- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Laci0808
csendes tag
válasz
fagyalllo #68434 üzenetére
Sosem hallottam róla. Mármint a TAG-ról
De tényleg, sosem hallottam még ezt a Pagani-t, de valszeg nem is veszek én ilyeneket, pedig szépek. Marad a svájci vonal, ha minden jól megy
Golota: Az súlyos feketelistás, mindkét korábban linkelt listán rajta van. Az már biztosan fertőz is
-
condy
senior tag
válasz
fagyalllo #68417 üzenetére
De rá is kérdez a rendszer, és ha kérsz dobozt, fel is számol 1-2dodót.
De minek is a doboz?bbuffy: Eddig ok, de gondolom a reges levél mãs móka, mint a csomag, ha van doboz, ha nincs.
Fagyallo: thx. Valami ilyesmire gondoltam, de a te megfogalmazásod jobban tettszik!!! -
TimeCenter
tag
válasz
fagyalllo #68125 üzenetére
A Miyota valóban ad el quartz szerkezeteket a CASIO órákhoz, de ezek főként az EDIFICE kronográfokban vannak ( OS10, OS20, OS60, OS80 ). Eco-Drive és ráadásul Radio Controlled szerkezetet nem ad el a Miyota más márkáknak.
A két szerkezetben több különbség is van, pl. a járástartalék ami 7 hónap a CASIO óránál és 24 hónap a CITIZEN esetén. A CASIO-nál az éveket mint egy digitális órán kell beállítani helyiértékenként ( persze itt azért a másodpercmutató jelzi ), a CITIZEN-nél a szökőévek óta eltelt évek számát adod meg.
Biztos nem ugyanaz a szerkezet. -
Deskdiver
senior tag
-
csabulaxi
senior tag
válasz
fagyalllo #66735 üzenetére
Az lenne az utolsó, hogy ilyen szörnyedvény, kalapács szerű Tudor mutatót rakassak az órámra.
Ereshkigal
Úgy tudom, hogy a Seikodnak a lünettája műgyanta, szóval kb. 2 év után úgy is karcos lesz, elég akkor keresni másikat rá.
Bár, ha rögtön átalakítod, akkor elteszed a gyárit és eladni meg bármikor tudsz egy makulátlan gyárit.
Az is igaz, hogy kb. közel az óra árát ráköltheted a modolásra, zafír üveg, bezel, dial, mutatók, szerelés.
És akkor fog nagyon hasonlítani valami menő, drága órára, így meg ez egy Seiko, nagyon szép Seiko! -
condy
senior tag
válasz
fagyalllo #66675 üzenetére
Találtam az ebay-en egy kedves "antipatikus" (már a belinkelt képen úgy néznek ki mint Adam's-ék
) svájci eladót, aki javarészt alkatrészekkel és felújított cuccokkal foglalkozik. Ha gondolod nézz körül náluk. 2001-től nyomják, 6732 értékelésből 100% pozitív. És EU-n belül van.
[link]Cserix: Ha gondolod nézd meg te is a mutatót! Azt is láttam!
Szabikaa20: Küzdök, mint malac a jégen! Most nem veszek semmit! Egy darabig.. A héten semmiképpen... De ma tuti semmit!
-
randras
veterán
válasz
fagyalllo #66503 üzenetére
Na nekem is pont ilyen kellene csak a full fekete.
-
samu000
tag
válasz
fagyalllo #66400 üzenetére
Tudnál/Tudnátok esetleg mutatni pár "komoly-elegáns"-nak számító órát max 40 körül?
Csak hogy tudjam, mit tart a nagy közönség szépnek, persze nekem tetszőt fogok vásárolni, csak jó lenne tudni. Ilyen műanyag pántos műanyag tokos bóvlit nem szeretnék. 1-2 Casioval, meg 1 Timex-el már szemezgetek.
-
-
TimeCenter
tag
válasz
fagyalllo #64715 üzenetére
Nem nagyon ismerem a Rolexeket, de a honlapjuk alapján ( Rolex link ) 1971-ben mutatta be az Explorer II típust, a Bulova pedig 1962-ben a 24-órás mutatóval ellátott Astronaut modellt.
-
ronin s8
senior tag
válasz
fagyalllo #63897 üzenetére
Hehe, itt most nem a véleményfitogtatás és a márkák sorba állítása a lényeg, hanem félretesszük a saját preferenciáinkat, és előbújik belőlünk az ember.
A topiktárs vett egy szép és teljesen vállalható órát, amit bármelyikünk szívesen felvenne párszor.
Szóval, gratula, még egyszer!
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest