- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
resool
aktív tag
válasz
fagyalllo #150396 üzenetére
Nagyon jó mindkettő ami jött. Az egyik az Chrono DeVille-mre jött a másik most az LLD-n van, mint látszik is.
Egy kicsit zöldebb lett, mint számítottam rá először zavart, de mostmár megtetszett nagyon. Minőségre eszméletlen jó, ami tetszik nagyon, hogy kicsit "nedvesebb érzete van, nem kiszáradt bőr, nem tudom ismered-e a Nomos-os Shell Cordovan-t, ahhoz tudnám hasonlítani sport kivitelben. Azt olajban áztatják hetekig és utána szárítják meg ez is érzetre ilyen, a száraz szíjak néha kiszokták sebesíteni a kezem a dörzsölődéstől, ennél ilyen veszély nem áll fent. Hossza is jól eltalált 19,5 cm összesen a kettő együtt, ami szerintem pont jó minden csuklóméretre 17-21cm ig. Nem mondom, hogy olcsó volt, de mindenképpen megért ennyit. Jövőben is biztos rendelek még tőlük. 1 hét volt mire megjött Olaszországból. Postát állják, pedig 8 euro lenne. -
gprspeter
senior tag
-
-
C0RVUS
tag
válasz
fagyalllo #150247 üzenetére
Az egy dolog, de hol a vosztokamfíbia
Találtam egy másik búváróratörténelmet. Még két-három verzió, azt már talán képben leszünk.
-
t-bali3
senior tag
válasz
fagyalllo #150249 üzenetére
Az összehasonlításon én is átrágtam magam tegnap, jó részletes. Mondjuk most már az újonnan BB-t vásárlók közül szerintem balga, aki nem a saját werkes változatra csap le.
Hodinkeere is felkerült egy jó kis cikk, egy Milgaussra és egy Omega >15,000 Gaussra eresztettek rá egy elég combos kis mágnest.
-
-
ronin s8
senior tag
-
ktg3
őstag
-
C0RVUS
tag
válasz
fagyalllo #149855 üzenetére
Ja, király a videjó, meg minden, üt az a nagy cápa, vagy mi.
Viszont a minap végérvényesen bebizonyosodott, amit sejtettem, úgyhogy ezt a videót is kicsit kuncogva néztem. Tudniillik, hogy a búváróráknak rohadtul nem a búvárok a célcsoportja.
Egy komolyabban búvárkodó ismerősömnél kérdeztem rá (aki persze amúgy nem hord órát), hogy ugyan mit visel merüléskor. Oszt aszondja, hogy valójában ún. búvárkompjúter nélkül a közelébe sem lehet menni a felszerelésnek. És ezt nem is csak a merüléskor kell hordani, mert azt is számolja, hogy ha pl. repült előtte az ember, akkor mennyi idő múlva mehet víz alá, meg, hogy utána mikor mehet legközelebb, stb... Meg még mondott egy két kügyüt, amit szoktak ezenkívül hordani (tájoló, meg mittoménmi), aztán, ha van még hely valahol, fel lehet csatolni dísznek egy krumplit, nem tilos.
Úgyhogy flaszterbúvárok, félre a frusztrációval! (Már ha vót.)
Úgy látom a Suunto-nak van egy kis hegemóniája ezek közt:[link] [link]
Bár van más is, azok még annyira sem óragyártók:[link] -
fagyalllo
őstag
válasz
fagyalllo #149647 üzenetére
Ahogy sejthető volt, az első, de tuti nem utolsó thai különkiadás: SRPA19 ZIMBE Thailand Limited Edition
És újabb búvárok, Solar és Baby Tuna Monster (vagymi), mindkettőből készül Padi:
-
squir
aktív tag
válasz
fagyalllo #149745 üzenetére
Had' szóljon!😁 sajna telefonról vagyok, nem látom a post-ot.
Korábban volt pl. egy hirdetés, ahol tetejébe az ukrán eladó ebay-es fotóit rakta be az illető. Megkérdeztem: Milyen tok, milyen üveg, ki készítette, szerkezet-számlap rögzítése miként van megoldva, mutatók eredetiek-e mert a számlap nem. Válasz: Professzionális beépítés minőségi anyagok felhasználásával neves órásmester által.
Hát meg az anyád.😒 -
ktg3
őstag
válasz
fagyalllo #149754 üzenetére
A
smile az iróniát jelenti --> "professzionális".
Tuti marketing hallgató volt a srác. Honnan vesz ilyen magas szintű parasztvakító szöveget.
A teljes nagybetűs hirdetés szövegről pedig ne is beszéljünk. Minden hirdetésében piszkálja a szemem.Nem is a parnis tokkal van a baj, henem amennyiért árulja.
-
squir
aktív tag
válasz
fagyalllo #149721 üzenetére
Szólj hozzá. Én is megtettem pár alkalommal az ilyeneknél (meg az ukrán beépítésekhez). Az eladóról lepereg, de talán páran nem ugranak bele. Varga Balázs előtt le a kalappal, hogy tűrtőzteti magát és nem osztja ki az ilyeneket!
Ktg3: sajna megveszik. Nem ismerik a hátteret és megeszi az eladó szövegét.
-
Bicskás
senior tag
válasz
fagyalllo #149359 üzenetére
Nincs.
Nekem tetszik.
Fórumon több hozzáértő is azt mondta, hogy egy talicska csokipuding. :-(
Viszont képtelen vagyok kiverni a fejemből.
Tudatalatti etalon lett.
Akarva-akaratlan minden órát ahhoz mérek.
Tetszett még nagyon a Caravelle 43B133, de hát az még nekem is gagyi.
Alkotói válság.
Nem találok olyat ami megihletne.
A kínai topik meg nagyon nem eköré a miliő köré épül mint amit én keresek, nekem a digitális nem jön be, szilikon tokos depláne, ahogy mondtam két - három mutató meg egy dátumablak, bár ehhez nem ragaszkodom.
Rengeteg, nem túlzok, több ezer órát néztem át, a hiba az ön készülékében van, user error, nem nincs szép óra, csak ficam ízlésem van, hagyján, de ehhez még sóher is vagyok, de ez a kissebbik baj, mert nem vágyom belbecsre, nekem az ötszáz forintos kínai quartz is tök jó.
Ja egyébként a VC, az nem azért tetszik, mert VC, hanem mert egy szép óra, tőlem €₹€+\€¢ is lehetne ráírva, engem a billog nem érdekel.
Tök jó lenne amúgy ha mindenkinek sikerülne elvonatkoztatnia a sztereotípiáktól, mert ebben én is hibás vagyok, hallatlan elvakult / elvetemült véleményem van pár dologról.
A másik meg, hogy nem szoktam vattacukor illatú rózsaszín barbifingba bugyolálni a mondandómat, például ( Ez is a ti hibátok, azért van mert megfertőztetek….
) mostmár felfigyelek néhány óra részletre is ami tetszik és ami nem, a katedrális mutató számomra rút, a nagy világító pötty sem tetszik, mondjuk éjjel nem hordok órát, ellenben egy kecses másodpercmutató egy szigony ellensúllyal szíven talál.
Tök jó lenne néha élőben beszélgetni órákról, ha lenne kivel, tesóm mondjuk szereti az órákat, de a minimal design dress watch stílus, ami nekem bejön, az szerinte bvzis…
Fiktív, az ikrek szépek, az óra nem.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
fagyalllo #149346 üzenetére
Ne kisérts...
Láttam régebben egy összehasonlítást a Japán és "nem Japán"
SKX verzió között. Ott azt ecsetelték ,hogy a polírozás és a számlap minőségében elég jól látható különbségek vannak. Sajnos ez a videón nem volt kivehető. Te látsz eltérést?
(#149348) Bazsi101 Én sem tudnám mihez felvenni, de tény hogy szép.
-
ronin s8
senior tag
válasz
fagyalllo #149298 üzenetére
Valami olyasmi...
Szori, de nem tudok szó nélkül elmenni a mellett, hogy időnként megdícsérünk pár (valójában gyagyi tucat kínai) órát egy-egy topiktárs kezén. Tesszük ezt bajtársiasságból, kedvességből, szeretetből - mindegy. Lényeg az, hogy egyikünk sem született ezüst kanállal a szájában, ezért igazán értékelhetnénk azt is, amikor egy valóban szép óra kerül posztolásra. Csak úgy... -
5-ös kezelő
senior tag
válasz
fagyalllo #149259 üzenetére
Így volt, azóta is hálás vagyok a topik segítségének, h megtalálták, hol van éppen. Meg a rámenős ügyfélszolgálatos hölgynek a zuglói postán, aki egyórányi telefonálás után kiderítette a küldemény pontos helyét. Tanulság kezdőknek : Pontos, ékezet nélküli címzés, jatt a kézbesítőnek. Rengeteg apróságot rendelek, minden megjött eddig, nem csak az ajánlottak.
Ereshkigal : Vmi ilyesmire gondoltam. Komondorom nem volt, pedig az akkori játékprogramok jobban bejönnek. XP-n kezdtem, és még azóta is kezdő vagyok.
-
Deskdiver
senior tag
válasz
fagyalllo #149281 üzenetére
Köszi. Megtaláltam.
Igen, a zulu szíjjal sokkal szelídebb. Első szíjam a cheapestnatostraps-tól. Tök ugyanolyan mint a többi, viszont nagyon gyorsan ideért.Wg5113, Misi1979
A meleg miatt használom szövetszíjjal. Szerintem az a legkényelmesebb nyáron. Nekem is bejön a titán szíjjal csak tegnap már kényelmetlennek éreztem egész napi hordás után.
(#149286) vadászcsiga Szép szíj. Szeretem ezt a "Caterpillar bakancs" színt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest