- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
válasz
Zozzer888 #54316 üzenetére
Minőségben milyen, mondjuk a Hirsch Carbonhoz viszonyítva?
famalac:
Nincs gond a hand-made készítéssel, de gondolom házilag a karbon mintát 100 m-es vízállóságot nem csinálják meg. Múltkor említette valaki, hogy kb. 5 ezerért már a pocakosok is vesznek (120cm-től) derék övet 4-5 mm vastagat is, csat azon is van (még mekkora), anyag meg 20* több. -
Zewa
senior tag
válasz
Zozzer888 #53747 üzenetére
120k alatt nem találtam, ami némileg a fájdalomküszöböm felett van, de ha nem marad más, akkor valószínűleg a ez lesz a befutó.
Esetleg más, hasonlóan szép alternatíva nem ugrik be senkinek? Nézelődöm folyamatosan de ennyi rengeteg óra között könnyen kimarad 1-1 ígéretes példány.
-
ronin s8
senior tag
-
Takuun
aktív tag
válasz
Zozzer888 #53550 üzenetére
Erről az Omega-ról mit lehet tudni? Mikori? Hogy került hozzád és mekkora az átmérője?
Az én kezemen egy 43 mm-es óra pont jól néz ki annál nagyobb nem kellene, de mondjuk egy 38 mm-es már nagyon pici lenne szerintem. Úgy tippelem, hogy a te Omega órád is kb 38 mm lehet. -
-
teratti
senior tag
válasz
Zozzer888 #51759 üzenetére
Meglepődve olvastam a hírt. Talán a Seiko-nak jobban felviszi az eladásait mint a Tag-nak....csak egy jóval megfizethetőbb kategória, no persze nem az Astron. :-) De a Lorus-t nem értem ok, hogy Seiko csoport de ha már szponzor a limitált órái is lehettek volna az anyacég logójaival....
-
Wg5113
aktív tag
válasz
Zozzer888 #51514 üzenetére
Nem lesz annak semmi baja.Nekem volt egy Tag Heuer autómatám közel 10 éve.Abban az órában csináltam mindent a fűnyirástól kezdve a betonozásig. Véstem vele kangóval is sziklát két napig.Négy éves volt mikor eladtam.Edisonban vizsgáltatta be a vevő és hibátlan volt a működése,sőt a tok és szíj is átlagos volt.Nem mondom ,hogy ez normális volt,ma már nem tennék ilyet,de használd nyugodtan.
-
shagrath19
csendes tag
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Zozzer888 #51310 üzenetére
Jobb oldalon az a nyeles szerszám
Na én azért rányomtam a leírásban szabálytalanság"-ra. Kíváncsi vagyok mi történik.
-
teratti
senior tag
válasz
Zozzer888 #51289 üzenetére
Norbival meg Wéber Gabival együtt toltuk az online versenyzést a GTR-Mastes-en anno. Csak nekik bejött az élet mi meg megmaradtunk magunknak.
Felkarolta a TAG igen, meg sok helyen jelen van és maradok is a márkánál. El szeretném adni az összes órám és megvenni az álmom az Ayrton Senna Limited Edition Heuer-t.
-
kronómalac
újonc
válasz
Zozzer888 #51235 üzenetére
Köszönöm szépen!
TheZukker:
Az Edoxokkal szemezgetek, bár amelyik nagyon tetszik, az nagyon drága, de majd megpróbálok kompromisszumot kötni, pl. nem ragaszkodom autómatához. Vagy valami, vagy bármi
És most húzás vissza a szakdogát írni, további szép hétvégét mindenkinek és jó ketyerészést.
Este talán még nekem is belefér egy kis lazítás -
Bati0501
őstag
válasz
Zozzer888 #50135 üzenetére
Köszi szépen.
Ahol néztem és még jól emlékszek,ott nem volt különbség a méretek között(
)
vadászcsiga: Nem,nem akarom felhívni,azért,mert: szerencsére semmi pénzről nem volt eddig szó,csak annyiról,h mennyiért tudja megrendelni,aztán ennyi+3 hetet mondott és addig még van 4 nap...addig még muszáj várnom,max majd jövő hét hétfőn akarom felhívni,de remélem nem kell majd.
-
Bati0501
őstag
válasz
Zozzer888 #50130 üzenetére
De a képek is egy az egybe ugyan olyanok-persze egy szíjról nem lehet sokféle képen fotót készíteni,de akkor is.Illetve ebayről ~1300 Forint,tőlük 2e...
Ha 2-3 nap alatt megjön tőlük,akkor örömmel kifizetem a hasznukat,de ha heteket kellene várnom...akkor már nagyon nem. -
WiZARD
addikt
válasz
Zozzer888 #50036 üzenetére
ez csúnya.
de ez... 55mm, mint az eredeti B-UhrAmúgy a 45.5-ös Omega annyira nem nagy szerintem, legalábbis nem tűnik olyan nagynak, a 44-es Steinhart simán nagyobbnak hat.
A 47-es Steinhart is még hordható, de asszem maradok a 44-esnél (bár legszívesebben mind a kettőt megtartanám). -
von toth
tag
válasz
Zozzer888 #49931 üzenetére
Nem biztos hogy jobb választás. Ennyiért egy alap ETA automatát kapsz amit három négy évente 15-20 gurigáért szervizeltethetsz. Járástartalékod 35-38 óra és itt után kell azért állítani két hetente legalább. A citizenhez legalább 15 évig nem kell hozzányúlni, ha nem úszol benne talán húsz.
Bár a használt lenne a legjobb.
-
-
g0n21
senior tag
válasz
Zozzer888 #49515 üzenetére
Nem, nem mindenki vendéglátós
Sony M2000 -
Misi1979
őstag
válasz
Zozzer888 #49226 üzenetére
1963-ban 100 dollár csak az inflációt nézve ma 800 dollárnak felel meg. Ráadásul nem lehet pontos görbét és egyenes görbét húzni, mivel a bérek, a vásárlóerő, a szolgáltatások árai is változtak és abszolút nem az inflációval párhuzamosan. Jelen esetben az a helyes, ha azt mondjuk: 100 dollárt megkeresni és elkölteni 1963-ban kb annyi, mintha ma, 2014-ben 800-1600 dollárt kellene megkeresned és elköltened.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Zozzer888 #49108 üzenetére
Bedfordshire gondolsz?
Egyébként ez az Oozoo egy létező "márka", akinek ingerenciaja van onnan rendelni: free shipping worldwide -
Miamiquake
aktív tag
válasz
Zozzer888 #49085 üzenetére
Na 100 dodó alatt egy normális (nem hazugságokkal megtarkított) szöveg kíséretében, nulla problémám lenne.
Legfeljebb belinkelném, hogy milyen katyvasz rémálom van 100 USD-ért. lehet a konditerembe veszek egyet a személyi edzőnek poénból, vagy a vastestvéreknek buliórának.
-
Misi1979
őstag
válasz
Zozzer888 #49035 üzenetére
Jó emberismeret kell hozzá
Plusz mindig ott a lehetőség, hogy adásvételit ír az ember.. és egy idő után óragyűjtő társaságban összeérnek a szálak, kb mindenki ismerni fog mindenkit, plusz vannak olyan órák, amik "forognak" egyik embertől a másikig.
Meg azt is tudja az ember, hogy kitől kockázatos vásárolni, múltkor majdnem én is belefutottam egy rizikós Bretyóba.. Miamiquake fórumtárs szólt, hogy óvatosan. Persze simán lehet, hogy vaklárma volt, de jobb félni, mint megijedni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest