- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SOAD19 #260981 üzenetére
pont azért is vetettem fel, mert lehet csak őt vinném. Nem hagyhatom ki a "cimbimet" a jóból
#260966Kbali Elvégre a Promastert azért vettem, hogy olyan "allroundernek" vigyem, de szerintem megvállok tőle ameddig még zsírúj. Nagyon tetszik, de van 1 nagy negatívuma, amivel nem tudok 1ütt élni
#260967i400 és #260972bigmasterg hát egy G-Shock, az tuti jön, de az is lehet, hogy csak az
#260991Memmaao csak ilyesmim nincs most, volt régebben (garmin, suunto) nem sokáig, mentek. Ha meg tudnék válni pár G-től, meg fölösleges kacattól, egy Garmint lehet beszereznék, a mostaniak már funkcionálisan is tetszenek.
-
dzsi23
addikt
válasz
SOAD19 #260635 üzenetére
"Lehet most olvasta, hogy megvettem az oceanust, és innentöl kezdve már nincs miért tovább olvasni a topikot."
Hát igen, ezzel egy korszak lezárult.De minden vég egy új kezdet...
Lehet az baj, hogy most nincs itt egy troll sem? De múltkor az volt a baj, hogy van. Vagy az, hogy nem reagálunk minden órára, amit berak ide? Szerintem érdekesebb lenne a terjengős, google-fordítós rizsa helyett a saját véleményét olvasni az órákról.
Pedig én nemrég meg is vettem az egyik órát, amit berakott ide... mondjuk, már nincs meg, mert nem voltunk kompatibilisek, de majd rakok be képet. -
-
válasz
SOAD19 #260445 üzenetére
Szia Uram! Érdekel?
...á dehogy adnámMemmaao
GRATULA
nagyon szép óra, szép gyűjteményed van. És azt is tisztelem benned, hogy szereted és hordod is azokat, melyeknek első sorban eszmei értékük van a számodra.
Egy jó tanács: vegyél 3 db azonos órát (pl. 3 db moonwatchot, ne legyen nyafogás, kié ér majd esetleg többet pár évtized múlva... jah és egy negyediket, amit hordasz
-
dzsi23
addikt
válasz
SOAD19 #260458 üzenetére
"Dobj fel egy érmét, hogy eldöntsd. Aztán miután meglátod, hogy melyik nyert, és jön az, hogy akkor 3-ból kettő döntsön, akkor tudhatod, hogy melyik is áll közelebb hozzád."
Na de ugyanerre jó az is, hogy megkérdezi itt a véleményeket.Én is tettem már fel itt hasonló kérdést, az asszonyt is mindig megkérdezem, de igazából csak megerősítést várok, nem azt, hogy más döntsön helyettem.
-
SOAD19
addikt
válasz
SOAD19 #260373 üzenetére
*Azért a tökéletes, csak akkor él, ha egy gshockot is tartalmaz, és ahogy olvasom az is van neki, nagyon helyesen.
#260378 Memmaao
Igen, közben olvastam, hogy te voltál az, akkor gondoltam. És ahogy már más is felvetette, nincs az, hogy "valamiért", csak úgy adódik, hogy ezek a komolyabb órák kerülnek felvételre? A többi óra is kap csuklóidőt, vagy jórészt inkább csak a dobozban figyelnek, sínylődnek, várják, hogy végre ők következzenek? -
Foose
addikt
válasz
SOAD19 #260374 üzenetére
Hát ez az,én is ezért gondolkodok a vásárláson,ha így állnak hozzá az eladáshoz,akkor.... De gondolom itthon is sokan vásároltak onnan,csak a "jó ár" miatt. de remélhetőleg a termék ugyanolyan jó mint pl gyártótól....
Más: most jutott eszembe hogy utána olvassak,mint jelent pontosan az hogy 24 jewels szerkezet,vagy akármennyi. Mit jelent ez pontosan,és mitől függ a szám? Tudok erről valahol olvasni? -
fagyalllo
őstag
-
andrew01
tag
válasz
SOAD19 #260104 üzenetére
Beérett végül : ) Én meg ~3 éve vagyok e topicban, s Te voltál, aki először ajánlott nekem órát egy Zelos képében; kb. ott indult, hogy Zelos vagy Oceanus lesz majd a 'grail watch'od No de a lényeg - jól áll! Viseld örömmel!
+Dan Henry-t fel lehetne dobni valami szíjjal - narancssárga gondolom nem xD, de fehér is illene hozzá és akkor ő lehetne a 3. funky nyári óra.
-
bigmasterg
addikt
-
SOAD19
addikt
válasz
SOAD19 #253113 üzenetére
Ígéret szép szó... Egy darabig óra vásárlás letudva, off. Úgyse fér el több az alkaromon (3. kép).
Így is elég sok pénz ment el az órázására: 550k környéke, ha jól számolom. Tudom-tudom egyesek mondhatják, hogy ennyiből egy komoly óra is kijött volna.
Íme az új családtag, bő 3 éve terveztem, hogy megveszem, de beelőzte 3 óra is az áruk miatt.
Nem nagy, valósághűbb mérete a csuklómon: [kép]
Egy pár mp-es videó: [link]
Az óráról pár szó. Alapvetően bejövős, de a szíja annyira azért nem, a glycinemé érzetre, hangra minőségibbnek, masszívabbnak hat. Ennek a oceanusnak kicsit zörgősebb a szíja. Lehet a súlya miatt is, ugyebár ez titánból van. Még egy kis negatívum. Az óra dobozát kicsit jobban kiegyensúlyozhatták volna, mert ha az ember kiveszi az órát, és a kis párnát, akkor a doboz kinyitott állapotban hátraborul: [link]
Szerencsére a mp mutató is indexre üt.
Hamar, kb. egy hét alatt ideért FDX-szel. 22-e este rendeltem, és 30-án délelőtt jött vele a futár nőci. Viszont fekete pont jár a FDX-nek, mert az áfa, vámkezelési díjról nem érkezett semmi infó, hogy mennyi az annyi, hogy kell rendezni. Bekérték az igazolásokat, szükséges dokumentumokat kitöltve, aztán annyi. A nyomkövetési oldalon nézegettem, hogy milyen státuszban van a folyamat, merre jár a csomag. Aztán péntek reggel láttam, hogy elméletileg már itt van Debrecenben, és már a futárnál van (már megörültem, hogy valamit benéztek, és nem kell sarcot fizetni, mert úgy rémlett, hogy át kell utalni az összeget, és csak ezután szállítják ki). Hívott a futár nőci, hogy érkezik a csomaggal kb. 10-15 perc múlva, és, hogy tudom-e, hogy egy jelentősebb összeget kell majd fizetnem neki, és hogy nála, csak kp-vel tudok fizetni. Még szerencse, hogy itt van egy ATM 2 percre.
#260090dzsi23
Kíváncsian várjuk. -
dzsi23
addikt
válasz
SOAD19 #259893 üzenetére
A full lume verzió kapta ezt a szíjat, + a fekete és a sötétkék számlaposak vehetők meg fekete gumival. Még márciusban volt szó arról, hogy megvehető lesz a gumiszíj külön is (85 euró körül... ehh), de én hirtelen nem látom, szal vagy elfogyott, vagy mégsem vehető meg.
-
bigmasterg
addikt
válasz
SOAD19 #259724 üzenetére
Google még hozza képeknél első találatok között, de már valójában nincs fent.
A hatos tartó pedig FB marketplacen volt fent, csak szállításnál derült ki ,hogy a kettő ugyanaz az eladó.
Írta jófogáson az ember, hogy majd még fog hirdetni dobozt.
Amúgy ez az eladó volt.szerk.: Amúgy 20 ezer Ft + posta volt mindkettő.
-
dzsi23
addikt
válasz
SOAD19 #259621 üzenetére
Remélem, nem limitált, és jövőre is megvehetem.
Épp nemrég kerestem lila órát, mert olyanom még nem volt, de nem találtam meg az igazit (ami tetszik, és a pénztárcám is elbírja), talán majd ez... bár ez sem filléres tétel lesz, ha a jelenleg fellelhető lengyel árak nem hazudnak (180-200k). Bár nem bánnám, ha beférne 150 alá, mondjuk 120 ideális lenne, emag akcióban 90ért.
-
fagyalllo
őstag
válasz
SOAD19 #259607 üzenetére
Csuklótól, testalkattól, az óra formájától függ, haverom mostanában vett két San Martint, mindkettő a 39 mm-es BB58 formáját másolja és tökéletesen áll a kezén. A Citizent én is kicsinek érzem, az már erősen a nők felé tolódik el, ahogy az új 5KX is.
Új Citizen GMT: [link]
-
bigmasterg
addikt
válasz
SOAD19 #259607 üzenetére
Egyetértek.
A 38 (+pici) mm-es Nivada Grenchenem is határeset számomra. Az már simán jó méret párom számára is, nem hat túl nagynak rajta sem. (pedig 49-50kg-os nő, nem túl vastag csuklóval).
Számomra búvárban a 42es egy egészséges átmérő.
Viszont a sima orient bambino 40es méretét kicsit nagynak találtam, abból jobb lenne a 38as, kisebb verzió.
Tissot PRX-ből a sima 40-esem van. Számomra az is pont jó. Egyszer próbáltam a 35öst belőle, az túl kicsi volt. Nekem az női méret. -
bigmasterg
addikt
válasz
SOAD19 #259055 üzenetére
Köszönöm szépen!
I am back, csak volt még két hét nászút.
Amúgy basszus, nem fért el a bambino a zakó alatt, pedig övvel és cipővel egyező bőr szíj volt rajta. Így végül nem volt rajtam aznap óra.
Méretre volt varratva az öltöny és olyan passzentos volt (+ mandzsettás ing) hogy az óránál dudorodott / kicsit feszült a zakó ujja.Nászútra menet, a Dohai reptéren volt egy pár óránk a következő gépig, volt Tagheuer, Omega, Hublot, Bulgari butik (mindegyikből több) + volt vegyes bolt is ahol volt Breitling, Panerai, Bell & Ross, Ulysse Nardin stb (nem is jut eszembe minden).
Mindegyikben próbáltam órát.
Volt rajtam Octo finissimo és sima octo, full kerámia Hublot (párom kezén zafír tokos, gyémánttal kirakott hublot), legújabb TagHeuer carrera chronograph stb.
De igazából a kék seamaster professional 300m -re mondtam azt, hogy ezt meg is venném / hazavinném.
Pár kapkodós telós kép. -
csabulaxi
senior tag
válasz
SOAD19 #259094 üzenetére
Ne Tikez, mert semmit sem tudsz és szállj le rólam!
Akkor ha az a faszi politikus akkor tényleg ez legyen az utolsó ilyen dolog, mondjátok meg a nevét, mert tényleg nem ismerem fel, nem politikai csoportból jött a kép.
És utána végleg legyen itt vége a politikának és a skatulyázásnak. -
bigmasterg
addikt
válasz
SOAD19 #258943 üzenetére
Teljesen jogos a felvetés.
Amúgy jövőhéten utazok el két hétre, erősen matekozom hogy melyik 2-3 órát vigyem magammal.Szivem szerint vinném őket, de lehet mindketten itthon maradnak.:
Ami reális inkább 1-2 gshock strandozni, prx étterembe / lazább ing mellé, meg talán a mido. -
válasz
SOAD19 #258266 üzenetére
Nem par ezer orarol van szo, irj hozza 1 nullat legalabb. Olyan sok konfiguracio van, hogy teljesen lehetetlen display-en tartani meg a toredekuket is. Ezert kivetel nelkul mindenhol az a modszer, hogy amint megjonnek az orak, nagyjabol 2-3 hetig azok lesznek a bemutatodarabok. Utana hivjak azokat akik feliratkoztak, rendeltek. Amikor hivnak egy boltbol, hogy megjott az orad, biztosan mondom, hogy sehol nem te leszel az elso aki felprobalja. Amire azt mondjak, hogy most erkezett azt mar minimum par VIP vasarlo megtapizta, maximum visszateszik a foliat.
-
válasz
SOAD19 #258262 üzenetére
Mert nincs eleg ora ahhoz, hogy a kirakatban alljon es a rendeles nem letezo fogalom. Kuldenek random dolgokat a butiknak es ennyi. Amugy teljesen mindegy, mert mire hazaersz amugy is megkarcolnad.
GS-t lehet rendelni kiveve, ha pl. limited edition, mert abbol azt az egyet tudod max elhozni amit a butik maganak berendelt. Es azt ugyanugy ezren felprobaltak mar.
-
-
Tufa_
aktív tag
válasz
SOAD19 #258165 üzenetére
En rendeltem a kek titaniumbol egyett, plusz ezt ma reggel vettem at:
A szurke es feher kozott vacilaltam de a szurke nem jott be annyira vegul. A vilagos kek szep, de a Bel Canto-m az lesz kovetkezo honapban.. Volt egy sotet kek BC bemutato darab, tetszik, varom..!
-
bigmasterg
addikt
válasz
SOAD19 #258165 üzenetére
Van már róla "just one more watch" videó is.
-
bigmasterg
addikt
válasz
SOAD19 #258100 üzenetére
Itt van videón az új Mako GMT.
A számlapok és színek nekem tetsznek, de itt nem tetszik a tok forma és ahogy a szíj csatlakozik a tokhoz.
A tokforma oldalról nézve (időre direkt) számomra kicsit aránytalan, felelé túllóg.Pl igazán vastag omega seamaster chrono esetében arányosabb a dolog. lásd:
Nyilván nem egy kategória a kettő, csak nekem jobban tetszik, ha egy vastagabb óra tokja oldalról szimmatrikusabb és inkább lefelé és felfelé is van túllógás. -
bigmasterg
addikt
válasz
SOAD19 #258081 üzenetére
A zöld MALACHITE TIMEKEEPERS EDITION -t láttad? Gondolom igen.
"Limited Edition made for the 'Zelos Timekeepers' FB group. Malachite green mineral dial with polished green ceramic bezel. Each dial will have a unique pattern to it."evilskati: Itt vannak mozgásban röviden, a végén van az aventurine számlapos is.
-
LimaBravo69
tag
válasz
SOAD19 #257233 üzenetére
Pont a lünetta nehéz járása sajnos nem tántorítana el
, igazi aszfaltbúvár vagyok.
Viszonylag kevés tapasztalatom van, bár van néhány búvárórám. Az MDV-106-ból hármat is vettem
, egy feketét, egy zöldet és egy arany-feketét, még Marlin logósat.
A fekete lünettája eleinte nehezebben járt, a másik kettő már újként is könnyebben forgott. De érzésre én is azt mondanám, hogy a fekete is könnyebb lett azóta. Szóval azonos modelleken belül (ha az eltérő színűeket is azonosnak vesszük) is van szórás, legalábbis Casioéknál.
Van egy Certina DS Diverem is, az viszont vásárlás óta kb ugyanúgy jár, nagyon finom, de határozott kattanásokkal, szerintem az nem változott meg.
-
LimaBravo69
tag
válasz
SOAD19 #257068 üzenetére
Köszönöm szépen, hasznos volt. Nyilván semmi szükségem nincs mégegy órára, de ez kell
Még gondolkodom a fehér/narancs verzión, minkdettő biztosan nem lesz, de az egyiket muszáj leszek beszerezni.
Yt videót sokat néztem, olvastam is róla, de a fene se tudja, hogy melyik vélemény elfogulatlan, jobban szeretem olyanok leírását olvasni, akik pénzt is adtak érte -
LimaBravo69
tag
válasz
SOAD19 #256982 üzenetére
Hűűű, erről írhatnál hosszabb tesztet is, én is régóta nézegetem ezt a modellt.
Én még nem döntöttem a fehér és a narancssárga között, mindkettő nagyon tetszik.
Ha jól sejtem a kvarcot vetted, a plusz fémcsat nélkül.Szóval ha van időd, szívesen olvasnék róla bővebb leírást, fotókkal gazdagon illusztrálva
-
dzsi23
addikt
válasz
SOAD19 #256998 üzenetére
Igen, láttam, hogy milyen dobozban érkezik, de én kétszer találkozom az óráim dobozaival: amikor megveszem, és amikor eladom, szal számomra a DH doboza is megfelel a célnak.
"G-Shock" dobozt lehet venni külön aliexpressről, ha esetleg a DH-t is olyanba raknád, illetve párnát is lehet venni külön, akár színeset is, ha csak ezért tetszett a Wolf.
Az első két linkelt fa állványról szerintem simán lefordulnak az órák, a harmadik esetén pedig túl keskeny a műanyag, amire az órát rakjuk szal szerintem arról konkrétan leesne. Persze, tévedhetek, de én nem merném rárakni.
Nekem leginkább egy ilyen felelne meg, mert amúgy is így tárolom az óráimat, csak nincs külön állványom hozzá.
Egyéb:
Úgy tűnik, Japánban is megirigyelték a MoonSwatch sikerét. -
dzsi23
addikt
válasz
SOAD19 #256990 üzenetére
"Nagyon félrement nálam valami a gshockok miatt."
Nálam is ez a helyzet, csak ellenkező irányba, mert sokat van rajtam a 34-35 millis Poljot és Raketa. És azoktól tuti nem válok meg, szal jó eséllyel nem is fogok már "helyrejönni".
"korábban láttam vitrinben, ezt az órát is, és olyan kis falat volt, mint egy játékóra"
Én is vitrinben láttam azt a Seikot, cukinak tűnt.De a vitrin csalóka, mert jó eséllyel nagyobb órák is vannak mellette, + kézbe véve minden más, mint vitrinben.
"Jobban örültem volna egy doboznak, amiben tarthatom az órát."
Végül is dobozban jött, csak macerás visszatenni bele, + nem lehet olyan szépen fotózni benne (kb. sehogy).
"270 dolcsiért nem várhat sok mindent az ember"'
Nem hiszem, hogy ennek köze van az árhoz, szerintem a G-k doboza sem kötségesebb, egyszerűen ezt tartotta jónak a gyártó, egyedi akart lenni, de az egyediségnek mindig megvan az a hátránya, hogy nem tetszik mindenkinek.Engem pl. csak zavarnak a dobozok, mert foglalják a helyet, a normál doboz is, és a DH féle is.
Az óráim pedig a vitrin egyik polcán pihennek, koronával felfelé. Volt órás dobozom, nem jött be az a tárolási mód. -
bigmasterg
addikt
válasz
SOAD19 #256982 üzenetére
Gratula hozzá!
Nekem a Nivada Grenchen volt elsőre kicsit hasonló érzés, a 38-38,5mm-evel. A forgatható lünetta miatt nem érződik túl nagynak az óra + kronográf is, sok kis részlet van a számlapon.
De megszokható a méret, valójában nem kicsi az, csak elsőre szokatlan. Meg az eredeti chronomaster is ugyanekkora volt. De továbbra is tartom, hogy 40-42mm méretben jobb lenne.Szerk:
Gab2100 mellett [kép] -
dzsi23
addikt
-
"_Maverick_"
kezdő
válasz
SOAD19 #256982 üzenetére
Ezt a modellt én is nézegettem, de végül inkább mást vettem. Egy Hydroconquest-et választottam helyette. [kép]
A narancssárga másodperc mutató nagyon jól néz ki, szerintem a mérete is még pont megfelelő. Gratulálok hozzá!
Ahogy a Glycine-hez is!
Én pont azt szeretem, ha nehezebben lehet elforgatni a lünettát.
Olyan toolwatch-os érzést ad.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest