szeretnél acéltokos, zafírüveges, japán szerkezetes órát (nem gagyit), Alin is nézelődj, de ne vásárolj, míg nem konzultálsz a másik topikban a szakikkal.
-
Icewloxy
tag
“
Irgalmatlan a kínálat ez nekem nem kedvez, mert probalok utanajarni ..”
na igen… ez engem is kicsit zavart mert el lehet veszni nagyon közöttük.én nem értek annyira mélyrehatóan az órákhoz ezért nem tudom hogy a százezer forintos modellek között milyen különbségek vannak belső szerkezet anyaghasználat között de laikusként azt mondanám hogy szerintem nem olyan nagy az a rés. De még mindig nem írtad le milyen fajtát szeretnél hogy itt tudjanak segíteni neked. Mecha,automata vagy Quartz .
-
Icewloxy
tag
Azt tedd hozzá milyet szeretnél.Mechanikus,automata vagy Quartz ? Ez erősen szubjektív nincs ilyen hogy legjobb. Hiába ajánl valaki valamit neked hogyha nem tetszik a számlapja ,formája vagy bármilye pl. Ez az óra választás olyan hogy csak te magad tudod kiválasztani hogy melyik vagy te.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Dualtron Popular - 52V 20Ah dupla motor elektromos roller
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest